Доброго здоровя! Хлопці молодці, чудові роботи!!! Сторонній людині яка дивиться на такі роботи, навіть важко уявити скільки праці вкладено в дані роботи. Бажаю, щоб ваші роботи були гідно оцінені і приносили естетичне задоволення людям. У вільний від роботи час також різьблю, виходить не так професійно як у в вас. Декілька фото до вашої уваги.
Дякую за оцінку моєї роботи, тим більше від майстрів . Приємно, що мої земляки такі талановиті ! Особливо мені подобаються профілі тварин, просто надзвичайно важко поєднувати анатомію тварини і дерево, вам це вдається прекрасно. Якщо ви не проти, деякі моменти запозичу з ваших робіт. У вас є чому повчитися !
Доброго дня! Хочу показати альтанку яку змайстрував два роки тому. Дуже практична річ, так як маю багато друзів, хотілось зробити місце де можна було зустрітись, посидіти, посмажити шашличок. Вона стала улюбленим місцем відпочинку нашої сімї. Можливо моі ідеї сподобаються вам і ви зробите щось подібне а бажано краще .
Доброго дня! Пропоную вашій увазі свіжу раму для дзеркала . Матеріал липа. Ще потрібно навчитись фотографувати, фото слабенькі.
Шановний Майстре! А скільки коштувала-би рама до дзеркала зі шляхетних гатунків дерева, але не різна (без аканту) та чи існує можливість довезення до Польщі?
Дякую за увагу до моїх робіт. Я в основному працюю з липою та іншими мякими породами які легко піддаються різьбленню та шлішовці. Тверді породи потребують іншої заточки інструменту. Беру замовлення в основному по виготоленню медальйонів під мисливські трофеї. Різьблення це моє хоббі, дуже далеке від основної професії, тому часу обмаль . Думаю ваш заказ може виконати хороший столяр, до тогож потрібно мати матеріал, я так розумію дуб,горіх, модрину і т.п. Думаю знайти майстра десь поближче до кордону не буде проблемою. З повагою.