Ружье охотничье Target X7 Tactical 12/50

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем AMINO, 19 жов 2018.

1. Лёxх

Лёxх Oberfeldwebel

Повідомлення:
    354
    Адреса:
    Киев
    Вибачте, я новачок у зброї, а в Гуглі не знайшов які критерії дозволяють називати рушницю тактичною а які ні. Просвітіть, якщо не важко.

akms1974 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Продам однозарядну гвинтівку калібра 22WMR виробництва Угорщини Lampagyar Budapest. В стволі 6 нарез...
      15000 грн.
    2. Б/У - настріл 150 патронів в тирі. Barrett MRAD (Multi-Role Adaptive Design или Многоцелевая Адаптив...
      395000 грн.
    3. Remington 700 SP (Special Purpose) .308 Win.USA Классический безотказный проверенный годами карабин...
      70000 грн.
    4. Victrix–Італійський виробник високоточної зброї. Моделі Victrix відносяться до найкращих за якістю в...
      750000 грн.
    5. Технічно М99 — це однозарядна гвинтівка з поворотним ковзним затвором, побудована за схемою «булпап»...
      715000 грн.
  3. Р а д і с т

Р а д і с т General-major

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    Найбільш очевидні - телескопічний або складаний приклад, прицільні приспособи, наявність планок Пікатіні для коліматора, ліхтаря, полум'ягасник, або насадка для вишибання дверей.

akms1974 подобається це.
  4. Лёxх

Лёxх Oberfeldwebel

Повідомлення:
    354
    Адреса:
    Киев
    Можливо я щось не розумію, але одні з найкращих тактичних рушниць ( так каже Гугл) -
    REMINGTON MODEL 870 EXPRESS TACTICAL 12G і
    Mossberg M500 к.12 20" Tactical не мають нічого цього

5. Р а д і с т

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    Ви спитали моє бачення тактичних рушниць, я відповів.
    Якщо Ви НІЧОГО з мною переліченого не побачили в означених рушницях, ну тоді я не знаю як треба на них дивитись :D

akms1974 подобається це.
  6. Р а д і с т

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    500® Tactical
    BUILT RUGGED FOR MILITARY, POLICE, AND LAW ABIDING CITIZENS, THE MOSSBERG 500 TACTICAL LINE OFFERS MISSION-READY SHOTGUNS FOR ANY SCENARIO.
    FEATURES: Dual extractors, positive steel-to-steel lockup, twin action bars, and an anti-jam elevator ensure smooth operation. Top mounted safety provides for ambidextrous operation. Additional special features include tri-railed forends to facilitate accessory lights and lasers, adjustable stocks for rapid adjustment of length of pull coupled with a broad range of accessory barrels make the 500/590 one of the most adaptable firearms in history.

Tactical Tri-Rail Forend models feature a full-length bottom rail and 2 short side rails for quick, easy attachment of railed accessories.
    6-Position adjustable stocks provide length-of-pull adjustment of nearly four inches with relative ease, without the need for additional tools.

akms1974 подобається це.
  7. Лёxх

Лёxх Oberfeldwebel

Повідомлення:
    354
    Адреса:
    Киев
  8. Лёxх

Лёxх Oberfeldwebel

Повідомлення:
    354
    Адреса:
    Киев
    До речі вичитав шо на 870 можливе встановлення чоків.

9. web2rr

web2rr Oberfeldwebel

Повідомлення:
    474
    Адреса:
    web2rr@gmail.com
    Н
    Не підкажете, як саме знімається мушка? А то я болт викрутив, а вона навіть не рухається, чи то припаяна чи приклеєна....

akms1974 подобається це.
  10. Лёпич

Лёпич Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    10
    Повідомлення:
    504
    Адреса:
    Одеса
    У Таргета,чтобы мушку снять,нажо выкрутить гужон с торца ( у меня он кстати сам выкручивается после серии выстрелов) и выбить пин сбоку

web2rr, akms1974 та - КАПРАЛ - подобається це.
  11. TraDn

TraDn Feldwebel

Повідомлення:
    299
    Адреса:
    Украина
    Ответ на сайте ствола:
    "Добрый день. У нас оба варианта без чоков. Обзор из РФ. Комплектация указана на сайте, посмотреть можно в магазине."