Остання в цьому сезоні (це все черешня, а не вишня. Постійно їх плутаю) Дивакувата формочка, дуже зручна, але є нюанс. Нюанс у тому, що вона під праву руку ідеально лягає. Можна призвичаїтись і на ліву, але щиро просить правої. Дуже симпатішна така вийшла. Шлях від початку і до готового рогачика. (ще не покривав нічим)
Зима майже на порозі, всім привіт. Вже давненько лежить у мене версія, яку хотів покращити. Минулого тижня відстріляв, бо що його ще робити за відсутності електроенергії. Зробив трошки товщою, ніж минулу версію і замінив гайку на м4. Спеціально встановив потовщені 1 мм тяги, щоб виявити усі огріхи ергономіки і, можливо, зажимів. Порядок. Зручна настільки, наскільки вона може бути комфортною у виконанні з твердого матеріалу, далі тільки обмотувати чимось. Дуже гарно тримає горизонталь і взагалі, рогатки з зажимами в принципі більш передбачувані, хоча вимоги до якірної точки залишаються.
Супер! Я теж собі зробив середина фанера та обклеяв із двох сторін венге. Поки обробляв дуже намаявся, венге дуже-дуже міцна деревина
Є одна вередлива пані в арсеналі, опановую її. Вже щось більш-менш виходить. Така от Gilka Відстрілювались 7мм і 8мм.
Доброго понеділка всім. Випадково попалась мені на тему така приблудка. До 80 грн - це хороша її ціна. Набагато зручніш ніж користуватись зажимами і щось майструвати. Складається компактно і легко поміщається в долоню. Стосовно мішеньок, що на гіфках вище, то також можна брати, але все ж не варто використовувати у приміщенні, бо фарба лущиться з них, потім багато сміття. Сам я користуюсь такими кожетками з мікрофібри. Під 7-9 мм годяться. Хтось користувався іншими дизайнами? Постійно жаба заважає замовити різних і перевірити. Нещодавно помітив проблемку, що для пуляння 6 мм ці кожетки не підходящі, доведеться з шкіри майструвати або замінити на м'якші.