На сайті 389 мертвих американських президентів за неї просять. Але конструкція добре показує ключові переваги круглої гуми. Видовищна штука. Ось коротесенький мануал від любителя розбивати запальнички:
Вітаннячка. Зараз на ринку багато наборів з отакою рогаткою в авангарді: Стара добре знана модель. Нажаль, випадок, коли вдало проведена складна операція була всрана санітаркою, що не закрила кватирку. Нещодавно добрав пару штук, нормальної ширини ріжки нормальна відстань між ріжками, зручні універсальні зажими ( туди затискав тяги до 1.7 мм включно). З плюсів - міцність і працездатність. Але наскільки ж всрата ергономіка. Без додаткової обмотки нею користуватись - це якесь знущання. Не знаю, чому не зробили з неї просто типового представника молоткового хвату. Розмір невеликий, але компактною не назвати, в кишені не поносиш. Ще в наборах часто йдуть приціл, який мені більш заважає, ніж допомагає, але не виключаю, що може бути корисним у вмілих руках, а також лазер, котрий можна відразу подарувати дітям. Комплектуються тягами, які в тепличних умовах навряд видадуть навіть сотню пострілів, до того ж закороткі для ремонту і рвуться в кількох місцях одразу. Ось чуть більш 90 пострілів Сенсу ремонтувати не бачу. Висновок - якщо брати з метою трошки доробити і користуватись з якісними тягами, то в цілому найбюджетніший робочий варіант, що я колись бачив. Спорядив, відтестував - ніштяк, дуже зручна. Раптом з фанери хто захоче - лишаю ескіз.