Був я там....позавчора....З одного боку кукуруза,з другого абсолютно пусте поле...В ліску не продерешся....Даремно потрачений час))))
Даже с аськой после Фишера собирал. У Деуса "фишка" вовсе не вес. Деус не зря лидер продаж по сей день.
Смотря что цепляла. Есть куча целей (наконечники семки и чешуйки) которые аська не видит в чернозёме от слова совсем. А Деус видит. А остальное - пропуски у всех есть - махнул не под тем углом и т.д и т.п.
Вы уверены? У меня два прибора. Медленно, змейкой, зачистка места с настройками "мусор". После чего 300я цепанула чешуйку хана) и ещё, дуся её видет в районе штрапнели, а у аси был монетный копаемый сигнал) Нет плохого прибора!
Вітаю!Приєднаюсь,з вашого дозволу,мешкаю в Колоденці.Теж при можливості полюбляю прогулятись з металошукачем.Власного авто не маю,їзджу час від часу зі знайомими.
Тут даже не то, что только я уверен, а всё сообщество копарей. Поэтому фишеры и аськи стоят в разы дешевле от Деуса и их покупать не хотят даже за низкую цену, а Деус лидер продаж несмотря на свою высокую цену. Но, Ваше право утверждать, что аська круче. Каждый верит в то, что хочет, некоторые даже в плоскую землю верят. с ув.
Вы с 300ой ходили? Я не писал что ася круче. Но свою цену отрабатывает на 200%.Она у меня гостевой прибор) а с xp тоже поспорю, ютуб, отзывы и т. д-реклама для продаж) А в реальности совсем по другому, и если прибор в 4 раза дороже, не значит, что будет сам искать)))
Є хороша Українська приказка:,,Кожна жаба,своє болото хвалить." Про те чий прилад кращий,можна спорити до нескінченності.Тільки чи варто це робити в цій темі?Чи ви навмисно дражните модератора?
Так я не хвалю той чи інший прилад, є обидва))) я писав що всі хороші, якщо ходити не аби де і не аби як))))
В районі Бармаків як їхати з Рівного до кільця по ліву сторону ніхто непробував ходити?Там якраз передісковано.
Я після того як позбирав весь шмурдяк з полів то тепер перед виходом пів дня карти трьох верстовки дивлюсь тоді вихожу. Мене вже гарно зпаханим полем не заманиш....)))
Поселення було зліва на виїзді з Рівного,там зараз будівництво....А напроти Бармаків може що й було,але ж треба знайти...)))))Біля води походити....Пошук,це ж не тільки знахідки)))))))