Російсько-Українська війна. Новини

Тема у розділі 'Українська визвольна війна', створена користувачем ДжорДж БушЪ, 2 тра 2014.

1. Josef Danel

Josef Danel Moderator

Повідомлення:
    32.628
    Адреса:
    Kyiv, Ukraine
    РФ пропонувала Польщі окупувати частину України - Сікорський.

"Це була одна з перших речей, яку Путін сказав прем'єр-міністру Дональду Туску (незабаром стане президентом Європейської ради), коли він відвідав Москву. Він продовжував говорити, що Україна штучна країна, і, що Львів - це польське місто і чому б нам просто не розібратися разом", -додав він.

"Путін думає, що він стикнувся з купкою слабаків. І він думає, що ми не підемо на війну, щоб захищати країни Балтії. Ви знаєте, може бути, він правий", - додав Сікорський

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 4 шт.)
      Ящик с 12.7 (50 Cal) NATO
      370 грн.
    2. Ящик з під набоїв 12.7*99 ( 50 cal)#24
      300 грн.
    3. (в наявності 25 шт.)
      Ящики з під бк до Браунінга 12.7 мм Стан гарний, без пошкоджень та дефектів, гарно тримають герметич...
      400 грн.
    4. 800 грн.
    5. (в наявності 10 шт.)
      Можлива доставка укрпоштою. Ящики армійські НАТО. З-під набоїв 12,7. Зовнішні розміри: 18х30х15,5 см...
      275 грн.
  3. serebrynay puly

serebrynay puly Major

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    56
    Лоти
      на продажу:
    40
      продані:
    129
    Повідомлення:
    16.086
    Батый с Мамаем постарались......:smile_12: Отметили на века "славян расейских". Чтобы помнили!

ixteac, Carl Zebisch, Helmut Raiser та ще 1-му подобається це.
  4. Josef Danel

Josef Danel Moderator

Повідомлення:
    32.628
    Адреса:
    Kyiv, Ukraine
    Вітання від Павла Марчука із Держприкордонслужби.
    2.jpg

cvoy, Joker_1981, kaponir та 25 іншим подобається це.
  5. Josef Danel

Josef Danel Moderator

Повідомлення:
    32.628
    Адреса:
    Kyiv, Ukraine
    Завтра 1-ий взвод добровольців ВГО "Сокіл", що закріплений за батальйоном особливого призначення "Січ" знову вирушає на фронт захищати нашу Батькiвщину.
    1.jpg

Вуди87, cvoy, Joker_1981 та 27 іншим подобається це.
  6. Josef Danel

Josef Danel Moderator

Повідомлення:
    32.628
    Адреса:
    Kyiv, Ukraine
    Wings Phoenix

Самое приятное, друзья, это когда приезжаешь в расположение: начинается такая небольшая "паника" - а? что? где? Крылья приехали?! Наши приехали?! Бердос приехал?! Дайте на них посмотреть!:) И пошло-поехало: приветствия, обжималки, "а как там, а что там?", народ, наши с гражданки приехали!!! Эмоций - не передать! Потом, выгрузки машин, распределение груза, ну и конечно же - вечернее чаепитие!
    4.jpg 5.jpg

Images:

1.jpg
    2.jpg
    3.jpg
    6.jpg
    7.jpg
    8.jpg
    9.jpg
    Вуди87, cvoy, Joker_1981 та 23 іншим подобається це.
  7. Зевс

Зевс Oberst

Повідомлення:
    4.381
    Зведений загін чернігівських міліціонерів вирушив на фронт.

В неділю, для проведення сьомої ротації, в зону проведення антитерористичної операції вирушив зведений загін міліції з Чернігівської області. Там вони змінять своїх бойових побратимів, які несли службу з 24 вересня і мають повернутися додому на відпочинок.
    До складу зведеного загону увійшли працівники апарату Управління МВС в Чернігівській області, Чернігівського міськвідділу та міськрайвідділів області, бійці спецпідрозділів — загалом близько півсотні правоохоронців.
    Зведений загін УМВС в Чернігівській області виконуватиме ті ж функції, що і їх колеги, яких вони змінили: нестиме службу на блокпостах, патрулюватиме вулиці міст і сіл, здійснюватиме контроль за рухом транспорту, надаватиме допомогу місцевому населенню...
    Зведений загін перед відправкою був повністю забезпечений харчами, екіпіровкою, теплим обмундируванням і засобами захисту. Для повноцінного облаштування побуту бійців на блокпостах міліціонерам зведеного загону передали ковдри, матраци, каремати і плащ-накидки.
    Відчутну допомогу в цьому правоохоронцям також надали громадські активісти, волонтери, чернігівські підприємці та представники бізнесу, які зібрали для бійців зведеного загону медикаменти, продукти харчування та теплі речі, зокрема комплекти термобілизни.
    Це вже сьома ротація чернігівських правоохоронців, багато міліціонерів уже не вперше беруть участь в антитерористичній операції, правоохоронці набули неоціненного бойового досвіду, який передають братам по зброї.
    Також цього дня на Донбас вирушила додаткова група співробітників батальйону спецпризначення «Чернігів». Не дочекавшись закінчення відпустки після ротації, бійці поїхали змінити своїх колег, які несуть службу в зоні АТО вже близько двох місяців.
    http://mvs.gov.ua/mvs/control/main/...9;jsessionid=BA318B194B12C1ADCE1BD309952A1F4E

Images:

М1.jpg
    М.jpg
    М3.jpg
    Joker_1981, Teoden, Patton та 11 іншим подобається це.
  8. Josef Danel

Josef Danel Moderator

Повідомлення:
    32.628
    Адреса:
    Kyiv, Ukraine
    На фронт отправились бойцы спецроты николаевской милиции.
    Украинские бойцы уехали на смену своим коллегам, которые около месяца несли службу на блокпостах.

Images:

1.jpg
    2.jpg
    3.jpg
    4.jpg
    5.jpg
    6.jpg
    Вуди87, Joker_1981, kaponir та 13 іншим подобається це.
  9. Josef Danel

Josef Danel Moderator

Повідомлення:
    32.628
    Адреса:
    Kyiv, Ukraine
    У Днiпропетровську СБУ затримала террориста "ДНР".

У Дніпропетровську Служба безпеки України у результаті спецоперації затримала на конспіративній квартирі одного з бойовиків терористичної організації «ДНР», уродженця та мешканця м. Марганця Дніпропетровської області «С», 1984 р.н.
    У ході обшуку у його помешканні вилучено 20 кг пластиду у вигляді голови богатиря із детонаторами всередині, пістолет «ПМ» та посвідчення співробітника «генеральної прокуратури ДНР».
    Встановлено, що злочинець із позивним «Рем» брав участь у бойових діях на боці сепаратистів та очолював терористичну групу, яка підпорядковується бойовику «Сармату».

Joker_1981, Helmut Raiser, Aukcion-780316 та ще 1-му подобається це.
  10. Зевс

Зевс Oberst

Повідомлення:
    4.381
    Інформація про захоплення терористами зенітного ракетного комплексу БУК М1 у ВЧ Повітряних Сил ЗСУ не відповідає дійсності.

У деяких ЗМІ з посиланням на німецький журнал «Spiegel» розповсюджена інформація, що малайзійський пасажирський літак, який летів рейсом MH17 над Донецькою областю, був збитий із використанням зенітного ракетного комплексу «Бук», захопленого проросійськими сепаратистами в одній з українських військових частин.
    У зв’язку із зазначеним Командування Повітряних Сил Збройних Сил України офіційно заявляє, що інформація про захоплення терористами зенітного ракетного комплексу БУК М1 у військовій частині Повітряних Сил Збройних Сил України не відповідає дійсності.
    Особовий склад, військова техніка та озброєння зенітного ракетного полку, що дислокувався на Донеччині, рішенням командувача Повітряних Сил ЗС України ще 29 червня 2014 року були оперативно передислоковані у нові райони виконання завдань.
    У той час, коли терористи зайшли на територію управління військової частини, там залишилась лише застаріла та непридатна до використанняння автомобільна техніка.
    http://www.mil.gov.ua/news/2014/10/...ristami-zenitnogo-raketnogo-kompleksu-buk-m1/

11. Josef Danel

Josef Danel Moderator

Повідомлення:
    32.628
    Адреса:
    Kyiv, Ukraine
    Геннадий Корбан: "ДНЕПРОПЕТРОВСК – НЕ ДОНЕЦК: И РАШИСТОВ, И ТЕРРОРИСТОВ ЗА КАЖДЫМ УГЛОМ БУДЕТ ЖДАТЬ ПУЛЯ".

Заместитель главы Днепропетровской ОГА Геннадий Корбан, человек с сигаретой и неумолкающим телефоном, рассказал мне о себе после 12 ночи. В течение пяти часов я ждала его в приемной, где допоздна работаю все: и секретари, и водители. Кто-то простужен, у кого-то носом идет кровь от волнения, когда под здание приходит с протестом группа ВВшников, которых успокаивают беседой советники главы ОГА и комендант Штаба Национального сопротивления.

"В этой стране никто не изобрел ножницы, молнию… Все капиталы возникли очень примитивно: купи-продай"

Я вырос в бедной еврейской семье. Мы жили в коммунальной квартире. У нас был туалет на 4 семьи, и там висели сменные круги для каждой комнаты.

В детстве я рисовал парусные корабли. Мне не хотелось быть моряком, не знаю, почему я их рисовал, но мне они очень нравились. У меня было много разных увлечений. Но больше всего мне нравились различного рода собирательства. Моя бабушка работала в ювелирном магазине, по сравнению с родителями она хорошо зарабатывала и давала мне немножко денег. После уроков в школе я сидел у нее в кассе. На улице Ленина был филателистический магазин, где я покупал марки. Наверное, я хотел кем-то стать, но не помню кем.

В школе прослыл бунтарем. У меня были конфликты с учителями, завучами, директорами. Мог себе позволить сказать, то, что дети обычно не говорят. Я имею в виду мнение. Там, где я учился, директор была явная антисемитка, и я сказал ей это в лицо, будучи ребенком.

После школы я хотел поступать на философский факультет. Но мне сказали, что этот факультет особенный, поэтому посоветовали в столице не пробовать. Я нашел философский факультет в Ростове-на-Дону и поехал туда с мамой. Когда сдавал документы, у меня спросили, имею ли рекомендации какого-то партийного органа. Поскольку такой рекомендации у меня не было, сказали, что не допускают к экзаменам. На этом мои мечты стать философом рухнули. И я поступил в металлургический институт, отучился там чуть больше полугода, потом бросил его и пошел в советскую армию. Прослужил там от звонка до звонка. Полное образование получил в горном Днепропетровском институте на факультете экономики. По специальности - финансист. Сложилось так, что работал на товарно-сырьевой бирже в России. На тот момент Союз распался, это был как раз 91-й год. Экономические связи все разваливались, и биржа уже не нужна была. Тогда понял, что можно зарабатывать на так называемом внебиржевом рынке: покупаешь в одном месте, продаешь в другом. Все очень просто и тупо. В этой стране никто не изобрел ножницы, молнию… Все капиталы возникли очень примитивно: купи-продай. Кто начинал с футболок, кто с компьютеров, кто еще с чего-то. А я проводил многоходовые сделки. Покупал на Измаильском картонно-бумажном комбинате гофрированную тару, отправлял ее в Латвию, а там брал сливочное масло, вез его в Азербайджан и менял на бакинские кондиционеры. Привозил их в Украину и продавал. И на этой операции зарабатывалось 2000%. Тогда и заработал первые капиталы.

"После того, как в тебя стреляли, страшнее всего, что придут и добьют"

Я патриот, прежде всего, своего дома, моих родителей, близких, которые здесь живут. Мне здесь комфортно, хорошо. Я говорю не только о Днепропетровске, а об Украине. Это можно сравнить с женщиной, с которой живешь много лет. Зададут тебе вопрос: любишь ли ты ее? Ты не знаешь, что ответить - любишь или нет, но точно жить без нее уже не можешь. Вот примерно так и со страной: ты настолько прижился, что можно сказать люблю или не люблю, но правда в том, что без этого ты не можешь жить. Я не могу жить без этого города, без этих людей, без этой страны. Без каких-то привычных вещей. Даже когда нахожусь где-то долгое время и как бы комфортно там ни было, все равно начинает тянуть обратно.

У меня никогда не возникало мыслей уехать в Израиль. Я даже никогда не претендовал на израильское гражданство. Хотя есть масса возможностей и для меня это сделать просто. 250 тысяч людей спрашивают: "У тебя что, нет паспорта?". А у меня, правда, его нет. Если придет такой момент, когда он понадобится, я на месте приму это гражданство. У меня было много разных острых ситуаций в жизни, но подтолкнуть к такому меня могла бы, например, невозможность въехать в нашу страну. Какие-то заказные уголовные вещи. Такое было после Майдана, но даже тогда, находясь в Израиле в течение полутора месяцев, я не принял гражданство.

От мысли, что в Днепропетровск может прийти война, становилось страшно. Я вставал с этой мыслью и ложился. Я не мог себе представить, что здесь начнется стрельба, какие-то захваты, отсутствие власти, беспредел на улицах, бомбежка. Мне это просто жутко было представить. Страх, на самом деле, - весьма сдерживающее чувство. Когда в тебя стреляют, например, ты просто не ожидаешь этого, а осознание приходит через 5 минут. У меня был страх после первого покушения на мою жизнь, когда выстрелили, опустошив весь рожок автомата, я сижу и тишина. Я думал, сейчас подойдут и добьют - выстрелят в упор. Вот этих 5- 7 минут ожидания были страшными. Потому что в тот момент, когда стреляют, ты просто этого не осознаешь. Так же и с войной. Я думал о своих старых родителях, о семье, о детях. И мы делали все, чтоб этого здесь не случилось. Все, что только возможно.

Но, если бы война началась здесь и затянулась, может быть, пошел бы в партизаны. Сделал бы это, потому что здесь масса людей, которые в меня верят. Взять их и бросить - перечеркнуть себя самого. Плюнуть на себя самого и всю жизнь себя за это не уважать.

adlerhaus, SS-Krot, Русла Н та 3 іншим подобається це.
  12. Govtva

Govtva Oberst

Повідомлення:
    3.764
    Адреса:
    Украина,Полтава
    В иловайской трагедии виноваты Гелетей и Муженко, - отчет следственной комиссии ВР.

Временная следственная комиссия Верховной Рады по расследованию обстоятельств трагедии под Иловайском отмечает в предварительных выводах, что к этим событиям привели неадекватные действия министра обороны Валерия Гелетея и начальника Генштаба Виктора Муженко, ошибочные кадровые назначения в силовом блоке, а также то, что президент не инициировал введение военного положения.

В тексте предварительного отчета ВСК сказано, что "в основе причин, которые привели к Иловайской трагедии, лежат фундаментальные проблемы в организации обороны страны".
    По мнению комиссии, в результате не выполнения норм закона "Об обороне Украины", относительно введения военного положения, не был создан единый центр организации обороны страны - ставка верховного главнокомандующего и "как следствие, не был введен в действие стратегический план применения Вооруженных сил и других вооруженных формирований, а также правоохранительных органов для отражения вооруженной агрессии против Украины".

Кроме того, в отчете отмечается, что не была организована надлежащим образом оборона страны, как "система политических, экономических, социальных, военных, информационных, правовых, организационных и других мер относительно защиты государства в условиях вооруженной агрессии".
    В своих выводах комиссия также указывает на проблемы с несвоевременным финансированием потребностей армии.
    Среди названных причин, которые повлекли Иловайскую трагедию, комиссия отмечает то, что не было введено военное положение.
    Кроме того, по мнению членов комиссии, к иловайской трагедии привели ошибочные кадровые решения.
    "Ошибочные кадровые решения существенно усложнили обстановку, а неадекватные действия министра обороны В.Гелетея и начальника Генштаба - главнокомандующего ВСУ В.Муженко привели к иловайской трагедии", - сказано в отчете.
    Глава комиссии, народный депутат (фракция "Батькивщина") Андрей Сенченко представил данный предварительный отчет ВСК. По его словам, 8 членов комиссии поддержали отчет, а три - отказались.
    Как отметил депутат, комиссия продолжит свою работу до завершения каденции Верховной Рады нынешнего созыва.

seebar, Вайшраван, kaponir та 6 іншим подобається це.
  13. Josef Danel

Josef Danel Moderator

Повідомлення:
    32.628
    Адреса:
    Kyiv, Ukraine
    Юрий Бирюков

Ни времени, ни сил, ни денег. Ничего не хватает, катастрофически. Это не жалоба, это простая и прямолинейная констатация факта. Жизнь разделилась на три неравномерные части: волонтерская работа по 79й бригаде, работа в министерстве и семья. И семья как-то вот получает меньше всего внимания (семья, знаю что читаете - сорри, искренне).

Работа в министерстве - поиск той самой черной кошки, в той самой черной комнате. Только в подвале Донецкого аэропорта кошка была (и не одна) - так что она нашлась быстро. А тут… А тут не кошки, кошек нет. Зато тут вся остальная фауна. Хотя нет, некоторые представители больше смахивают на флору - растет себе под солнцем такой себе одуванчик, и ничего его не беспокоит. Ни война, ни отсутствие бюджетных денег. Бесят. Бесят даже не те, кто пытается по прежнему что-то урвать, при этом делая часть полезной работы. Таких мы потом вычислим, выгоним, посадим. Бесят те, кто делает вид. И фиг под него подкопаешься. А в случае опасности - сразу на больничный. У нас такой гуманный КЗоТ, по нему нельзя уволить на больничном. Так и живут себе - от санатория и до санатория.
    Мифы и легенды о куче денег в МО, грозные фразы из КабМина о том, что миллиарды неосвоены, крик и вопль общественности о застое и косности. Где-то есть правда, где-то нет. И нет денег, все выделенные ресурсы уже расписаны. Хуже всего, как и всегда - с вещевым обеспечением. На нужны “вещевиков” деньги всегда выделялись по остаточному принципу и последние 10 лет на склады не закладывалась ни форма, ни обувь. Спальники? Что это? Как-как, ка-ре-ма-ты? Подождите, запишу. Тактические ботинки? Баллистические очки? Ооо…
    Да, все это меняется на ходу, да. Но зима пришла, уже. А мы, как всегда, буксуем. С сегодняшнего дня в Службе тыла и вооружений УЖЕ работают две группы волонтеров (спасибо генерал-лейтенанту Хижему и полковнику Гуслякову), уже принимаются решения. Сокращен путь на согласования, получено добро от Министра. Но зима уже.

И самая грустная, но и счастливая часть жизни - волонтерская. Мои братья ждут меня, они верят в меня. И я стараюсь привозить самое лучшее, самое необходимое. Но не всегда в полном объеме, не всегда вовремя - не хватает денег. На сейчас остаются открытыми вопросы по нескольким старым проектам, уже подходят сроки оплаты новых… В среду буду в АТО, везу опять много теплого и вкусного… Но нужна помощь. А ее - все меньше. И силы людей на исходе, и запасы закончились. Да и мир, какой-никакой, странно-тревожный, не объясненный толком, пропитанный кровью раненных. Для нас эта война была таким шоком, что получив перемирие (не мир, а перемирие) - многие из нас постарались поскорее забыть о войне. Только пацаны там, на передовой. Ждут...

seebar, DarkElf, zabrodianin та 4 іншим подобається це.
  14. kod75

kod75 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    743
    Адреса:
    Чернігів
    image.jpg

cvoy, Joker_1981, Shon та 36 іншим подобається це.
  15. kod75

kod75 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    743
    Адреса:
    Чернігів
    image.jpg

denisik4, Flan, Carl Zebisch та 12 іншим подобається це.
  16. рекрут2012

рекрут2012 Leutnant

Повідомлення:
    1.008
    Адреса:
    восточная степь UA
    Снайперів на фронтi озброять українськими гвинтівками “Форт-301″.

У зону проведення антитерористичної операції була доставлена перша партія снайперських гвинтівок українського виробництва «Форт-301»
    Про це повідомили у Міністерстві оборони, передає ZN.UA. Наголошується, що зброю отримав батальйон територіальної оборони «Полтавщина». Напередодні зброю випробували в міністерстві. Кілька днів тому гвинтівка надійшла на озброєння військових частин.

Joker_1981, kaponir, Flan та 11 іншим подобається це.
  17. kod75

kod75 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    743
    Адреса:
    Чернігів
    Форт-301 уже в деле:
    image.jpg

cvoy, Joker_1981, Shon та 23 іншим подобається це.
  18. Josef Danel

Josef Danel Moderator

Повідомлення:
    32.628
    Адреса:
    Kyiv, Ukraine
    Yashka Tsygankov

Сфоткались перед ввходом на "апирацыю". Сходили. Покошмарили москаликов. Вернулись. Сидим в доме, начинается арт обстрел, а мы фотки по блютузу перекидываем. Надо бежать в подвал! Какое там! Щас подожди ещё фотку не перекинуло!:)
    1.jpg

cvoy, Shon, старатель1941 та 25 іншим подобається це.
  19. Josef Danel

Josef Danel Moderator

Повідомлення:
    32.628
    Адреса:
    Kyiv, Ukraine
    СБУ викрила підпільну диверсійну організацію, яка готувала теракти під час виборів у Харкові та Києві.

Контррозвідка Служби безпеки України викрила та попередила задум іноземних спецслужб з дестабілізації ситуації в Україні шляхом терористичних актів стосовно вищих посадових осіб країни, диверсій на об'єктах критичної інфраструктури, організації масових заворушень за участю проросійськи налаштованих громадян.
    Для реалізації запланованого російською спецслужбою механізму під прикриттям громадсько-політичного об’єднання «Громадська ініціатива» було створено підпільну диверсійно-терористичну організацію з чіткою ієрархічною структурою, яка включала політичний, правовий, силовий та оперативний блоки.
    Встановлено, що керував цією підпільною диверсійно-терористичною групою завербований російськими спецслужбами громадянин Російської Федерації Сергій Растрігін (1992 р.н., уродженець м. Харків, прізвиська «Віктор», «Студент», «Архітектор») Також до керівництва причетний громадянин України, засновник організації «Кияни за чисте місто», комендант «Антимайдану», завербований ФСБ РФ, Олександр Зінченко.
    С. Растрігін затриманий контррозвідкою, Зінченко переховується в Москві.
    Злочинний задум групи полягав у захопленні адміністративних будівель органів державної влади та місцевого самоврядування, проведенні диверсій та терактів на підприємствах зв'язку, транспорту та комунального господарства столиці.
    Контррозвідка СБУ виявила у місті Києві обладнану схованку зі зброєю: ПЗРК, протитанкові гранатомети, реактивні вогнемети, гранати.
    Крім того, диверсійна група мала організувати протестний рух проти дій української влади та масові заворушення для дестабілізації ситуації в Україні. З цією метою планувалась активна робота в середовищі військовослужбовців, агітаційні заходи в трудових колективах та профспілкових організаціях. Зокрема, підтверджено причетність російської сторони до організації та провокування 14 жовтня ц.р. сутичок з правоохоронцями поблизу будівлі Верховної Ради України.
    Так, контррозвідка СБУ встановила чоловіка, який разом з групою молодиків у балаклавах вчиняв бійки та зафіксований журналістами на відео. Ним виявився громадянин України «О», 1962 р.н., уродженець Російської Федерації, зареєстрований у м. Луганськ, який має посвідчення генерала донського козачого війська
    16 жовтня ц.р., підрозділи СБ України в Харківській області затримали керівника силового блоку терористичної організації – колишнього командира окремого спеціального взводу ВВ МВС України, громадянина України «Є», 1966 р.н., уродженця Харкова та його активістів, у тому числі особу, яка представилась Павлом «К».
    Під час затримання у ватажка вилучено пістолет з набоями, ніж, а також посвідчення громадського фонду сприяння боротьбі з корупцією та охороні громадського порядку "Порядок та безпека".
    Встановлено, що він безпосередньо відповідав за підбір, вивчення та формування бойових груп загальною чисельністю близько 200 осіб для здійснення терористичних та диверсійних актів. З цією метою використовував зв'язки серед колишніх співробітників правоохоронних органів, військовослужбовців ЗС України, насамперед, з досвідом бойових дій, а також членів місцевих команд зі "страйк-болу".
    Для озброєння групи колишній міліціонер замовив у російських кураторів 50 автоматів «АК», 50 пістолетів «ПМ», боєприпаси, гранати, вибухівку та амуніцію.
    На даний час контррозвідкою здійснюються заходи з припинення протиправної діяльності решти керівників та членів терористичної організації «Громадська ініціатива».

Images:

1.jpg
    2.jpg
    3.jpg
    4.jpg
    Carl Zebisch, Helmut Raiser, Русла Н та 3 іншим подобається це.
  20. Josef Danel

Josef Danel Moderator

Повідомлення:
    32.628
    Адреса:
    Kyiv, Ukraine
    На Одещині СБУ затримала чотирьох рашистiв - активістів з т.зв. "Куликового поля".

У рамках проведення превентивних заходів напередодні позачергових виборів до Верховної Ради України на Одещині СБУ знешкодила екстремістську групу, яка за завданнями спецслужб РФ мала вчинити низку терористичних актів та організації акцій протесту з метою дестабілізації ситуації в регіоні.

16 жовтня ц.р. співробітники СБУ затримали чотирьох місцевих мешканців – членів т.зв. організації «Куликове поле». Троє з них відомі на прізвиська «Ліс», «Таліб» та «Інтелігент».

Встановлено, що наприкінці серпня ватажок групи – «Таліб», під час поїздки до м. Москва РФ отримав завдання від т.зв. «Координаційного центру «Новая Русь» створити в Одесі злочинну групу, яка мала організовувати масові антиукраїнські акції з дискредитації органів влади та правоохоронних структур.

Відповідні інструкції «Таліб» отримував через зв’язкового з Придністров’я – офіцер спецслужби Росії призначав йому зустрічі у м. Бєлгород. Спецслужбіст організував усім членам групи проходження у тренувальному таборі на тимчасово анексованій території в АР Крим спеціальної військової підготовки – навчання мінувально-саперній справі, тактиці ведення бою в умовах міста. Після підготовки вони мали повернутися до Одеси і за обумовлену плату розгорнути диверсійну роботу.

Під час обшуків у помешканнях затриманих Служба безпеки вилучила пістолети, боєприпаси до них, вибухові пакети, холодну зброю, прилади дистанційного управління для вибухових пристроїв, топографічні карти місцевості та спеціальну військову літературу.
    Тривають оперативно-слідчі дії.

Images:

1.jpg
    2.jpg
    3.jpg
    Joker_1981, Вайшраван, Helmut Raiser та 5 іншим подобається це.
  21. Stroke Out

Stroke Out Feldwebel

Повідомлення:
    205
    Лидер террористической организации «ДНР» Александр Захарченко заявил о прекращении перемирия на Донбассе.

«После сегодняшнего обстрела ракетами Донецка перемирие даже формальное, надо считать прекращенным», — написал Захарченко.

Напомним, сегодня в Донецке прогремел мощный взрыв, взрывной волной выбило стекла в радиусе нескольких километров.

Как сообщалось ранее, 5 сентября 2014 г. трехсторонняя контактная группа Украина-Россия-ОБСЕ на переговорах в Минске (Беларусь) подписала с лидерами так называемых «Донецкой народной республики» и «Луганской народной республики» протокол о прекращении огня

Habsburg подобається це.
  22. Allex761

Allex761 Standartenführer

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    21
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    33
    Повідомлення:
    15.001
    Адреса:
    Лісостеп
    Миру і так не було, особливо останніми днями, а в Дебальцево, Щасті, аеропорту його не було взагалі, ні дня. Крім того, була купа наступів терористів, про які взагалі не згадував ніхто. Наприклад, на позаминулому тижні в районі Волновахи близько 250 свіжоприбулих рашистiв при підтримці танків пішли в наступ на позиції ЗСУ. Перебили майже всіх, тепер сидять тихо.

старатель1941, kaponir, ШВАРЦ33 та 23 іншим подобається це.
  23. КРУК

КРУК Oberfeldwebel

Повідомлення:
    339
    Адреса:
    Galizien
    Судячи з відео планується поставка МІ-2 із "магазіна".

seebar, анатолий. та smrsh подобається це.
  24. КРУК

КРУК Oberfeldwebel

Повідомлення:
    339
    Адреса:
    Galizien
    Колонна рашистских грузовиков и ГРАДов со странной маркировкой на трассе Ростов-Таганрог. 04.10.2014г.

smrsh подобається це.
  25. velikan

velikan Stabsgefreiter

Повідомлення:
    150
    Адреса:
    київ
    Фартовый однако Ахметов: в ботсад не летают Грады, в бокс с его самолетом в донецком аэропорту не попадают снаряды

Joker_1981, НИКОЛАЙ 22, Helmut Raiser та 2 іншим подобається це.
  26. Desperado

Desperado General-major

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    78
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    172
    Повідомлення:
    8.385
    Адреса:
    Ukraine

Valteraund, анатолий. та smrsh подобається це.