Так другий варіант це не мисливський, то якись союз ягерів (військових) у Третьому Рейсі ... що замовляє те і робимо ... Замовник нехай думає куди буде ставити ... а я, Друже, хочу Вашої поради чи моє "творчиство" має хоч трішки красоти в очах людей що тямлять у військово-історичній реконструкції ... ...
Дмитро все вірно сказав. Рома , Ви спитайте шо він хоче? Який рекон? Якщо він люфтів буде реконструювати то і перший і тим більше другий варіант до одного місця. Робіть нейтрально. Вермахт. Без лишньої символіки. А бо хай конкретизує шо хоче.
Він хоче у войнушки бавитися сидячи із чаркою за столом, і почувати себе десь там у 40-х ... Хлоп має гроші а що за них хоче сам не знає ... Рекон йому не потрібен ... це я хочу поради людей що тямлять у естетичному аспекті третього рейху ... Ось такий варіант ще мені надумався ...
Я думаю там два варіанти. Або хрест або щит. В такій стилістиці. Хоча як замовник скаже так і буде. Сам то знаю.
От на мисливському варіанті хрест точно лишній. Його тупо не видно взагалі. Так, чисто умовно. І ше питання як воно буде з іншої сторони. З лицевої.
Різьба буде пласкою і не дуже рельєфною, так щоб не глодало замовника ... хоча якщо погано заплатить, то нехай добряче глодає ...
можна легенько пройти типографською фарбою по малюнку,эфект жадному замовнику б1льше сподобаеться,дек1лька десятк1в в1дтиск1в будуть достатньо як1сними,та дов1чними.Эстамп на спин1....
Недавно до нашого товариства форумчан долучився камрад Y.fowler ... https://reibert.info/members/y-fowler.190115/ у чоловіка також руки не із дупи ростуть ... зацініть та полюбуйтеся його роботами ...
То різьба і викройки із шкіри ... але виглядають майже як і мої ... буду із його деревяні копії робити ...
тю. а я ото вже старенький та недобачив та і гадаю якщо дерев'яні вироби то і усі інші теж з дерева. тим більш що бачив в вас подібне