Ruger sfar 308

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Romi4762, 18 січ 2023.

1. drathanter

drathanter Obergefreiter

Повідомлення:
    70
    Адреса:
    Одесса
    Нет, у меня с ним проблем нет. У меня нет сфара.

2. Цікаві лоти

1. Продам противодроновый сеткомет по причине ненадобности Дистанция ведения огня 32-35 метров Комплек...
      15600 грн.
    2. Б/У - настріл 150 патронів в тирі. Barrett MRAD (Multi-Role Adaptive Design или Многоцелевая Адаптив...
      395000 грн.
    3. Victrix–Італійський виробник високоточної зброї. Моделі Victrix відносяться до найкращих за якістю в...
      750000 грн.
    4. Remington 700 SP (Special Purpose) .308 Win.USA Классический безотказный проверенный годами карабин...
      65000 грн.
    5. Дана модель вперше в Україні. Новий у фірмовому, заводському пластиковому кейсі. SEMI-AVTO Калібр:...
      400000 грн.
  3. crescente_anethum

crescente_anethum Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    698
    Адреса:
    Миколаївщина
    Виходить ви робите висновки по відгукам людей компетентність яких не перевірена. У мене теж не має сфара, але є великі сумніви що на повінстю відкритому газблоці із якимись середньостатистичними повно потужними набоями з кулею від 147 до 190 гран його автоматика не відпрацьовуватиме штатно.

4. drathanter

drathanter Obergefreiter

Повідомлення:
    70
    Адреса:
    Одесса
    Так можно прямоток поставить как у мотоцикла-"Акрапович", чтобы пуля летела в одну сторону, а затвор в другую. Тогда точно проблем не будет.

5. crescente_anethum

Повідомлення:
    698
    Адреса:
    Миколаївщина
    Зводити все до крайностей поганий спосіб будь чого.

6. Jonny-700

Jonny-700 Oberschütze

Повідомлення:
    45
    Адреса:
    Черкаси
    Не коректна робота напівавтоматів, в тому числі і гладкоствольних, дуже часто криється також в не належній якості набоїв. Не правильно в усих затримках звинувачувати зброю. Сумно, що на армійських набоях є проблеми. З тих з якими мав справу я, якість низька. Невелика кількість на пачку мають виражений брак. Тому можливі трабли, відриви, затримки. Оцінити це простою стрільбою марна справа. Необхідні прилади, спостерігачі і розбір набоїв з переважуванням. Після цього можна визначити суть проблеми.

Якщо зарядити один набій, зробити постріл, затвор викинув гільзу і став на затримку, а гільза полетіла на 15-16 годин, то газ правильний. Якщо при цьому контролювати швидкість кулі, і в якийсь момент трапиться затримка і суттєве просідання швидкості, то це брак набоїв і зброя тут нідочого.

Jack Serhii подобається це.
  7. FOX_Toha

FOX_Toha Gefreiter

Повідомлення:
    43
    Адреса:
    Харків
    Хлопці привіт
    В яку тему написати о продажі свого Болтовіка.

8. drathanter

drathanter Obergefreiter

Повідомлення:
    70
    Адреса:
    Одесса
    https://reibert.info/forums/sale-weapon-rifle/

9. Ophop

Ophop Schütze

Повідомлення:
    9
    Сорі, може трохи не по темі, але наскільки сильніша віддача і гучніший за ак 7,62? дякую

10. crescente_anethum

Повідомлення:
    698
    Адреса:
    Миколаївщина
    Гучність +/- та ж сама, віддача прямо пропорційна енергії кулі, тобто має бути в цифрах потужніша у 1,5-2 рази.

Ophop подобається це.
  11. 333petia

333petia Oberfeldwebel Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.003
    Доброго дня.Прошу допомогі клуба.Ruger sfar 20 овергаз на 2 положені.На 1 з глушником все добре.Буфер важкий H3 пружина straik industry.Дуже дякую

12. Андрей Старунский

Андрей Старунский Schütze

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    0
    Повідомлення:
    4
    Всіх власників Ruger SFAR 308 Вітаю!
    виникла проблема, газблок відрегульований на 1у положенні після сотні пострілів і фарбування стволу і забутого карабіну більш ніж на рік, газ блок перестав регулюватись, ймовірніше закис чи закоксувався
    Хтось стикався з таким? як можна його розібрати і почистити в домашньо-польових умовах, везти на сервіс не варіант
    дякую

13. 333petia

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.003
    Вчора як раз цім займався.Витратив десь годину на пошук девайса для его виходу з газблоку.Натисніть виколоткой на штифт та поверніть їого до момента співпідіння лиски з корпусом газблока. Для розумінні цього хід штіфта став набагато довшим.Попереднье залитти чимось типа ВД. А дали починаються танці я використовивав латунну викрутку в якості виколоткі та поступово з усіх боків він виїшов

14. 333petia

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    1.003
    Да забув сказати через газову трубку чистий керосін для так мовити легкого зрушення

Prado подобається це.
  15. 3opom

3opom Schütze

Повідомлення:
    3
    Адреса:
    Київ
    Вітаю

Ось посилання на відео з розборкою Ruger SFAR, там в кінці відео десь з 9 хвилини, якраз показано як виймати газовий ключ з газблооку.

16. Андрей Старунский

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    0
    Повідомлення:
    4
    дякую, бачив це відео
    проблема в тому, що все настільки закисло що ніякі маніпуляції неможливо провести

17. 3opom

3opom Schütze

Повідомлення:
    3
    Адреса:
    Київ
    Я стріляю з глушником, і була також шляпа навіть після 50 пострілів (на першому положенні)+ у мене SFAR з першої партії (з не модернізованим газовим ключем) нормально працював лише з GGG 175 Gr на решті заводських набоїв був недогаз, я не став гратись з пружинами і буферами віддачі і поставив газблок Superlative ARMS AR15/AR10 0.750" SABO-DI-750SM, працює більше поки сказати не можу, стоїть в сейфі немає часу ...

Андрей Старунский подобається це.
  18. FOX_Toha

FOX_Toha Gefreiter

Повідомлення:
    43
    Адреса:
    Харків
    Бажаю міцного здоров'я
    Добрий вечір.

Я пройшов всі ці круги, не розуміння з боку Ствола.
    Все питання тому що у нас не має культури работи топ менеджерів ствола з кліентами їм просто похуй ось і все.
    Принципо нічього не купляю в стволі, якщо даже в іншому магазині питаю хто вам посточае якщо ствол то не купляю. Якось так

Андрей Старунский, Unnamed Player та 333petia подобається це.
  19. Андрей Старунский

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    0
    Повідомлення:
    4

Вітаю, тут проблема не в мережі ствол) а в мені, тому що забув почистити)

20. FOX_Toha

FOX_Toha Gefreiter

Повідомлення:
    43
    Адреса:
    Харків
    Добрий ранок.
    Так ніби я вас не цитував і нас відповідь не робив ???

21. Андрей Старунский

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    0
    Повідомлення:
    4
    думки вслух)

22. FOX_Toha

FOX_Toha Gefreiter

Повідомлення:
    43
    Адреса:
    Харків
    ++

23. 3opom

3opom Schütze

Повідомлення:
    3
    Адреса:
    Київ
    Вітаю
    На мою суб'єктивну думку, проблема в конструкції газблооку (ідея мати регулювання на чотири положення: "0"-заглушений, "1"-саунд модератор, "2"-штатна робота і "3"-гарантована робота 'овергаз' цікава, але вибір схеми її реалізація ругером не зовсім вдала - дуже велика площа тертя на яку потрапляє нагар) з мого досвіду він перестає регулюватися (ключ не провертається в газблоці) із за накопичення нагару, я підбирав набої для свого SFARа, зробив десь 80 пострілів різними заводськими набоями, стріляв спочатку без глушника десь 30 шт. решту з глушником(під час перемикання положення з "2" на "1" не було клацання, як зазвичай на чистому, але ключ провернувся без проблем) а після повернення з полігону (пройшло десь години 3-4, на полігоні чомусь не додумався покрутити) під час чистки він вже не провертався, зняв цівку і рідним ключиком з допомогою плоскогубців потихеньку його розшатав і провернув, а після цього ще десь півгодини грався з ним щоб витягти ключ з газблооку (і викруткою підважував і плоскогубцями користувався...). Можливо я використовував "неправильні" набої і в когось цей вузол працює без нарікань :).

Останнє редагування: 6 лис 2025
    333petia та Андрей Старунский подобається це.