Ротаєнко Олександр

Тема в разделе "Чорний список", создана пользователем Каменяр, 19 мар 2023.

1. Каменяр

Каменяр Gefreiter

Изображения:

906FBA78-BE0A-4649-8DFC-F88C4F847411.jpeg
    Последнее редактирование модератором: 19 мар 2023
    funnyimp89 нравится это.
  2. Интересные лоты

1. Мир Вам! Список всех моих лотов https://reibert.info/auction-history/auctions?type=for_sales&u...
      565 грн.
    2. Мир Вам! Список всех моих лотов https://reibert.info/auction/alex-fison.134997/ Подписывайтесь на...
      250 грн.
    3. Josef Seibel Brendan 01 сандалі шкіряні М'яка підошва Rubflex для комфорту Міцна шкіра для трив...
      2400 грн.
    4. Josef Seibel Brendan 01 сандалі шкіряні М'яка підошва Rubflex для комфорту Міцна шкіра для трив...
      2100 грн.
    5. Josef Seibel Brendan 01 сандалі шкіряні М'яка підошва Rubflex для комфорту Міцна шкіра для трив...
      2100 грн.
  3. Yarik_jar

Yarik_jar Moderator

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    69
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    121
    Доброго дня! Будь ласка опишіть ситуацію згідно правил форуму, інакше тема буде видалена.

Wadospyro нравится это.
  4. Каменяр

Каменяр Gefreiter

Маю тему в розділі «куплю».
    Шукав порох варгет. В п’ятницю ввечері форумчанин Ротаєнко Олександр написав у особисті повідомлення що має дві банки, і готовий продати так як зброю продав.
    Гроші сказав на карту. Спочатку засумнівався стосовно його реєстрації. Списались через телеграм, в телезі телефон був прихований, попросив відкрити, він погодився, жет контакт нічого підозрілого не видав. Я погодився.
    В суботу я оплатив, він пообіцяв ввечері або в неділю вранці відправити. Сьогодні зайшов у телеграм а переписка стерта. І тут на форумі особисті він покинув.
    Номер його карти та номер телефону збережені.

5. funnyimp89

funnyimp89 Schütze

Схожа ситуація з ним же, поки що мене нікто не обманув, однак підозріло це все: маю тему в розділі "Куплю", запропонував мені у особисті "булочку, яка лежить без діла" за дуже гарною ціною. Фото, та інформацію писав мені у вайбер (булочка й правда - ляля), кто майстер так і не відповів. Наложкою спочатку відправляти не хотів зовсім, на особисту зустріч не погоджувався, потім згодився вислати наложкою по переоплаті у 2 тисячи. Мене це насторожило, грошей я ще не відправляв, зайшов пошукати на форумі інформацію і ось я у цій темі.
    UPDATE: бачу, що його акаунт вже видалений, тому вважаю, що можу дылитися фото, без погодження)) Адже цікаво - чия ж булочка, може кто впізнає? І скільки ж ця радість може коштувати? https://ibb.co/vDnSfK9

Последнее редактирование: 24 мар 2023
    Joker_1981, Otryta, Каменяр и ещё 1-му нравится это.
  6. Wadospyro

Wadospyro Oberstleutnant

Рейтинг:
    5
    Отзывов:
    317
    Лоты
      на продаже:
    54
      проданные:
    849
    @KALIBRIN підскажіть чия булочка:)

ivanov1, ТарасМ, pinair и 3 другим нравится это.
  7. FoxMulder

FoxMulder Vëzhgues

Рейтинг:
    6
    Отзывов:
    1742
    Лоты
      на продаже:
    26
      проданные:
    3.175
    ivanov1 и Каменяр нравится это.
  8. De Tomaso

De Tomaso Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    54
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    124
    Сбросьте в л/с номер карты и телефон, попробую отыскать данные

Parabellum_007, ivanov1, ТарасМ и 3 другим нравится это.