Ювелірні вироби собі, чи жінці замовляю на замовлення в знайомого ювеліра. Краще переплатити паро раз, чим купити шлак.
По таксуванні і оренді машини, у Львові щось не фонтан цей варіант. Принаймі звичайному робочому класу, які працюють вдень, а в ночі приходиться таксувати. Близький друг брав в оренду Ануса, він казав, що майже нічого не заробляє. По пріорітету скидують замовлення, а ланосу пріорітету ніхто не дає. А орендувати якусь іномарку, грошей нехватає. На все треба мати стартовий капітал, а з теперішньою ситуацією, його не так просто заробити, тим більше, що йдем знову до карантину.
В Львове что то туристическое надо мутить ,искать к примеру селфи точки красивые и становится гидом ,реклама в инсте и ФБ .с уважением
На заказ виходить дорожче, але робить з ескізу, таку вагу як я хочу і повністю під мої забаганки. Один мінус, приходеться чекати по 2 місяці.
Працював впродовж 5 років барменом в ресторанах і клубах, от в клубах реально бабло крутиться, заробляв непогано. Можливо і ви праві, але у Львові вже стільки того туристичного є, що ті, що вже є, невитримують конкуренції між собою.
Та я й не кажу, що мені не хватає. Жити і все решту хватає, але відкладати, чи відкрити щось своє, такої змоги немаю.
Не бачу сенсу міняти роботу. А про виїздні бенкети, це не постійна робота, ще й з теперішньою ситуацією в країні.
Повністю згідний з вами. Гроші не малі платять, працюєш нормально тільки паро днів на місяць (коли новий товар приїзджає). А так, то відсиджуєш одне місце, або кимариш
Я своє фізичне відробив. І по стройках і на ландшафтних дизайнах і на заводах машиністом, не то. З класних робіт, це барменство, але тільки в клубі (дньом нічого не заробиш). Ювелірка, ходити в костюмчику на роботу і виписувати люлєй в скайпі магазинам, приємно . А комірник, це гарнооплачувана, не важка, нормальна робота. Де і головою попрацювати і розім'ятись і мозги не грають
Та да, думаю не буду нанимать людей сам перенесу секции металлического гаража, разомнусь. Сейчас жопу диклофенаком разминаю.
Кожному своє, хто шукає, той знайде. Порад прислухайтесь, але думати треба своєю головою. Всім гарних робіт і відкладати, так щоб на 100 років пенсії хватило.
Варіантів роботи вистачає, просто лячно іноді міняти щось стабільне, на щось нове, незрозуміле, бо в думках "авось не вигорить". а час то іде. Ну і ясно що голова повинна працювати... Ато приходять на співбесіду на промоутерів/консультантів дівчата в 20 років- "в школі на гардеробі сиділа", відповідно ти вже розумієш, що в людини особо ні голова, ні язик не працює, І жалко, і куди її брати?
На рахунок робітничих спеціальностей. Багато кваліфікованих спеціалістів виїжджає за кордон. Колега збирається в Польщу, працює на токарних чпу (як на старих радянських, так і на сучасних). В нашому місті рівень зп невеликий. Я це до чого: сумно дивитися на те, як кваліфікація потрібна за кордоном, а тут - не цінується. Як і досвід.