так отож! пішов купив яка сподобалась і часу негаю і дешевше ніж їхати кудись за двома карасями. та і взагалі
пробуй на пінопласт білий або жовтий+сало, приманка смоктунчик з макухи в спіралі + червячок. а якщо і знову неловиться тоді до ведмедів тирить улов.
друже Вінтер! як казав, всім знайомий на форумі Пан - береш сало,варення,духі,бомдбну, і вперед! ну і квадратна вудка не завадить
Доброго Вечора Якщо нема червяків з вечора беру три кусочка сала без солі мариную в трйох баночках 1-часник потертий на тертушку 2-анісові каплі 3- мед або подріблений чебрець .
Федерация рыболовного спорта Украины рада пригласить национальные команды на XIII Чемпионат Мира по ловле рыбы со льда на мормышку, который состоится 15-21 февраля 2016 года, в Украине, в городе Тернополь, на Тернопольском озере. http://ice2016.fsfu.org.ua/ru/
Вже бельше 35 років ловлю карася на: мякиш Українського хліба, коли погано бере нажовую в нього часник, інколи мішаю хліб з вареною картоплею - карп каже гут. На річці краща приманка рідна з тіеї ж річки і зимою і літом: бокоплави(водяні вші), зимою ловиться і на варених, як на морі на креветки, ніжне мясо водяних равликів.
Рецепт ПРОФЕССИОНАЛА !!! Остап Вишня. Як я рибу ловив. РА-А-НОК!Не ранок, а вірші! Угорі-небо.Внизу-земля.А передо мною-ставок... Ви знаєте,що таке-ставок? Це така велика-велика глибока у землі тарілка, а в ній не "Supe a la peisanne"(так у "Ренесансі" пишуть), а вода. А у воді-риба,раки. Моє завдання як рибалки впіймати оту рибу,а коли трапиться,то й рака. Це одно. Друге:мати з того всьго:1) насолоду,2) відпочинок душі моєї розхристаної і 3) юшку із свіжої риби. Для того я з собою взяв: а) обов'язкову постанову №118 Харківського губвиконкому(правила,як ловити рибу), б) сантиметр, в) циркуль, г) парасолю(сонце!), д) кошика,де вмістилося півдесятка тарані,пляшка перцівки("довоєнного качества"!),2 ф.хліба та ін., е) посвідчення особисте, є) учотну картку, ж) уду, з) жінку. Все,значить,що полагається. Закинув... *** -Клюйоть,дядя? -Проходь!Проходь!Свого часу клюніть! Пішов...І вже здалеку на голос "Гречаників": -Удіть,дядя,удіть, А вечерять чтось-то будіть. "Смійся,-думаю,-смійся!" *** Перші дві з половиною години стїчно дививсь у ставок і думав: "Отже,дивись:кисень з воднем,яке-небудь Н2О,а скільки риби має...". А я,можна сказати,людина,homo,а хоч би тобі паршивенька тулька!.. Коли це:плиг-плиг-плиг!Поплавок! Сіп! -Є!!Ага!Лови,жінко,лови-лови-лови!Держи!Впіймала? -Є! -Карасик?Давай сантиметр.Давай циркуль!Давай обов'зкову постанову губвиконкому.Як там сказано?"Карась не менш як три вершки.Міряти від середини ока до задньопрохідного плавника". Добре!Шукай око! -Є! -Шукай середину ока!Найшла?Став сантиметр.Та-а-ак-с!Держи!Шукай задньопрохідний плавник! -Я не знаю де! -Шукай ззаду!Раз задньопрохідний,значить,ззаду!У проході!Найшла?! -Та нема! -Зоологію забула?Чого вас по тих гімназіях учили?Давай сюди! -О!Уже! -Що вже?! -Виплигнув!У воду!Он-он-он!По-о-о-плив! -От іще!А ще й на курсах була!І в Укоопспілці служила!Паршивої риби не вдержиш!.. ***...Плиг-плиг-плиг!Поплавок. -"Прочая риба"?!Скільки там для "прочої" одміряно? -Три вершки! -Давай сантиметр!Око є!Перевертайсь, "прочая".Де тут у тебе той "плавник задньопрохідний"?.. Нема!Дивись:плавника нема!Щука од'їла!Як же тепер? -А я не знаю! -Викину!Іди назад у став! Плавають тут без "задньопрохідних"!А потім відповідай! ??? -О-о-о!Рачок!Іди,іди,іди!Ну дивись,як там раки?Де їх вимірять? -Два вершки!Від кінця голови до кінця хвоста! -Та то ти з хвоста починаєш! -Як із хвоста?!Це ж "шийка"!А на шиї й голова! -Та то хвіст,а не шия!Сам нічого не знаєш,а лаєшся! -Не все тобі дно,чи од хвоста до голови мірятиму,чи від голови до хвоста? -Ну?! -Вершок і сім восьмих!Іди к чорту!Пливи!Не міг на восьмушку вирости?!А теж лізе! ...Ходімо додому! Вечеряв "дядя" не "чтось-то",а тараню...
Был свидетелем: На Роси забросили спининг на живца(бычка), попался судачек 600-700гр а его уже заглотила щука 12.5кг. Узнали пока крючок доставали из щуки.