Російсько-Українська війна. Новини

Тема у розділі 'Українська визвольна війна', створена користувачем ДжорДж БушЪ, 2 тра 2014.

1. SILVESTER

SILVESTER Oberstleutnant Клуб взаимопомощи

Повідомлення:
    3.914
    Адреса:
    Фастів

znatok_2011, Humell, obuch59 та 23 іншим подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Великий підорський фпв, збитий з стрілецької зброї і ще кілька двигунів з такого ж типа. Оріхівський...
      300 грн.
    2. Плати не пошкоджені, разом із проводкою.Якщо не готові проплатити за лот одразу -краще не робіть ст...
      29000 грн.
    3. Знайдений у посадці.Батареї не має,підігнута рама на одному моторі(фото).Відірвана антена(фото).Нема...
      2000 грн.
    4. Двигун Бпла ударного робочий є відео роботи. Трішки сколота одна частина лопості а так все добре....
      2500 грн.
    5. Цілий трфоейний підар-дрон всі компоненти на місці на батку відкликається
      723 грн.
  3. КРУК

КРУК Oberfeldwebel

Повідомлення:
    339
    Адреса:
    Galizien
    Вуди87, МЫколЯ, Berest та 10 іншим подобається це.
  4. Dacenko-80

Dacenko-80 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    33
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    71
    Повідомлення:
    1.172
    Пришел и мой черед почувствовать "разрыв шаблона" :D
    http://forum-antikvariat.ru/topic/2...-zapadnogo-fronta/page__st__4625#entry2418520

28.01.15. 21:25. Сообщение от ополчения.
    "В Донецке была задержана ДРГ противника. 3 человека с минометом обстреливали город, передвигались на машине. Все трое, граждане РФ - 2 из Краснодара, 1 из Краснодарского края."​

старатель1941, Humell, Leksey та 20 іншим подобається це.
  5. БУР86

БУР86 General-major

Повідомлення:
    6.688
    Адреса:
    Сharkow
    Заскулили суки

IMG_20150128_205003.jpg

старатель1941, Humell, cvoy та 39 іншим подобається це.
  6. Alex Richter

Alex Richter Старший санитар-модератор

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    136
    Лоти
      на продажу:
    4
      продані:
    251
    Повідомлення:
    20.092
    Адреса:
    Украї́на
    Сергій Притула
    вже неодноразово і в себе на ФБ і в коментарях інших юзерів/блогерів вступав у словесні баталії, суть яких зводилась до одного: «Не чешіть усіх під одну гребінку»!!!
    Тепер детальніше. Є ціла плеяда українських співаків та акторів, які багато працюють у РФ. Ну, так склалося. Не суть. За останній рік суспільство дуже поляризувалося і перестало сприймати артистів виключно крізь призму їх творчості. На передній план вийшли інші аспекти. Наприклад, наявність чи відсутність патріотизму. При чому до цього питання люди, в основній своїй масі, ставляться доволі поверхнево: відмовився від гастролів по Росії – патріот! Не відмовився – запроданець! При чому найголосніше про те, що в Росію з концертами не поїдуть кричали ті, хто туди, в принципі, рідко катався!
    За гроші, які мені давав Іван Дорн, я восени купував джип для хлопців у АТО, оптику, шоломи… Гроші були великі і, що важливо, у валюті. Робилося все «ціхо-ша», бо розклад, коли людина заробляє «там», а допомагає «тут» усіх задовольняв. Усіх, крім «ура-патріотів»! Які дружніми рядами почали гнобити Івана в соцмережах, мовляв, не патріот… Той вже і так натякав (кліп) і сяк (Юрмала), не доходить. Чого ж хоче шановне товариство? Щоб артист вийшов на сцену і кричав: «Путін – х…ло!»? Ну? І кому легше стане? Артист позбудеться гастролів. АТО позбудеться спонсора. Хто «закриє» фінансову діру, яка утвориться на його місці? Той, хто сів на дивані перед монітором і лиє відрами критику? Вряд чи…
    Позавчора Іван підвіз ще 10 000 Euro. За 3500 я вчора купив прилад нічного бачення. На наступному тижні візьму ще 2. Кожен такий прилад дозволяє зберегти десятки життів. Кожного разу, купуючи щось за його кошти, я перепитував, чи можна згадати про це у пості на ФБ. Казав, що не треба. Позавчора перший раз сказав: «Як хочеш». Видно, добре допекли. Я знаю Івана з 2007-го року. Так, має свої «бзіки», з людьми незнайомими буває складний у спілкуванні, особисте життя тримає під трьома замками… Проте, чого-чого, а відсутності патріотизму за ним не помічалось.
    Сьогодні я «успішно спалив Івану хату». Він в курсі і не проти. Сказав, якось воно буде… «Спаливши» Івана, я зараз намагаюсь вберегти ще, як мінімум, 3-ьох своїх знайомих, які регулярно, повертаючись із заробітків з РФ, привозять мені гроші на підтримку хлопців у АТО. Я не буду називати їх імена, чи, боронь Боже, складати списки «правильних» і «неправильних» українських артистів. Тих, хто «вляпався» по-повній Ви і самі знаєте. Проте, є персони, в яких «стріли» запускаються геть несправедливо. Вони терплять і продовжують забезпечувати наших бійців. На десятки тисяч доларів. Інкогніто. Через близьких посередників. Вихід з ситуації один: дати спокій всім і займатись більш нагальними справами. Час сам все розставить по своїх місцях.
    Знаю, що пост викличе багато запитань та критики.
    З радістю б вклинився у суперечки в коментарях, але на найближчих 1,5-2 доби буду поза ін-том.
    Дякую за увагу.

Alex Jonson, che_va, vetal_71 та 51 іншим подобається це.
  7. Serzh180473

Serzh180473 General-major

Повідомлення:
    5.289
    Дополню ( а можно так ураган навести, или случайность?).

IMG_20150128_205958.jpg

Humell, Aйзенгавер, Kirill1036 та 9 іншим подобається це.
  8. БУР86

БУР86 General-major

Повідомлення:
    6.688
    Адреса:
    Сharkow
    Все будет хорошо

IMG_20150128_205838.jpg

Tucs, papa Muller, znatok_2011 та 54 іншим подобається це.
  9. robingud

robingud Gefreiter

Повідомлення:
    34
    Адреса:
    Україна
    Надеюсь что и мильчакову кишки выпустили

А_Кабан, cvoy, Leksey та 34 іншим подобається це.
  10. SHTURM1973

SHTURM1973 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    746
    Адреса:
    Украинка
    Хорошие новости! Сегодня Кабинет Министров принял постановление о материальном стимулировании бойцов #АТО

Teoden, Korobok, Humell та 58 іншим подобається це.
  11. Суер*Выер

Суер*Выер General-major

Повідомлення:
    8.052
    Адреса:
    Лодомерія
  12. Venator

Venator Feldwebel

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    18
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    60
    Повідомлення:
    627
    Адреса:
    Україна
    Останнє редагування: 28 січ 2015
    Div, Вiтушка, Sushik та 3 іншим подобається це.
  13. ali..

ali.. Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    206
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    486
    Повідомлення:
    2.520
    Адреса:
    Львов
  14. Serzh180473

Serzh180473 General-major

Повідомлення:
    5.289
    http://zloy-odessit.livejournal.com

ТАНКОВОЕ ФИАСКО НА ДЕБАЛЬЦЕВСКОМ НАПРАВЛЕНИИ И АВРАЛ В ДОНЕЦКИХ МОРГАХ

• Jan. 28th, 2015 at 9:16 PM
    Итак, паника среди новороссийских бэтмэнов оказалась не липовой, на Дебальцевском направлении таки действительно еще на подходе было уничтожено до 30 танков бравого ополчения. Притом, что на прорыв вышло 40. Дебальцево по-прежнему остается недоступно для террористов и там они несут серьезные потери.

В Донецке же в больнице им. Калинина врачи бьют тревогу - морг переполнен, трупы складывают в помещении. Часть из них уже разлагается и работают люди в невыносимых, антисанитарных условиях. Я не поклонник некрофилии, поэтому все интересующиеся могут использовать поиск, ибо уже - есть свежие фотографии с несвежими борцами за русский мир.

Как аккомпанемент ситуации в моргах Донецка сообщение от СБУ о том, что на оккупированный Донбасс из России выехал... нет, не гумконвой - в этом нет нечего удивительного. Конвой из мобильных крематориев. По предварительной информации, утилизацией отработанного материала будут заниматься семь таких аппаратов.

Чувствуя я, если так дело и дальше пойдет, то Путину придется проводить амнистию раньше Дня Победы, а то ведь может и не хватить биомассы.

ejnalej, Humell, Aukcion-780316 та 35 іншим подобається це.
  15. Govtva

Govtva Oberst

Повідомлення:
    3.764
    Адреса:
    Украина,Полтава
    Lagerhaus та Вуди87 подобається це.
  16. А.М.

А.М. Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    2.130
    Адреса:
    Юг Украины.
    В России несколько тысяч Т-64.

Останнє редагування: 28 січ 2015
    Maks007 подобається це.
  17. Дед Которыб

Дед Которыб Добрый Инквизитор

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    3.792
    он.. :)))) красавчик !!!!

sony.sos, ali.., Alt2000 та ще 1-му подобається це.
  18. Дед Которыб

Дед Которыб Добрый Инквизитор

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    3.792
  19. Lito

Lito Gefreiter

Повідомлення:
    36

А ГШ заявлял что большая часть расчёта уничтожена...

Aйзенгавер, Kirill1036, Maks007 та 11 іншим подобається це.
  20. fugis

fugis Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    581
    Адреса:
    Дрогобич.Захід України
    Ощущение,что все эти провокаторы,которые поливают украинцев грязью,не имеют к Крыму НИКАКОГО отношения.Потому что крымчанин не будет философствовать про отрезку коммуникаций,зная что сам ПОЛНОСТЬЮ зависим от Украины.И Крым и Донбасс..

vetal_71 та corbie подобається це.
  21. Govtva

Govtva Oberst

Повідомлення:
    3.764
    Адреса:
    Украина,Полтава
    Konstantin Lesnik
    16 ч. ·
    Я не пизд..н и не люблю говорить то , в чем не уверен . Но , проведя рекогносцировку здесь , вдали от Родины , могу с уверенностью сказать одно - грести и махаться нам прийдется самим . Не , все конечно поддерживают , любят , чаят , переживают , но махайтесь сами , хоть мы вас и разоружали по всем направлениям все время . Оправдания и объяснения у всех разные но смысл общий - мы переживаем - вы махаетесь .
    Так что у нас есть глобальный шанс проверить себя , каждого в отдельности и всю нацию вместе на зрелость , сознательность , сплоченность . Мы сами себе хозяева - и это уже большой плюс !
    Махаемся ? Или будем их сопли слушать ?

Ланкастер, Карапузик, Webley та 16 іншим подобається це.
  22. БУР86

БУР86 General-major

Повідомлення:
    6.688
    Адреса:
    Сharkow
  23. Spodart

Spodart Feldwebel

Повідомлення:
    585
    Чекаємо Ляшка - Танкоборця :)

Aйзенгавер, Desperado, valera-antikvar та 2 іншим подобається це.
  24. Роня

Роня Oberleutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    1.723
    За збиті, а за цілі скільки,

kaponir, Русла Н, Efor та 7 іншим подобається це.
  25. ДВ762

ДВ762 Leutnant

Повідомлення:
    1.059
    Адреса:
    Ненька. Portae caelestis.
  26. ABVERS

ABVERS Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    7
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    11
    Повідомлення:
    823
    с такими раскладами скоро вся вата на сторону хунты переметнется...у них то зарплата 200р/мес., пусть ху@рят по ночам рашкину технику, а зарплату будут получать в хунтовской кассе.:smile_15:

ejnalej, Alex Ash, Humell та 31 іншим подобається це.