Російсько-Українська війна. Новини

Тема у розділі 'Українська визвольна війна', створена користувачем ДжорДж БушЪ, 2 тра 2014.

1. Слава2012

Слава2012 Hauptmann

Повідомлення:
    2.450
    Адреса:
    Котовск,Украина
    А мы тут с комарадами плюшками балуемся.

Images:

P06-03-15_06-28[1].jpg
    P07-03-15_14-38.jpg
    P08-03-15_06-02.jpg
    P08-03-15_06-03.jpg
    P11-03-15_11-04.jpg
    P12-03-15_18-17.jpg
    P14-03-15_10-47.jpg
    P13-03-15_12-14.jpg
    Валерия ))))), Humell, Yako та 21 іншим подобається це.
    1. 1000 грн.
    2. Шеврон ЧВК Вагнер оригинал. Товарищ утверждает что снял с Zетника. На рассуждение ценителей.
      501 грн.
    3. Кацапський
      1100 грн.
    4. Трофейний від бійців 80 ОДШБр з Харьківщини 22 рік під час звільнення
      7000 грн.
    5. 1000 грн.
  2. рекрут2012

рекрут2012 Leutnant

Повідомлення:
    1.008
    Адреса:
    восточная степь UA
    "Правый сектор" взорвал авто с террористами у донецкого аэропорта.

Вблизи донецкого аэропорта "Правый сектор" отправил в "полет" пикап боевиков вместе с пулеметом.

Об этом на своей странице в Facebook сообщает боец ??Отдельной тактической группы Добровольческого корпуса "Правый сектор" Елена Белозерская.

По ее словам, авто с террористами взлетело на воздух, подорвавшись на мине."В ответ на сегодняшние обстрелы из тяжелой артиллерии и непрерывные обстрелы из танков, для подавления огневых точек противника, мобильный зенитный расчет ОТГ им. Капитана Воловика ДУК "Правый сектор", под командованием командира расчета друга "Резуса", нанес точный удар по огневым точкам противника в районе донецкого аэропорта. Отправленный на перехват "сепарский" пикап с тяжелым пулеметом "Утес" подорвался на нашей мине и взлетел в воздух. Потери врага уточняются", - говорится в сообщении.

Валерия ))))), Humell, HAUSSER та 25 іншим подобається це.
  3. Erwin_Riefkogel

Erwin_Riefkogel Erik für immer

Повідомлення:
    9.868
    Адреса:
    ОЗСП "АЗОВ"
  4. БУР86

БУР86 General-major

Повідомлення:
    6.688
    Адреса:
    Сharkow
    Грузинский брат Украины из батальона им.Дж.Дудаева
    IMG_20150318_193713.jpg

Hammaren, Norman2, Rudi Kurz та 40 іншим подобається це.
  5. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    Повний кавалер ордена «За мужність» Павло Чайка: «Я завжди мріяв стати офіцером, завдяки цій війні я ним став».

У свої 26 років молодший лейтенант Павло Чайка, командир взводу 79 бригади, став повним кавалером ордена «За мужність». Третім за всю історію України і абсолютно заслуженим. Про його подвиги можна написати не одну книгу, а знайомством із ним — пишатись. Павло був одним із перших поранених десантників під Червоним Лиманом, та від реабілітації відмовився і втік на війну. Він не просто вийшов із оточення під Мар’їнкою, а й витягнув звідти «віджатий» у сепаратистів КамАЗ. Павло пережив дві складних ротації у Донецькому аеропорту. На той час він думав, що вже все бачив і до всього готовий. Але потім бійці поїхали під Дебальцеве, де терористи майже впритул розстрілювали їх із танків. Як вдалось повернутись додому живим? Павло відповідає просто: «Із Божою допомогою!». Можна довго розмірковувати на тему, що є ціннішим — життя чи Батьківщина. Павло свій вибір зробив вже давно — заради нашої країни він готовий на все.
    Після нагородження знайомі телефонували і казали: «Ого!»
    Нагородження третім за період війни в Україні орденом стало для Павла повною несподіванкою. Хлопець зізнається, що воювати йшов зовсім не заради нагород, але таке відзначення стало вкрай приємним.
    — Першим мені зателефонував Юрій Бірюков, радник президента. Сказав, що вітає мене з нагородою. Я запитав: «Якою нагородою? У мене вже є орден „За мужність“ ІІІ і ІІ ступеня». Він відповів: «Ні, ти у нас тепер — повний кавалер ордена «За мужність». Потім почали усі інші телефонувати, вітати. Чесно кажучи, зовсім не очікував. Родичі і знайомі телефонували і казали: «Ого!». Також почали активно додаватись у друзі в соцмережах, мені пише багато волонтерів, просто українців, людей з інших країн. Пишуть приємні слова, дякують за службу.
    В армію чоловік прийшов ще у 2007 році, тоді відслужив строкову десантником в Миколаєві, потім відслужив контракт. Далі попрацював два роки в Беркуті, потім повернувся на другий контракт. У подальшому ж Павло мріє лише про генеральські погони. Тим паче, початок уже покладено. Війна для десантника розпочалась ще неподалік Криму. Бійці стояли за кілометр від Армянська і чекали на команду зверху.
    — Ми одразу бачили, що російські війська стоять навпроти нас. Їх вертольоти залітали на наші території, було все зрозуміло. Але ніхто не розраховував, що саме так все повернеться. Спочатку ми не стріляли, тому що всі прекрасно розуміли, що перший наш постріл означатиме оголошення повномасштабної війни. Нам казали: «Терпіть, хлопці, терпіть». А далі пішли вже «зелені чоловічки», сепаратисти ... Ми були готові на той момент вирушати в Крим і захищати нашу територію. Розвиток подій тоді нікому не подобався. Нас підняли по тривозі, і ми сиділи, чекали, поки Верховна Рада прийме рішення «так» чи «ні». Вони довго міркували, поки не дочекались того, що російські війська вже все захопили. І тоді тільки нас висунули. Та було вже запізно.

Перший бій, перше поранення
    Павло ділиться, що в Слов’янську, Краматорську війна була в порівнянні із подальшими подіями досить «скромною». Хоча тоді бійці прекрасно розуміли і бачили на власні очі проти кого воюють.
    — Тоді активно розповідали байки про ополченців, але ніхто в них не вірив. Для мене не було здивуванням, що воювати доводиться проти російської армії. Перший бій, звісно, був дуже важким. Нічого не розумієш, досвіду не вистачає, доводиться вчитись на власних помилках. Зараз, коли я вже можу проаналізувати його в порівнянні із подальшим подіями, розумію, що то були тільки квіточки. Влітку, коли ми потрапили в оточення, я думав: «Нічого собі!». Але вижили, вийшли. Пізніше, коли ми думали, що вже все бачили, стався Донецький аеропорт. Тоді я думав: «Ого, що ми пережили, оце так досвід отримали». Потім ми поїхали під Дебальцеве, де нас розстрілювали танки, і виявилось, що саме там був найстрашніший бій. Все пізнається в порівнянні, але хочеться, щоб таких порівнянь було, як можна менше.
    Своє перше і, як сподівається Павло, крайнє поранення боєць отримав під Червоним Лиманом. Бійці потрапили в засідку, втратили одного побратима, сімнадцять чоловік отримали поранення.
    — На той час із засідки вдалось вийти із мінімальними втратами, ми залишились без одного бійця. Могло бути значно гірше. В машині їхало п’ять чоловік — троє з них отримали поранення, включаючи мене. Була організована засідка на дев’ятому блокпості. Зупинили нашу колону, всі їхали на БТРах, а ми — на УАЗику. Вийшли із машини, почали вести бій, поранений був один боєць. Протягом близько 40 хвилин ми відстрілювались, потім я був поранений і Паша, що без ока залишився. Зрештою ми відійшли.
    Замість реабілітації — передова
    Спокійно лікуватись Павло не зміг. Постійно переживав за тих, хто залишився воювати, розумів, що хлопцям потрібна допомога. І хоч лікарі прописали йому місяць реабілітації, чоловік вирішив «лікуватись» війною і з заслуженого відпочинку втік в АТО.
    — Коли лежав у шпиталі, взнав, що ще одного бійця поранено, потім ще одного. Мене зразу «накрило», і після шпиталю я помчав у АТО, від реабілітації відмовився. Було трохи важко спочатку, бо мені тільки зняли шви, і вони почали розходитись на фронті. Інтенсивно мастив їх зеленкою, перемотував еластичним бинтом. Десь через тиждень більш-менш спокійної для мене війни ми потрапили у Зеленопілля в оточення.
    Більше місяця — оточення... Наших бійців обстрілювали, бомбили, їм пропонували перейти на бік ворога, у них закінчились їжа і набої. Але бойовий дух залишився незламним.
    — Головний секрет успіху — хороше командування і контрольованість бійців. Ні для кого не таємниця, що у деяких підрозділах проблеми з алкоголем і дисципліною. Великих втрат під Дебальцевим деякі підрозділи зазнали через те, що піддались паніці. У нас із цим ніколи проблем не було. Поки ми були в оточенні під Мар’їнкою, нам безліч разів пропонували, щоб ми здались і переходили на бік терористів. Командир їм у дуже грубій формі відповів, що ніхто не здасться. Після того, як ми не пішли на їх умови, нас почали бомбити ще сильніше, мабуть, їх це зачепило. Але ніхто паніці не піддавався, всі виходили за поставленим планом. У нас зовсім не залишалось їжі, боєприпасів лишилось рівно стільки, щоб пробити собі коридор. Ми були готові вести бій до останнього набою.
    Спогадів про перебування в оточенні у Павла багато. Каже, що рідним не розповідав, де знаходиться, аби ті не хвилювались.
    — Спочатку ми з триразового харчування перейшли на дворазове, потім на одноразове. Їли один раз на добу і досить небагато. Коли їжа закінчилась, виживали, як могли. Застрелили двох зайців, з’їли. З рідними намагались не зв’язуватись. В принципі можливість була, але сенсу телефонувати і наганяти паніку не було. Із моїх рідних аж до другої ротації в аеропорту ніхто не знав, що я кудись їздив. При чому, це не поодинокий випадок, більшість бійців намагаються приховати правду, аби не хвилювались. Мої рідні дізнались, де я є, тільки після того, як Юра Бірюков написав у Фейсбуці після першої ротації до аеропорту пост із моєю фотографією. Мама, на жаль, читає Фейсбук, тому одразу мене впізнала. Сказала: «Не потрібно брехати, говори правду».
    Із оточення боєць виїхав не з порожніми руками, а з «віджатим» у сепаратистів КамАЗом.
    — Це був російський КамАЗ, додатково обшитий металом. На ньому був міномет, вони виїхали стріляти по наших. Та тільки вони розвернули цей міномет, як наші мінометники вистрелили першими і потрапили точно в них, КамАЗ вийшов з ладу і зупинився. Наші хлопці відтягнули його і залишили. А я витягнув його із оточення. Він після того багато разів нас виручав, зараз ця машина теж у строю, тільки вже в іншому підрозділі.
    Під час ротацій до аеропорту найстрашніше було зайти в будівлю і вийти з неї. Боєць розповів, що прориватись у аеропорт доводилось під безперервним вогнем.
    — Я провів там два заходи десь по десять днів. Найважче було втрачати своїх друзів, це завжди є найскладнішим випробуванням. Ми під час ротацій в аеропорту багато втратили, не так кількісно, як якісно. Ми дорожимо кожним бійцем, кожен з них є просто неймовірною людиною. Аеропорт забрав життя багатьох хороших хлопців. Взагалі, я не раз переконувався у тому, що яким би ти спеціалістом не був, скільки тобі відміряно долею, стільки ти і проживеш. Було чимало ситуацій, коли я міг голову втратити, але відводило. Мабуть, ще не час.
    Чоловік розповідає, що поступово звикаєш, як до постійної небезпеки, так і до постійного шуму від пострілів і вибухів.
    — Поблизу стріляють, а ти у цей момент можеш спокійно спати, хоч і в бронежилеті. В аеропорту ніхто броників і касок не знімав. Ми, як заїхали, так і виїхали. Тільки заїхали чисті, а виїхали брудні, як чорти.
    Хлопці завжди один одному допомагали, підтримували. Самостійно нікого не переможеш. Поступово звикаєш до постійної небезпеки. Кожен раз ловиш себе на думці, що розслаблятись не можна, весь час потрібно тримати голову холодною. Як не крути, себе потрібно берегти. Не можна заграватись.
    Танки стріляли по нашому БТРу без зупинки
    Дебальцеве запам’яталось Павлу складним боєм і втратою близького товариша.
    — Ми зачищали Логвинове, що поблизу Дебальцевого. Бій розпочався о шостій годині ранку, близько одинадцятої ми вибили всіх звідти, зайняли село і чекали на підтримку інших підрозділів наших військ. Там прочекали чотири години, поки з Горлівки не підійшло сім ворожих танків. Вони просто «змели» нас звідти, адже ми були лише на БТРах. Було прикро через те, що ми втратили бійця, поранених багато було, сили втратили. Імовірно, що ця операція була не надто чітко спланованою вищим командуванням. Можливо, вони просто не розраховували, що ми візьмемо це село, тому що його стільки разів штурмували і ніхто не міг зайняти. Ми ж все зробили, як треба, а нам ніхто не допоміг.
    Вибиратись із небезпечної ділянки доводилось в екстремальних умовах. Протягом кілометра дороги по БТРу десантників безперервно стріляли три танки, що знаходились у кількох сотнях метрів від наших бійців.
    — Ми їхали вздовж дороги. Я бачив, як вони стріляли, причому робили це досить непогано. І я просто пригнув голову. Зрізали нам з БТРа вихлопні труби, пройшов постріл по верху машини. Поки ми не перестрибнули дорогу і не сховались з іншого боку, ці танки продовжували по нас стріляти.
    29 тисяч літрів Пепсі Коли
    Волонтери бійців ніколи не ображали. Весь час якісь смаколики привозили захисникам. Іноді бійці робили досить несподівані замовлення волонтерам.
    — Одного разу замовили Пепсі Коли. Нам привезли у саме пекло 29 тисяч літрів цієї Пепсі Коли. Ми якраз тільки повернулись із бою під Дебальцевим, де їли одну Мівіну і консерви, тому запити її Пепсі було дуже приємно.
    В подальшому чоловік планує знову повернутись на фронт. Зараз хоче відновити як своє здоров’є, так і техніку.
    — Війна кардинально змінила цінності в житті. Раніше думав, що у мене є багато побутових проблем, а зараз розумію, що це усе дрібниці. Найголовніша цінність — це життя, здоров’я. Також війна дала мені шалений досвід. Я завжди мріяв стати офіцером, а завдяки цій війні я ним став. Для мене це ще одна сходинка, якої я досягнув.
    Особливих оберегів герой не носить із собою, лише хрестик, що його подарувала бабуся, коли він служив строкову.
    — Це — звичайнісінький хрестик, куплений в церкві. Я з ним не розлучаюсь, особливо, коли ходжу на бойові завдання. Вірю, що це допомагає.
    Довго відпочивати на війні у Павла і його побратимів можливості не було. Приїжджали максимум на п’ять днів.
    — Фактично часу вистачало тільки на те, аби добре виспатись. Я приїжджав, ішов в Макдональдс, купував собі багато шкідливої їжі, наступного дня робили з хлопцями шашлик. Тобто хотілось чогось смачного і шкідливого.
    У нас не Друга Світова, ми повинні берегти кожне людське життя.

Images:

09512d4741.jpg
    7f9622b.jpg
    Joker_1981, Pavel D-V, Helmut Raiser та 35 іншим подобається це.
  6. ponab

ponab Moderator

Повідомлення:
    51.165
    Адреса:
    Коростень Украина
    За захоплений в бою ворожий танк Т-72 бійцям виплачено понад 55 тисяч гривень.

Сьогодні, 18 березня, в пункті постійної дислокації військової частини артилеристам 128 окремої гірськопіхотної бригади оперативного командування «Північ» виплачено понад 55 тисяч гривень за захоплення під час бою ворожого танка Т-72 та безпосередню участь у бойових діях.
    Цей подвиг відбувся в лютому цього року. Після виконання всіх процедур щодо підтвердження даного факту та віддання наказу командуванням військової частини було отримано кошти та виплачено військовослужбовцям заслужену грошову винагороду.
    Серед нагороджених — 8 військовослужбовців гаубичної самохідно-артилерійської батареї, від рядового-контрактника до старшого лейтенанта. Кожен із них отримав по 6 тисяч 90 гривень за захоплення ворожої техніки та по 1000 гривень за безпосередню участь у бойових діях.
    Нагадаємо, що згідно з постановою Кабінету Міністрів України «Про особливості виплати винагород військовослужбовцям, особам рядового і начальницького складу в особливий період та під час проведення антитерористичних операцій» на початку лютого наказом Міністра оборони України було затверджено порядок та умови виплати винагород та механізм підтвердження виконання окремих завдань під час АТО.

Валерия ))))), Pavel D-V, Helmut Raiser та 15 іншим подобається це.
  7. Voledar

Voledar Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    745
    Адреса:
    Україна
    У батальйоні «Азов» випускають газету «Чорне сонце».

[​IMG] ChS.jpg
    Бійці полку особливого призначення «Азов» в польових умовах в зоні АТО випускають газету «Чорне сонце». Про це повідомляє прес-служба Національної спілки журналістів України (НСЖУ).
    Кореспондентами видання є самі бійці, що публікуються під псевдонімами «Лисиця», «Вальгалла», «Поет, «Сварог», «Оберіг». Головний редактор - водій швидкої допомоги медичної служби полку Марко Мельник, що також верстає газету. На постійній основі над виданням працюють двоє співробітників. Подаються у «Чорному сонці» інтерв'ю з військовими та медиками, які працюють в зоні АТО, статті контрпропагандистського спрямування.
    Газету намагаються випускати раз на два тижні, на даний час вийшло вісім чисел видання. Номери готують у штабі полку в Гурзуфі біля Маріуполя (Донецька область). Про друк домовилися з типографією в Білій Церкві (Київська область), яка зголосилася видати чотири номери газети безкоштовно. «Щоправда, оскільки ми не зареєстровані, то, можливо, друкарню доведеться міняти», - розповів прес-службі НСЖУ Марко Мельник.
    В планах пана Мельника - розширити випуск до восьми сторінок, а періодичність збільшити до тижневика. «Із солдатів у нас десь п'ятеро постійних дописувачів, хоча статті знайти не важко. В нас навіть є автор з США, який зараз мешкає в Києві і написав статтю про "Азов"», - сказав Марко Мельник.

Helmut Raiser, Humell, Yako та 12 іншим подобається це.
  8. Aйзенгавер

Aйзенгавер Hauptmann

Повідомлення:
    2.123
    Адреса:
    Ukraine
    ...теперь я бы воевал за Украину - настолько изменились мои взгляды...

Валерия ))))), HAUSSER, vincenzo та 10 іншим подобається це.
  9. Unnamed Player

Unnamed Player General-major

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    34
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    55
    Повідомлення:
    8.729
    Адреса:
    Украина
    Кому интересно "Черное Солнце" могу почтой отправить,в Россию естественно дороги нет,если есть друзья в Украине им вышлю.

Yako, vincenzo, Oprishok та 15 іншим подобається це.
  10. Voledar

Voledar Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    745
    Адреса:
    Україна
    Поки нажаль немає.
    Особисто мене вона б і в натуральному вигляді вельми порадувала.

Ніколаускасс, Hamer2109 та Berkut245 подобається це.
  11. БУР86

БУР86 General-major

Повідомлення:
    6.688
    Адреса:
    Сharkow
  12. sergeipivovar

sergeipivovar General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    18.434
    Глава специальной мониторинговой миссии ОБСЕ прибыл в Мариуполь, посетил передовую и рассказал о том, что мешает примирению сторон.

Сегодня Эртугрул Апакан провел пресс-конференцию в ДК "Молодежный", на которой сообщил о результатах своего визита в Мариуполь.
    На встречу с прессой Апакан прибыл после общения с городским головой Юрием Хотлубеем, где были рассмотрены вопросы деятельности миссии в регионе и вопросы оказания помощи вынужденным переселенцам, находящимся в Мариуполе.
    Глава ОБСЕ выразил обеспокоенность ситуацией в Широкино, отметив, что именно поэтому сегодня посетил крайнюю точку наблюдения в селе Сопино, с которой наблюдатели миссии ведут мониторинг ситуации. По его словам во время пребывания на передовой боев в Широкино не наблюдалось.
    Апакан подчеркнул, что общее количество боестолкновений постепенно уменьшается.
    Он сообщил, что отвод тяжелой боевой техники пока не завершен.
    На пресс-конференции было отмечено, что противодействие работе сотрудникам миссии оказывалось, как со стороны вооруженных формирований "ДНР", так и со стороны украинских военных. При этом было уточнено, что наблюдательного пункта, подобного тому, который расположен в Сопино на территориях, подконтрольных "ДНР" у миссии ОБСЕ в настоящее время нет.
    Апакан призвал стороны конфликта в Украине обеспечить безопасный и свободный доступ для наблюдателей к местам перемещения техники, к информации о ее количестве и о конечных точках отвода вооружений.
    Он сообщил, что представительство миссии в регионе будет расширено. Сегодня в зоне конфликта действует 350 наблюдателей из них 75 человек работает в Мариуполе.
    Глава специальной мониторинговой миссии ОБСЕ заявил: "Мы хотим заверить, что процесс будет завершен во имя мира в Украине".
    Эртугрул Апакан сказал, что миссия наблюдателей будет выполнять свою работу до момента полного установления мира.

seebar подобається це.
  13. Voledar

Voledar Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    745
    Адреса:
    Україна
    an72p.PNG

Norman2, Joker_1981, Frodi та 34 іншим подобається це.
  14. БУР86

БУР86 General-major

Повідомлення:
    6.688
    Адреса:
    Сharkow
    Вeрний друг.
    IMG_20150318_211642.jpg

Rudi Kurz, Joker_1981, Валерия ))))) та 45 іншим подобається це.
  15. Sensei

Sensei Oberleutnant

Повідомлення:
    2.541
    Адреса:
    страна Крошки Цахеса
    В вконтактовской группе азовской выкладывались два или три первых номера в pdf.

wog подобається це.
  16. sergeipivovar

sergeipivovar General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    18.434
    С 1 по 7: http://vk.com/docs?oid=-86003658

kelt, Oprishok, Sensei та 4 іншим подобається це.
  17. БУР86

БУР86 General-major

Повідомлення:
    6.688
    Адреса:
    Сharkow
  18. Alex WaY

Alex WaY Major

Повідомлення:
    2.720
    Адреса:
    ☢Красный Полураспад☢ zp
    Модернизация БРДМ2.

Валерия ))))), Humell, velomas та 29 іншим подобається це.
  19. Alex Richter

Alex Richter Старший санитар-модератор

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    136
    Лоти
      на продажу:
    4
      продані:
    251
    Повідомлення:
    20.093
    Адреса:
    Украї́на
    Не совсем так.. Проанонсировали назначение советником начальника ГШ по воспитательной работе с молодежью....
    В общем,бред.

20. Alex Richter

Alex Richter Старший санитар-модератор

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    136
    Лоти
      на продажу:
    4
      продані:
    251
    Повідомлення:
    20.093
    Адреса:
    Украї́на
    Aleksandr Shulman
    Ветераны в строю - 5-тонный армейский грузовик Saurer 2DM выпускался в Швейцарии, именно этот - практически мой ровесник.
    Снято где-то на фронте.
    Фото: Konstantin Skomorokh
    11057381_10202807950320462_2568197078686514653_n.jpg

Joker_1981, Валерия ))))), Pavel D-V та 53 іншим подобається це.
  21. Govtva

Govtva Oberst

Повідомлення:
    3.764
    Адреса:
    Украина,Полтава
    Лучше бы с ментами..

petri, sergeyk2, kelt та 22 іншим подобається це.
  22. КРУК

КРУК Oberfeldwebel

Повідомлення:
    339
    Адреса:
    Galizien
    А як по бюджету? Скільки БРДМ можна модернізувати за ціну одного Спартана/Кугуара? Яка його вартість разом із донором?

Poison13 подобається це.
  23. Alex WaY

Alex WaY Major

Повідомлення:
    2.720
    Адреса:
    ☢Красный Полураспад☢ zp
    Спартан - 5 миллионов грн. Имеем сырую ментовскую машинку, для парадов.
    Брдм цену не знаю, зато на ней можно воевать.

Аналог для спартана, дешевле в разы наверно- http://reform.kiev.ua/None-volkswagen-amarok/

Останнє редагування: 18 бер 2015
    Yako, Aйзенгавер, Ніколаускасс та 3 іншим подобається це.
  24. DarkElf

DarkElf Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    60
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    97
    Повідомлення:
    4.518
    Адреса:
    Kharkov
    grinder, Gans та vitic подобається це.
  25. valera-antikvar

valera-antikvar Oberleutnant

Повідомлення:
    1.770
    Адреса:
    Украина
    Штаб АТО: На станцию Дебальцево прибыло подкрепление боевикам.

Заместитель командующего АТО сообщил, что боевики увеличивают свои силы.
    Полковник Валентин Федичев замкомандуещий АТО в Твиттере сообщил, что 16 марта на станцию Дебальцево прибыло 40 вагонов с пополнением живой силы для боевиков и бронетехникой.

Стоит также отметить, что Федичев сообщил и о том, что учебка, в которой проходят боевую подготовку участники формирований "ДНР" находится в поселке Старобешево Донецкой области.

Более того, каждый день на станции Иловайск розгружается больше 10 вагонов с боеприпасами, цистерн с дизтопливом и бензином.