Камради хто підкаже чи е в нас в Рівному магазин по продажу МД? Щоб можна було взяти в руки аппарат подивитися. Щось вибрати.По ютубу надоїло вже вибирати...))) Чи прокат, то ще булоб краще походити потестити і вибрати.
гГ. На початку сезону в радіохвилі в наявності була тіки тьорка 705,а плацдарм радував асями і вікінгом,хіба що щось змінилось за півроку.
Тепер в радіохвилі одні Гарети а в Плацдармі одна тьорка та гарети. Е пара катушек Галіаф. Катушечка супер мабуть куплю.
Привіт. Якщо ви ще не вибрали металошукач,рано ще катушку. Бажання пропаде швидше, ніж навчитесь. На великій катушкі не тільки глибина, але і ширина)))
МД вибрав але то тільки по нету замовляти прийдеться. Макро Рейсер 2 хочу. Або Нокта Імпакт. Вибрав самостійно без рекомендацій, передивився тисячу порівнянь с тестами.
ICE 350 чистий америкос анащот катушки просто цікаво бо багато чув про неї тай реклам вистачає вибачаюсь ятак зрозумів ви немені
Вибір ваш) але катушку рано, необхідно притертись до металошукача, якщо він ваш, аж тоді думати... тим більше кінець сезону (
В 350 катушка дд, її з головою вистачає. Ну якщо для змін, максимум марс тайгер чи нел торнадо. Більші, садомазо)))
У мене на ЄвроАсі стояла Нел Тандер...Дуже гарна катушка...Хотів продавати апарат,то катушку забрали відразу.....Аську так і не продав,тепер хожу зі штатною)))))
Усім привіт! Був сьогодні в околицях Колодинки і в лісі біля Порозове . Якась скотина накопала і не закопала за собою купа ям . Маю надію воно прочитає ( якщо звичайно вміє) цей пост. Кончений закопуй за собою ями.
Це вже не вперше.Минулого року те ж саме там було.Камради скаржились.Через таких оленів всі вислуховують.Або не копають в цьому місці.
Сьогодні теж проїхався - Колоденка,М'ятин,Порозове,це якась "срака",дороги і ті зриті.Не думаю що це місцеві гадять.100% якась заїзджа сволота!Нічого,ще попадуться.