Reximex Throne

Discussion in 'Пневматична зброя' started by Володимир84, Apr 22, 2023.

1. Це в темі «Сапсан 6,35» я запитував у uadred, який зазор між стволом і резервуаром. І написав, що можна замінити резік на більший, з труби 56 мм діаметром, і отримати 450 см/куб.
    uadred відповідає: - а на хіба ? Краще літровича взяти з собою.
    А я вважаю, що з літровичем не дуже зручно. А може і помиляюсь.

Не у всіх є можливість машиною під'їхати до столу, чи куди ще. Чи балон тягнути з собою далеко.
    Ситуації різні бувають. Люди разні. Хтось на спині все потягне, Комусь кравчучка допоможе. А комусь і віслючок потрібен.
    Щоб довезти стіл, стілець, балон, заправочну, мішені, кулі, і все інше необхідне.
    Не у всих є стрільбище, де можна залишити стіл, стілець, упори, підставки під мішені.і інше.

Двубалонна система має право на існування. Запас повітря в ж. не давить.

Я дуже уважно дивлюся відео Датчанина. В нього FX на двух балонах. Він проводить експерименти саме в калібрі .177 з різними кулями, і різними стволами.

Володимир84 likes this.
  2. Интересные лоты

1. (в наличии 2 шт.)
      Продам Новий Evanix Max ML 4.5 Evanix Max ML- это мощная высокотехнологичная PCP винтовка компоновки...
      55000 грн.
    2. (в наличии 2 шт.)
      Продам Новий Evanix Hunting Master AR4 4.5mm Evanix Hunting master AR4- это мощная, высокотехнологич...
      41000 грн.
    3. Хатсан 90, воздушка нова запакована Стоїть стандартна послаблена пружина. Характеристика: Ствол нарі...
      5899 грн.
    4. Продам пневматичну гвинтівку Norica Spider GRS з оптикою BSA, газова пружина,автоматичний запобіжник...
      6900 грн.
    5. Пневматическая винтовка Турецкого производства Крал 05 S Магнум газовая пружина ,скорость вилета пул...
      4200 грн.
  3. Володимир84

Володимир84 Oberst

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    8
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    13
    Так це все можна робити зручно та естетично, один під стволом, другий аля приклад.

4. Мені подобається двубалонна горизонтальна.

А така не подобається. Мабуть, фломастери на вкус все таки різні. :beer:

https://namushke.com.ua/item/9014-kral-np-02-pcp

Щось картинку не можу вставити..

Last edited: May 19, 2025
  5. KosG17

KosG17 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже: