Я пам"ятаю, бо ходив. Навіть своє запитання пам"таю - "Девочки а кто такие тролли? И чем их кормить?"
Я на форуме брюнеток тогда успел побывать модератором. Во как! Наверное и сейчас регистрация осталась
Таки женились по тихому?! Блин всё настроение испортили. Я уже распланировал как свадьбу замутим всем сайтом. Гольц тамадой, пан К с трёхлитровой банкой деньгу собирает на подарок, Ромачик драку организовывает, а я как самый спокойный всех уговариваю шоб с катанами не бегали за фотографом... В душу плюнули!
свою брати чи ви дасте? до речі. в мене до вас є гарна пропозиція. писати сценарії на дитячі свята. тілько без крові, одірваних кінцівок, кишок розвішаних по гілкам та такого іншого. розумію що важко але все ж таки поміркуйте над цим
я ж казав що справа дуже важка але ми у вас віримо, ви впораєтесь. оно вже і участники потроху збираються
вас льох запрошують копати а не білосніжок лапати, ще і заплатять за встановленим тут тарифом. за один куб вийнятої землі, один хвіст від міномйотки.
самі просили костюм гномика. кирку вам знайшли, фронт робіт теж. ще і заплатять за встановленим тут тарифом.усе по чесному.