Рівне - Здолбунів - Остріг

Dieses Thema im Forum "Де копати?" wurde erstellt von Murlo, 29. Nov. 2014.

1. فاليري

فاليري Gefreiter

2. Интересные лоты

1. Плата для самостоятельной сборки всем известного годографа V-BOX2,для балансных металлоискателей. К...
      270 грн.
    2. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного микропроцессорного металлоискателя Trac...
      160 грн.
    3. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Tesoro Golden Sabre...
      260 грн.
    4. Garrett400i металошукач в доброму стані користувався мало,2 катушки
      8800 грн.
    5. Металошукач MD6350 Це пристрій, призначений для пошуку металів, таких як монети, золото, срібло та...
      4280 грн.
  3. Ну на городах)) знаходили кр та є ризик лізти у городи бо можна вила спиною зловити, хіба що проситись або копати поблизу городів. В принципі я копаю більш по оку ніж по картам хоча і карти є. Якщо є бажання то скину вайбер у приват і можем списатись та пройтись де небуть. Тут у темі писати "інтимні" речі не хочеться.

4. فاليري

فاليري Gefreiter

Я по картам тоже не особо. По картам большинство копает,по этому и места выбиты...

Блукач gefällt das.
  5. я копаю по точкам.

Zuletzt bearbeitet: 13. Okt. 2018
  6. فاليري

فاليري Gefreiter

А с каким прибором ходите?

7. Фортуна м2 та квазар арм.

8. فاليري

فاليري Gefreiter

У меня квазар был с катушкой от тэсоро,жаль ушатал я его...

Блукач gefällt das.
  9. сопутка чермет кр нема сенсу показувати хоча теж цікавий а кілька таких кругляшків насмикав))
    IMG_0649.JPG IMG_0650.JPG

10. Коваль Дмитро

Коваль Дмитро Feldwebel

Де таке щастя втрапило?

11. На полях біля річки))

12. فاليري

فاليري Gefreiter

У меня друган поднял Пия посреди дороги,где и подумать никто не мог...

13. Комради, у кого є вікінг чи т2? хочу купити але перед тим побачити вживу його роботу та хоч кілька хвилин попробувати чи ляже в руку та шумність не винесе мозок. Десь проідемось на коп не далеко Рівного чи Здолбунова. Колеса є.

14. Юк.

Юк. Stabsfeldwebel

Добрий день.Я свій перший динарик фаустини,підняв коли копав по хуторянщині.І тут неочікувано...динарій.Кераміки і їх сопутки там не траплялося.Також якось так. DSC05181.JPG

15. galen12341

galen12341 Obergefreiter

Вітаю шановне товариство!Сюди,бачу,заходить лише кілька камрадів,а копачів в Рівному і області неміряно)))))...До речі,може комусь потрібна Ася Євро?Продаю,бо вже маю новий апарат...

lacis67 gefällt das.
  16. lacis67

lacis67 Stabsgefreiter

Вірно підмічено,тут пишуть ті кого цікавить не тільки ціна знахідок,а і процесс і компанія.А прилад краще в відповідну тему закинути.І продасться швидше і від модераторів попередженнь не отримаєте.

galen12341 gefällt das.
  17. Ну що земляки, закриваємо сезон?)) я мабуть закрию бо сніги на носі. Вчора виходив по кр, не погано, зараз у милі відмокають знахідки, потім роздивлюся. Ноги тягнуть знову на те місце)) але носа висуну з хати і назад. Холодно у полі, вітер невеличкий мінус розганяє так що здається усі -15 а всього -1. Ото таке.

18. rotring

rotring Oberfeldwebel

Рейтинг:
    3
    Отзывов:
    16
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    36
    На любителя, в низинах і під травою ще можна копати, на горбочках вже промерзло на сантиментрів 5, треба вгризатись. Вчора після 10-ї ранку все підтаяло і глина відразу перетворилась в противний тонкий шар багнюки, яка липне до всього. Закриття сезону від погоди залежатиме, або на поліський пісок їхати.

Блукач gefällt das.
  19. Ну ще у лісі не погано якщо до нього дійдеш чи доїдеш, під листям земля норм. але щедрих на знахідки лісів у нас не густо.

20. فاليري

فاليري Gefreiter

А
    А я вообще приболел,а так хотелось выходные с пользой провести... Чувствую как и в прошлом году,31-го сезон закрою,а 1-го открою...

Блукач gefällt das.
  21. Ну морози мають дійти до нас, а якщо буде чуть у плюс або близько нуля то по лісі можна ломку збивати. По полю можна ходити якщо чуть прихопить зверху то навіть краще бо багнюка не липне, легкий мінус і чуть сніжку і поле можна обходити. Гарячий чай та чвертка коньячку, закусить і можна бігати.

فاليري gefällt das.
  22. فاليري

فاليري Gefreiter

Есть у меня на примете местечко интересное,но нужен хороший глубокий прибор.... Отпишусь вечером в вайбере,обьясню.

Блукач gefällt das.
  23. так де ж його взяти)) глубинника нема а фортуна хоч глибокий але фу...ло на наших грунтах, текнетікс т2 не вельми і глибокий)) квазар продав хоч той також глибиною не вражав.

24. فاليري

فاليري Gefreiter

Я сегодня терминатор отдал на доработку,будет готов только через месяца полтора... Наверное для этого дела куплю кощей 5и...

25. Oldcoin

Oldcoin Leutnant

Камрады, а сюда кто нибудь ездил , на огороды просился ? Меня везде послали, сказали что есть кому копать)
    Если тут неудобно, то в личку
    Очень интересно , что за находки
    Про выбито не поверю))
    https://goo.gl/maps/7u4vXy6WVhE2

26. فاليري

فاليري Gefreiter

В тех местах всего хватает... Начиная от Вельбивно тм и КР и ЧК и Рим...