Російсько-Українська війна. Новини

Тема у розділі 'Українська визвольна війна', створена користувачем ДжорДж БушЪ, 2 тра 2014.

1. wiski

wiski Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    638
    Адреса:
    Україна
    Настане час, то їх будуть виловлювати по всьому світу, як ізраїльський МОССАД колишніх нацистів.
    Скажу так- "Нічто не забыто"

Killer, fil ribery, w2z2 та 34 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Модуль з новою прошивкою від Шахед Герань.
      4000 грн.
    2. Плати не пошкоджені, разом із проводкою.Якщо не готові проплатити за лот одразу -краще не робіть ст...
      29000 грн.
    3. Двигатель DLA 120 . Новый по сути . Наработка - регулировка - взлет-посадка. Полный комплект + мотор...
      12000 грн.
    4. Цілий підар-дрон відкликається на батку
      1630 грн.
    5. Працюючий двигун шахед повністю відновлений заводиться працює комплектація рідна, є відео роботи.
      11450 грн.
  3. ст.Цибуля

ст.Цибуля Gefreiter

Повідомлення:
    20
    Адреса:
    УКРАЇНА
    Затопити нахрін!
    Я не розумію,бо ще до війни пробував нею нерви лікувати.Нічого доброго не вийшло.100гр наркомовських на день.це можна у лікувальних цілях,сам лікуюся.Але не часто і тільки чістого медичного спирту (або пива) інше не бере.

kaponir подобається це.
  4. linkin

linkin Leutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    13
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    26
    Повідомлення:
    1.641
    Адреса:
    Донецк Украина
    Если доживу,с большим удовольствием вступлю в ряды той организации что будет этим заниматься.

Killer, paul99, Lights та 28 іншим подобається це.
  5. Patton

Patton General-major

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    118
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    211
    Повідомлення:
    6.507
    Адреса:
    Сосниця, Україна
    13716064_838771436257882_2517538033386297662_n.jpg

Alex@P, Kirill1036, Rudolf Ribbentrop та 36 іншим подобається це.
  6. sergeipivovar

sergeipivovar General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    18.434
    За минувшие сутки боевики 61 раз открывали огонь по подразделениям сил АТО. В частности, 29 обстрелов зафиксировано на Мариупольском, 27 - на Донецком и 5 - на Луганском направлениях.
    В Талаковке на Мариупольском направлении враг применил 122-мм артиллерию и 120-мм минометы. Кроме этого, использовал 120-мм минометы вблизи Водяного и Красногоровки.
    В Марьинке ДРГ противника дважды пытались захватить украинские опорные пункты. В 19:07 около 30 оккупантов под прикрытием прицельного огня подошли на короткое расстояние к позициям украинских войск.
    В ответ защитники Украины применили гранатометы и стрелковое оружие. Понеся потери, враг отступил. Впоследствии в 19:20 еще одна попытка российских оккупационных войск коварно атаковать укрепления сил АТО под Марьинкой также закончилась для них поражением.
    Кроме этого, в Приазовье противник вел огонь из 82-мм минометов, БМП, гранатометов, крупнокалиберных пулеметов.
    На Донецком направлении неспокойно было в Авдеевке, где враг бил по украинским защитникам из 122-мм самоходных установок, 120 и 82-мм минометов, гранатометов и стрелкового оружия. Также вчера около 17:10 в Авдеевке ДРГ противника численностью до 8 человек пыталась штурмовать украинский наблюдательный пост.
    На Луганщине противник вел огонь из различных видов оружия по укреплениям в Новотошковском, Золотом, Новозвановке, Новоалександровке и Лопаскино.

7. wiski

wiski Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    638
    Адреса:
    Україна
    Коли росіяни вдерлися у рідний Донбас, я пішов воювати – командир єврейського підрозділу УДА
    Київ – Так звані «спецслужби» угруповань «ДНР» і «ЛНР», які діють на окупованій частині Донбасу за підтримки Кремля, пропонують чималі кошти тим, хто знищить невелику групу патріотів України, які об’єдналися в єврейський підрозділ Української добровольчої армії (засновник і командир УДА – Дмитро Ярош – ред.). За словами командира єврейського підрозділу Максима Хорина, більшість бійців його підрозділу – єврейського походження, всі народжені в Україні і готові боронити країну так довго, як це буде потрібно.

Росія цинічно «віджала» Крим і ввела свої війська на Донбас – і для мене всі проблеми українсько-єврейських взаємин відійшли на другий план. На перший вийшли питання, пов’язані із захистом України
    – Я народився у Єнакієвому, що на Донеччині, але вже тривалий час живу на Хмельниччині у місті Нетішині. До війни у мене була абсолютно мирна професія – я перукар. А ще я був активістом Єврейського культурного центру, мене цікавили питання українсько-єврейських стосунків. А потім почався Майдан, а пізніше Росія цинічно «віджала» Крим і ввела свої війська на Донбас – і для мене всі проблеми українсько-єврейських взаємин відійшли на другий план. На перший вийшли питання, пов’язані із захистом України. Я довго не міркував над тим, що робити – разом з друзями ми швидко зібрались і рвонули звільняти «малу Батьківщину». На жаль, поки що Єнакієве окуповане (Єнакієвевнесене до переліку населених пунктів на сході України, на території яких органи державної влади України тимчасово не здійснюють свої повноваження – ред.).

Чи були у Вас раніше інтереси, пов’язані з військовою справою?

Ми досліджували старовинні єврейські цвинтарі і місця старих єврейських поховань, яких на Хмельниччині чимало. Ми розчищали ці старі могили і встановлювали на них пам’ятні знаки
    – Раніше я доволі активно цікавився історією євреїв в Україні і історією України в цілому. У нас на Хмельниччині діяла пошукова група, яка досліджувала місця боїв часів Другої світової війни і також шукала останки загиблих тоді солдатів. А ще ми досліджували старовинні єврейські цвинтарі і місця старих єврейських поховань, яких на Хмельниччині чимало. Ми розчищали ці старі могили і встановлювали на них пам’ятні знаки. Власне, ми з однодумцями намагались потроху щось робити – відчували, що для нас, для наших сімей важливо знати про своє коріння і важливо розуміти, в якій країні ми живемо.

– Наскільки події Революції гідності, а потім бойових дій на сході України вплинули на Вас, на Вашу національну або ж громадянську свідомість?

Раніше ідеш і думаєш: «Ну що то за люди, нікому нічого не треба!», це вічне «моя хата з краю»! Аж раптом виявилось, що «моя хата з краю – я першим стріляю»
    – Коли почалась Революція гідності, я спершу спостерігав за перебігом подій на Майдані по телебаченню, знаходив деякі пропозиції і думки, «споріднені» з моїми власними. Наприклад, про силу закону і про захист людської гідності і честі. Аж нарешті я поїхав на Майдан, щоб усе побачити на власні очі – і там, коли став посеред барикад, мене зсередини ніби щось «перемкнуло». На дуже багато речей я подивився інакше. А ще я побачив, як багато довкола прекрасних людей, як багато звичайних дядьків і пацанів готові покласти життя за цю країну. Раніше, траплялось, ідеш і думаєш: «Ну що то за люди, нікому нічого не треба!», це вічне «моя хата з краю»! Аж раптом виявилось, що «моя хата з краю – я першим стріляю», ми так у Добровольчому українському корпусі («Правий сектор») говорили. Моя остання доба на Майдані – ніч з 18-го на 19 лютого, нам, можна сказати, пощастило: один наш нетішинський автобус згорів, а другим ми якраз поїхали додому, передали побратимам варту, і за розстрілами і подальшими подіями я вже з дому спостерігав. Не можу досі зрозуміти, як можна досі не покарати винних за розстріли, тоді ж було багато речових доказів зібрано!

Як громадянин я народився на Майдані
    Але ті драматичні дні і години на Майдані сильно на мене вплинули, докорінно мене змінили – я зрозумів, що відповідальний не лише за себе, а і за свою країну! Як громадянин я народився на Майдані.

– І все-таки, як мирний перукар став воїном?

Коли росіяни вдерлися у рідний Донбас – я не зміг всидіти на місці
    – Все почалося з анексії Росією Криму, я був ошелешений нахабством росіян та бездіяльністю влади у Києві. А коли росіяни вдерлися у святу для мене землю, у рідний Донбас – я не зміг всидіти на місці. Під час Майдану мене і ще кількох хлопців з Хмельниччини доля пов’язала з «Правим сектором», і коли Дмитро Ярош оголосив про формування Добровольчого українського корпусу (ДУК), ми зібрались, сіли в мою машину, щойно викуплену з кредиту, і рвонули на Донбас.

Наші хлопці іноді з кулеметами «Максим» 1940-х років проти російських танків воюють
    Щодо того, як перукар став солдатом, то я так скажу: я не був аж ген «віддалений» від військової справи, я кілька років тому, паралельно з участю у пошуковій групі, потрапив до фахівців з історичної реконструкції. Потрапляючи туди, людина не просто історію вивчає, а низку артефактів чи речей, пов’язаних з певною історичною добою. Мене і в пошуковій групі, і у групі реконструкторів цікавила епоха Другої світової війни. От я і вивчав і те, що викопуєш разом з останками солдата, включно зі зброєю, і характеристики цієї зброї. Повірте, та зброя, яку ми використовуємо на Донбасі, не особливо відрізняється від старої, наші хлопці іноді з кулеметами «Максим» 1940-х років проти російських танків воюють!

Тобто Вам допомогли набуті навички під час не реконструйованих, а реальних боїв?

Навички мені знадобились під час цієї війни України проти Росії. Це неодноразово рятувало мені життя
    – Саме так! Це – і автоматична зброя, і бойові гранати, і вибухівка, і ці знання та навички мені тепер знадобились вже під час цієї війни України проти Росії. Я можу навіть сказати, що це неодноразово рятувало мені життя! До речі, серед захисників України нині воюють чимало хлопців із клубів історичної реконструкції, і воюють успішно, з мінімальними втратами. У моєму підрозділі вся наша «нетішинська четвірка» жива, але натомість загинув наш побратим із Хмельницького, який до нас приєднався, коли ми вперше їхали на схід влітку 2014 року. Це трапилось на блокпосту «Гамалія» поблизу Іловайська, коли був розстріляний автобус «Правого сектору».

Чи знаходите Ви якісь історичні паралелі між цими двома війнами?

Як понад 70 років тому «хвилі» Другої світової накрили весь світ, так і тепер агресія Росії проти суверенної України впливає на світову політику
    – По-перше, я бачу, що Україна знову є ареною боротьби добра і зла, саме у глобальному сенсі. Як понад 70 років тому «хвилі» Другої світової накрили весь світ, так і тепер агресія Росії проти суверенної України впливає на світову політику, на систему безпеки, врешті-решт, на пересічних людей, яких ставлення до цього конфлікту «розкидає» по «різні боки барикад», я б так сказав. По-друге, і тоді, і зараз українці різного етнічного походження готові боронити Україну так довго, як це буде потрібно. При цьому офіційно таких бійців, як ми, немає. Тому що ми діємо як добровольче військове з’єднання, яке післярозділення «Правого сектору» залишилося під командуванням Дмитра Яроша.

Богдана Костюк
    http://www.radiosvoboda.org/a/27874049.html

Kirill1036, Killer, skorik та 6 іншим подобається це.
  8. Poison13

Poison13 Oberfeldwebel

Повідомлення:
    443
    https://twitter.com/socium_hate/status/757835304665423873 Народ вибачте за флуд но коли прочитав перший коментар в твіті сміявся до сліз. Санитарки днр спасают бойца раненого в душу...

Killer, Ніколаускасс, Vogneslav та 14 іншим подобається це.
  9. linkin

linkin Leutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    13
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    26
    Повідомлення:
    1.641
    Адреса:
    Донецк Украина
    На моторолу смахивает боец.

ser Morgan, jack_74, w2z2 та 15 іншим подобається це.
  10. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.158
    Адреса:
    Коростень Украина
    Обстановка в районі проведення АТО станом на 26 липня

Противник вживає заходів щодо підтримання боєготовності військ (сил), проводить посилення і ротацію передових підрозділів, здійснює поповнення запасів боєприпасів та удосконалює фортифікаційне обладнання на напрямках:
    Новоайдарський. У рамках ротації передових підрозділів
    2 окремої мотострілецької бригади (Луганськ) 2 АК через у напрямку н.п.Станиця Луганська переміщено вогневий взвод (дві бойові машини 122-мм РСЗВ “Град”) реактивного артилерійського дивізіону та вантажний автомобіль з особовим складом;
    Слов’янський. На передових позиціях 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК ЗС РФ проведено ротацію підрозділів 2 мотострілецького батальйону, які були замінені на підрозділи 1 мотострілецького батальйону;
    Маріупольський. До н.п.Безіменне переміщено три вантажні автомобілі з боєприпасами;
    Сєверодонецький. Комісією штабу 2 АК ЗС РФ проводиться перевірка передових підрозділів 4 окремої мотострілецької бригади (Алчевськ) у районах н.п.Слов’яносербськ, Кіровськ та Фрунзе.
    Продовжується ведення розвідки противником з метою уточнення змін у бойових порядках на передньому краї та в тактичній глибині оборони сил АТО:
    до повітряної розвідки в зоні відповідальності ОТУ “Донецьк” залучались три безпілотні літальні апарати зі складу окремої роти безпілотних літальних апаратів (Донецьк) 1 АК ЗС РФ;
    відмічено діяльність маневрених груп радіоелектронної розвідки у смузі відповідальності 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК та на ділянці відповідальності 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ.
    Протягом доби підтверджені втрати противника склали
    11 загиблих та 14 поранених військовослужбовців 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка), 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) та
    3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, а також 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) та
    7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК (Луганськ) ЗС РФ.
    Найбільших втрат зазнали підрозділи 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ), які намагались здійснювати диверсійно-розвідувальні дії у районі н.п.Широкине, а також 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка), які здійснювали обстріли сил АТО у районі н.п.Зайцево. Встановлено прізвища деяких важкопоранених, направлених до міських клінічних лікарень м.Донецька та Новоазовська: ТЕРЕЩЕНКО Борис Юрійович, ДЕНИСОВ Денис Володимирович, ПОЦЕЛУЄВ Олександр Анатолійович та БЄЛИЙ Іван Григорович.
    З огляду на втрату мотивації подальшої участі у бойових діях на тимчасово окупованих територіях сходу України та незадовільне забезпечення, у т.ч. медичне, різко збільшується кількість військовослужбовців з’єднань та частин 1 АК (Донецьк) ЗС РФ, які намагаються уникнути направлення на передову.
    З 22 по 25 липня ц.р. у двох міських клінічних лікарнях м.Донецька померло від браку медикаментів та неналежної медичної допомоги дев’ять та значно погіршився стан ще сорока восьми військовослужбовців 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка), 3 окремої мотострілецької бригади (Горлівка) та окремого розвідувального батальйону
    1 АК ЗС РФ, які отримали важкі поранення на Слов’янському та Донецькому напрямках. Зазначене викликало відкрите невдоволення особового складу на передовій та поодинокі спроби самостійно залишити передові позиції.
    25 липня ц.р. командуванням 1 АК (Донецьк) ЗС РФ прийнято рішення про відкликання з відпусток військовослужбовців усіх категорій з прибуттям їх у свої підрозділи до 30 липня ц.р. Таке рішення командування корпусу негативно вплинуло на морально-психологічний стан особового складу 3 (Горлівка) та 5 (Макіївка) окремих мотострілецьких бригад, який, побоюючись розгортання активних бойових дій, намагається уникнути направлення на передові позиції, у т.ч. шляхом фіктивного оформлення лікарняних листів або направлення повідомлень щодо тимчасової неможливості повернення з території Росії з огляду на сімейні обставини, сезонні проблеми з проїзними документами та інше.

shtoger, linkin та динар подобається це.
  11. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.158
    Адреса:
    Коростень Украина
    В Авдеевский промзоне вчера произошло боестолкновение между силами АТО и оккупантами. К нашим позициям выдвинулась вражеская ДРГ численностью около 8 человек. Для ее уничтожения сразу выдвинулись наши бойцы. Бой длился чуть более 1 часа. Впоследствии, запросив прикрытие из минометов, оккупанты отступили.
    С нашей стороны потерь не было, со стороны НВФ 2 оккупантов погибли, 3 - получили ранения. Также силы АТО взяли трофеи - пулемет и радиостанцию. Впоследствии противник усилил обстрелы, применив под Авдеевкой артиллерию.

vetal_71, Ніколаускасс, kaponir та 10 іншим подобається це.
  12. romul

romul Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    745
    Адреса:
    Україна
    32.JPG

Humell, Killer, w2z2 та 55 іншим подобається це.
  13. Nik_M

Nik_M Oberschütze

Повідомлення:
    20
    Killer, aleh, Укроп Луганский та 11 іншим подобається це.
  14. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.158
    Адреса:
    Коростень Украина
    Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18:00 26 липня 2016 року:

З опівночі та упродовж сьогоднішнього дня російські окупанти 13 разів застосовували зброю проти Сил АТО.
    На Донецькому напрямку продовжуються обстріли наших укріплень, які розташовані в Авдіївці. Там ворог випустив по українських армійцях близько 50 снарядів із заборонених Мінськими угодами 122 мм гармат, а також вів вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. 120 мм міномети супротивник застосував поблизу шахти Бутівка та Невельського, зенітні установки – в Опитному, а великокаліберні кулемети – у Пісках.
    На Маріупольському напрямку найчастіше противник порушував режим припинення вогню в Красногорівці, де бив по наших опорних пунктах із 120 та 82 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Крім цього, під вогонь із мінометів калібру 82 мм потрапили наші бійці у Мар’їнці.
    На Луганському напрямку упродовж поточної доби зберігалося затишшя.

динар подобається це.
  15. Альтофф

Альтофф Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    674
    Адреса:
    село
    Крымскомусульманский каратель-подпиндоссник из подразделения "Тотенкопф" пьёт кровь русского младенца на фоне святых ликов,замурованных в дерево.

v.jpg

Kirill1036, Killer, Andrej.An86 та 44 іншим подобається це.
  16. yustas-tayfun

yustas-tayfun Stabsgefreiter

Повідомлення:
    247
    Адреса:
    Кривой Рог
    думаю що ця організація вже зараз в рашці вважається екстремістською. раша діє за принципом "лучше перебздеть, чем недобздеть".

Отправлено с моего Lenovo S580 через Tapatalk

linkin, динар та Карапузик подобається це.
  17. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.158
    Адреса:
    Коростень Украина
    Новини з війни

За минулу ніч троє наших бійців отримали поранення. Один у важкому стані, евакуйований в лікарню в Дніпрі.
    У МАР’ЇНЦІ близько 40 бойовиків намагалися штурмувати позиції українських бійців. Ворог бив по нашим армійцям з РПГ, АГСів, стрілецької зброї. Також, тут активно працював снайпер. Військовим вдалося втримати штурм і відбитися.
    По АВДІЇВЦІ цієї ночі стріляли з мінометів різного калібру та з артустановок 122 мм калібру. Тут також намагалася пройти розвід група противника. Відкриваючи вогонь у відповідь, наші бійці знищили ворожий бліндаж.
    Це поки всі новини на даний час. Слідкуйте за нашою сторінкою.
    В ТРОЇЦЬКОМУ ніч була досить активною. По нашим армійцям, крім стрілецької зброї, працювали СПГ, АГСи, міномети різних калібрів.
    По КРАСНОГОРІВЦІ ворог вчора ввечері почав стріляти зі стрілецької зброї, а в 2:00 ночі накрив наші опорні пункти з мінометів та артустановок 122мм калібру. Також тут сепаратисти вели вогонь з крупнокаліберних кулеметів і гранатометів.
    Відносно спокійною була ніч у ЗАЙЦЕВОМУ. Де-не-де ворог обстрілював зі стрілецької зброї.

динар подобається це.
  18. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.158
    Адреса:
    Коростень Украина

динар подобається це.
  19. Ligeron

Ligeron Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    775
    Адреса:
    Украина. Днепр
    сегодня наблюдали воздушный тренировочный бой наших летчиков. три машины. жаль у нас их так мало.

Hetzer2008, Berkut245, динар та ще 1-му подобається це.
  20. SHTURM1973

SHTURM1973 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    746
    Адреса:
    Украинка
    Teoden, морячЁк, максЪ та 24 іншим подобається це.
  21. Outlander

Outlander Leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    29
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    77
    Повідомлення:
    2.420
    Адреса:
    Kiew, Ukraina
    Эта новость, похоже, из той же оперы, что и новость от "дырявых" про то, что они поймали в плен пьяных бойцов Азова, ловивших покемонов. В общем, с великой долей вероятности, сказка.

rathenau, Allex761, максЪ та 12 іншим подобається це.
  22. Vogneslav

Vogneslav Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    561
    Адреса:
    Україна, Львів
    ССО))

Добрый Дэн, Ніколаускасс та linkin подобається це.
  23. Paul Lisch

Paul Lisch Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Просьба модераторам закрепить Это не реклама, мама Артёма просит распрпостранить МАМА...https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSekY8g1eIjnKBZGP7b4W0gEQ1psyCn6AXPNzyjbPna4OaRQng/viewform
    Андрей Красильников "Как я стал бандеровцем"
    Издательство "Стеллар" выпустило книгу Андрея Красильникова "Как я стал бандеровцем". В книге две повести. Книга добровольца батальона "Айдар", участника Майдана и событий 2-го мая в Одессе — это рассуждения, переживания и боль от потерь друзей-однополчан, это мысли и чувства обычного человека, ушедшего добровольцем в зону АТО для защиты целостности Украины.
    Стоимость 120 грн без учета доставки.

* Обязательно
    [​IMG]ЭТО КНИГА ,КОТОРУЮ НАПИСАЛ ДРУГ АРТЕМКИ . РАССКАЖИ ВСЕМ ПРО ЭТО . ДУМАЮ,ЧТО В КНИГЕ ПИШЕТСЯ И ПРО ТЕМУ ...ПОТОМУ ,ЧТО ОНИ СЛУЖИЛИ ВМЕСТЕ В "АЙДАРЕ"..ССЫЛКА ДЛЯ ТЕХ ,КТО ЗАХОЧЕТ СДЕЛАТЬ ЗАКАЗ ..ОНА ПЕЧАТАЕТСЯ НЕБОЛЬШИМ ТИРАЖОМ .

Kirill1036, Killer, kaponir та 13 іншим подобається це.
  24. SHTURM1973

SHTURM1973 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    746
    Адреса:
    Украинка

Minimus, StivTi, Teoden та 76 іншим подобається це.
  25. Rudolf Lehmann

Rudolf Lehmann Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    685
    Адреса:
    Hamburg - Kyiv
    Владимир Херсон подобається це.
  26. sergeipivovar

sergeipivovar General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    18.434
    Боевики т.н. "ДНР" обстреливали позиции сил АТО из гранатометов различных систем, миномётов и крупнокалиберных пулеметов.
    За минувшие сутки в районе проведения АТО российские оккупационные войска 39 раз открывали огонь по позициям ВСУ.
    22 обстрела зафиксировано на Мариупольском направлении. Из запрещенных Минскими соглашениями 120 мм минометов, а также минометов калибра 82 мм, гранатометов и стрелкового оружия противник вел огонь по Красногоровке. Кроме этого, из гранатометов различных систем, крупнокалиберных пулеметов и стрелкового оружия враг обстреливал укрепления армейцв в Широкино, Марьинке и Новотроицком.
    На Донецком направлении зафиксировано 17 случаев нарушения режима прекращения огня. Горячей точкой остается Авдеевка. Там боевики били по опорным пунктах с 122 мм артиллерии, 120 и 82 мм минометов, гранатометов, крупнокалиберных пулеметов и стрелкового оружия. Также, под минометный огонь попали позиции украинских армейцев в Невельском, Зайцево и рядом с шахтой Бутовка. Вблизи опытно противник использовал зенитные установки, в Песках, Новгородской и Новоселовке Второй - крупнокалиберные пулеметы, а в районе Луганского - гранатометы.