Вот вы все о бандеровцах в других темах. Лучше научите чему нибудь полезному. Например: -какой инструмент используете, что лучше для новичка -как вырезать что-то простое из дерева, типа небольшой мастер-класс -как вообще начать, чисто для хобби
Правильно - в інших темах та ще й в курілці ... чи не так ... ??? На те курілка і є щоб собі про клятих москалів побалакати або про чудових хлопців Бандеріцях ... про цицьки чи про пиво із цигарками ... Але в тему про різьбу по дереві попрошу Вас не переносити те про що балакають в курілці ... "Віддай Богові Боже, а кесареві кесареве !!!" Бо якщо поєднати Бандерівський та різьблярський майстер-класи, то прийдеться Вас вчити як два в одному, себто як новичка Бандерівця-різьбляра ... І буде виглядати наш майстер-клас приблизно так ... "-какой инструмент используете, что лучше для новичка" Окопний ніж, бажано німецького виробництва і щоб був добре наточений ... "-как вырезать что-то простое ... " Найпростіше це шкіряні паси із спини полоненого сепаратиста ... "-как вообще начать, чисто для хобби" Найкраще починати з того що сепара потрібно добре звязати ... Це звичайно жарт ... !!! А щоб навчитися різьбити, то через форум дуже важко ... бажано сидіти поруч біля майстра, дивитися і повторювати ... ...
Да, соглашусь, без мастера будет трудно. Нужно посмотреть профильные форумы и видео, подготовить место для работы. Я так понимаю, что боль сложные конструкции вы делаете из отдельных элементов, а потом скрепляете ?
І так часом робимо, усе залежить від самої речі ... але навіть невелику голову козулі потрібно робити не із одного суцільного кавалка дерева, а із заготовки склеєної із багатьох сухих дощещок ...
Гарно. Як на мої особисті вподобання - дуже достойна робота. І картина і рамка, вони одне ціле як шабля і ножни. До речі, цікаво, в скільки ціните?
Для мене така картина - набагато достойніша прикраса кімнати мисливця ніж трупні голови. За час полювань я мав досить достойні трофеї, але забрав на пам"ять лише ікло кабана.
По картинах до камрада D-day ... це він їх малює ... по різьбі, якщо щось цікавить, пишіть у приватку ...
Вітаю шановне товариство! Нарешті інтернет і форум в мене запрацював нормально і наче в повній мірі. А то страшне було - висло, не грузилося і таке решта)))) Якшо цікавлять картини , то прошу писати в особисті повідомлення. Сюжет різниці не має - шо хочете , те й замовляєте. Без проблем. А от за рами, то то вже до Романа. То його робота. З повагою, Міша.
Шановне Товариство, потребую вашого фахового смаку ... а саме оцінити проект майбутньої роботи ... себто наразі ескіз ... Один чоловік замовив мені ось такі кріселка ...
але щоб спинка мала військову тематику ... щось із Третього Рейху ... ось я намудрував два таких ось варіанти і хочу вашої думки чи воно гарно виглядає, чи мо до дупи ... ???
то дивлячись куди тії стільці. якщо у якусь кімнату з мисливською тематикою то ліпше другий варіянт але якщо то просто десь будуть стояти а тим більш у кімнаті з військовою тематикою то схиляюсь до першого варіянту.