А если их ещё кожей обшить кресла и конский волос сделать подушки? Или экокожей.. на деревяшке долго не усидишь.. олени на спине отпечатаются))
Для таких кресел предусмотрены подушки - но это уже забота заказчика ... Что заказали - то и получили... Я тоже был не согласен с многими моментами этой табуретки , но КЛИЕНТ ВСЕГДА ПРАВ ...
Закажіть із подушками ... а щоб олені на плечах не відбивалися - повісимо на спинку триколор бархатний ... або червоний прапор із гавтованою золотою двоголовою вороною ... У VIP варіантах на москву передбачена "розтяжка" із Ф-1 під сідушку замість конячої волосінні ... ціна у рублях, доставка за рахунок виробника ... То як брати будемо ... ???
За 24 года каких только заказчиков не было ... Зачастую я сам не знаю кому и куда идет заказ ... Профессиональная этика знаете ли ...
Мені навіть коли замовник замовляє повну хрень ... роблю і мовчу ... бо за ту хрень він згідний добре заплатити ... а я що собі ворог ... ???
А вот говорят для саун с баобаба делают деревяшки.. мол того не нагреваются. Две доски 100 баксов стоят кажись контрабасом.
А ось спільний наш проект із камрадом D-day ... Він малює ... !!! А ми рамки різьбимо ... Ось ще не завершена для картини "кулеметник" ...
Моє шанування. Гарні речі. Ніхто собі не ворог, і приходиться їх виконувати, але в ручну роботу кожен раз вкладаєш частинку себе, навіть в саму просту. А бувають такі замовлення... не підходить жодне нехороше слово... (я також працюю в подібній мистецькій сфері).
"А бувають такі замовлення... не підходить жодне нехороше слово..." Ваша правда ... !!! Але не в сьогоднішні часи ... раніше можна було плюнути і відмовитися, а сьогодні робимо те за що платять ... а внутрішній крик душі змушуємо мовчати ... "я також працюю в подібній мистецькій сфері" Із задоволенням би подивилися на Ваші роботи ... !!!