Деталь округлої форми, не плоска, і невелика по розміру,під прес не вийде.Впринципі вже накидав варіанти як добре "натягнути" саму тканину)
До речі, хто зараз працює у сфері столярного виробництва меблів? Як зараз ринок? Як по матеріалу? Займаєтеся виробництвом із масиву?
Потрібна інформація, яка ситуація в регіонах Деякі знайомі фірми позакривалися ( 2 столярки у Харкові), інші ледве дихають, решта профіль змінили.
Можно и поработать, но это, что утром придётся вставать рано? Неееее С 12 до 17 нормально, а больше это муки для организма.
Для інших регіонів теж така сама тенденція, знаю випадки по Києву та Дніпру із компаніями, які працювали по 10-15 років. Куди котиться світ - одним словом
Так я писал выше. Возраст по фиг, опыт в продажах. Вод права В. Переезд. Знание мин. английского. Если есть нем или голландский огромный плюс
Не скажіть...я навіть відмовився від деяких замовлень. Знайомі " краснодерьмовщики" теж без роботи не сидять...
кажу як в мене було ... зробив простий стіл зі смолою, порахував затрати на матеріал, без роботи, вийшло в 2 рази дорожче ніж аналог на олх
Моє шанування! Маю свою невелику столярку, Львівщина, працюємо виключно з масивом. Меблі з масиву ринок майже не потребує, попит на двері впав (ринок насичений дешевими паперовими конвеєрними дверима). З матеріалом проблем ніколи не було. Сумно, але столярки переживають не найкращі часи. Мабуть уперше наразі немає замовлення на наступну весну.
Ситуація аналогічна по усій Україні. Попит упав у рази. Набагато дешевше взяти меблі у стилі лофт чи з "картону" із Jysk чи IKEA. Маю можливість зробити шафу із масиву, але купив меблі у магазині. Різниця у ціні 2-2.5 рази.
Зараз на все впав попит, особливо на товари непершої необхідності. Такаж сітуація, маю гранітну майстерню, попит на памятники впав, на інші вироби також.