Я вам открою страшную тайну -у нас тоже самое,20-25 лет проходит и можно "подселять" следующего(за деньги и раньше)
У цьому питанні ми Галичани вважаємо вас язичниками ... У нас на цвинтарі ні їсти, ні пити не можна ... вважається що то язичницький ритуал, тому й столиків на цвинтарях у нас не побачите ... для нас це виглядає так смішно як вам корова із сідлом ... мертвих згадують і поминають виключно молитвою а не горілкою (за винятком поминків) ... ...
От 15 до 20 лет и только ближайшим родственникам . А если с момента последнего захоронения прошло более 50 лет - возможен снос кладбища и переобустройство территории .
Период разложения мягких тканей трупа 3-4 года , потом сухожилия и т.д. ещё 3-4 года . Итого 8-10 лет .Это на кладбище . Если за это время ничего с Вами не произошло - то навряд ли произойдёт . ИМХО.
Честно говоря ,конкретно про такие случаи не интересовался , но у нас , в Украине и на постсоветском пространстве это , вроде , запрещено , официально .
А типу крашанки , паска, та навіть причастя з символічними кров'ю та тілом христовим (вважай канібалізм) не язичницькі ритуали? Мощі що тягають туди сюди, а це частини чиїхось тіл непохованих. Коротше я як атеїст дивлюсь на вас навіть як би це сказати ..Не ліпше коротше ніж ви на тих що бухають на кладовищі.
Якось був на Різдвяні свята в Львівськіх областях,до ходили на цвинтар всім селом за темно,до я вам скажу хода з свічками в темряві то ще то язичництво.
Пообщайтесь с кем-нибудь с местного кп Спецкомбинат ещё и не то узнаете... Хома неверующий,тут соглашусь с Кайзером жрать-бухать на кладбище - фу.
Ясен пень шо фу. Не разбераешься в катехизисе то не лезь. Мы туточа о догматах спорим и языческом влиянии на христианство. Неуч. Пойду покурю, всё настроение спортил..
"Период разложения мягких тканей трупа 3-4 года , потом сухожилия и т.д. ещё 3-4 года . Итого 8-10 лет .Это на кладбище . Если за это время ничего с Вами не произошло - то навряд ли произойдёт . ИМХО." - давно продлили практически по всей Европе с 50 до 60 лет,мотивировка-в связи с бурным развитием пищевой химии в период ВМВ и после нее трупы стали медленнее разлагаться...
Иди чаю с ромашкой попей,шо за человек-лишь бы ото нафлудить. Мы тут вообще то решаем чи можно человеку воду пить...
Камрад, будьте послідовні ... адже сам АТЕЇЗМ є тим самим язичництвом ... https://uk.wikipedia.org/wiki/Атеїзм причому той атеїзм є ще давнішим за християнство ... А що до писанок (у москалів крашанки), паски чи ще якихось там мощів ... то ви помилилися адресою ... я цього не практикую, тому не можу вважатися язичником ... Історія Термін атеїзм з'явився в XVI столітті у Франції, однак існують свідчення того, що ідеї, які сьогодні можуть бути розцінені як атеїстичні, вже були присутні в часи Стародавнього Єгипту, Ведичної цивілізації та Античності.
Напевно Ви були не утій Львівській області, в котрій мешкаю я ... бо у моїй Львівській області на цвинтар після заходу сонця не ходять, не прийнято ... але якщо Ви стверджуєте що Львіських областей є кілька, то може у "паралельній" таке і можливе ...
так у всех принято после зах так принято во всех религиях после заката солнца на кладбище не ходят, может камрад попал на сатанинский обряд или за металом ходили
Не путайте. До чого тут атеїзм до язичництва? Перше це відсутність поклоніння будь яким богам, а друге традиційна релігія народу що не належить до авраамічних(юдаїзму, християнства, та ісламу). Це сучасні визначення і мене зовсім не цікавить думка інвізиції в доцарягороховому столітті, що урівняла ці поняття.
ватани - тупорила зомбована бидломаса.. що з дитинства їх приучають в казочках до трупачла, що в зрілому віці..укріпляють так сказать... поклін мертвякам - форева))) осьо члєніну скільки часу на поклін лошьйо стадом пре.
Ви хотіли напесвно сказати "не плутайте" ... ? Бо у нас коли кажуть "путати", то мають на увазі ноги коням перед тим коли женуть їх пасти ... Але попри цей ліричний відступ, я нічого не переплутав ... терміном "язиництво" у християнстві називають усі науки "демонські", себто усе, що суперечить науці церковній ... у переліку цих демонських наук є й АТЕЇЗМ ... тому усе тут сказано правильно, усе по феншую ... До речі це сьогодні атеїстів називають літературним терміном "язичники", а ось у старі часи вас взагалі то називали набагато гіршим терміном, паскудним та лайливим словом - "ПОГАНИ", "ПОГАНЬ" ... Прошу без образ !!! Нічого особистого, це лише дискусія на тему богослов"я ... ...
Не будьте категоричними у тому плані що Ви не поклоняєтеся жодним Богам ... Мінімум сходу я вам вкажу двох богів котрим ви відверто поклоняєтеся і причому систематично дотримуєтеся їхніх обрядів ... Вам вказати, чи не потрібно палити Вас перед Шановним Товаристом спростовуючи ваш атеїзм ... ...