Ротаєнко Олександр

Dieses Thema im Forum "Чорний список" wurde erstellt von Каменяр, 19. März 2023.

1. Каменяр

Каменяр Gefreiter

Images:

906FBA78-BE0A-4649-8DFC-F88C4F847411.jpeg
    Zuletzt von einem Moderator bearbeitet: 19. März 2023
    funnyimp89 gefällt das.
  2. Интересные лоты

1. 1 грн.
    2. (в наличии 2 шт.)
      Данный аналоговой термометр-гигрометр поможет Вам точно измерить температуру и влагу как в помещении...
      89 грн.
    3. Палатка в гарному стані, в комплекті внутрішня антимоскітна палатка ( без каркасу) Зовнішній тент Ду...
      1051 грн.
    4. Оригінальна військова спальна система армії Голландії. Конструкція цієї системи дає користувачеві мо...
      4200 грн.
    5. Набiр чоловiчий для подорожей виробництва Францii.
      650 грн.
  3. Yarik_jar

Yarik_jar Moderator

Рейтинг:
    4
    Отзывов:
    65
    Лоты
      на продаже:
    38
      проданные:
    111
    Доброго дня! Будь ласка опишіть ситуацію згідно правил форуму, інакше тема буде видалена.

Wadospyro gefällt das.
  4. Каменяр

Каменяр Gefreiter

Маю тему в розділі «куплю».
    Шукав порох варгет. В п’ятницю ввечері форумчанин Ротаєнко Олександр написав у особисті повідомлення що має дві банки, і готовий продати так як зброю продав.
    Гроші сказав на карту. Спочатку засумнівався стосовно його реєстрації. Списались через телеграм, в телезі телефон був прихований, попросив відкрити, він погодився, жет контакт нічого підозрілого не видав. Я погодився.
    В суботу я оплатив, він пообіцяв ввечері або в неділю вранці відправити. Сьогодні зайшов у телеграм а переписка стерта. І тут на форумі особисті він покинув.
    Номер його карти та номер телефону збережені.

5. Схожа ситуація з ним же, поки що мене нікто не обманув, однак підозріло це все: маю тему в розділі "Куплю", запропонував мені у особисті "булочку, яка лежить без діла" за дуже гарною ціною. Фото, та інформацію писав мені у вайбер (булочка й правда - ляля), кто майстер так і не відповів. Наложкою спочатку відправляти не хотів зовсім, на особисту зустріч не погоджувався, потім згодився вислати наложкою по переоплаті у 2 тисячи. Мене це насторожило, грошей я ще не відправляв, зайшов пошукати на форумі інформацію і ось я у цій темі.
    UPDATE: бачу, що його акаунт вже видалений, тому вважаю, що можу дылитися фото, без погодження)) Адже цікаво - чия ж булочка, може кто впізнає? І скільки ж ця радість може коштувати? https://ibb.co/vDnSfK9

Zuletzt bearbeitet: 24. März 2023
  6. Wadospyro

Wadospyro Major

Рейтинг:
    5
    Отзывов:
    263
    Лоты
      на продаже:
    49
      проданные:
    678
    @KALIBRIN підскажіть чия булочка:)

ivanov1, ТарасМ, pinair und 3 anderen gefällt das.
  7. FoxMulder

FoxMulder Vëzhgues

Рейтинг:
    6
    Отзывов:
    1637
    Лоты
      на продаже:
    26
      проданные:
    2.986
    ivanov1 und Каменяр gefällt das.