Це в темі «Сапсан 6,35» я запитував у uadred, який зазор між стволом і резервуаром. І написав, що можна замінити резік на більший, з труби 56 мм діаметром, і отримати 450 см/куб. uadred відповідає: - а на хіба ? Краще літровича взяти з собою. А я вважаю, що з літровичем не дуже зручно. А може і помиляюсь. Не у всіх є можливість машиною під'їхати до столу, чи куди ще. Чи балон тягнути з собою далеко. Ситуації різні бувають. Люди разні. Хтось на спині все потягне, Комусь кравчучка допоможе. А комусь і віслючок потрібен. Щоб довезти стіл, стілець, балон, заправочну, мішені, кулі, і все інше необхідне. Не у всих є стрільбище, де можна залишити стіл, стілець, упори, підставки під мішені.і інше. Двубалонна система має право на існування. Запас повітря в ж. не давить. Я дуже уважно дивлюся відео Датчанина. В нього FX на двух балонах. Він проводить експерименти саме в калібрі .177 з різними кулями, і різними стволами.
Мені подобається двубалонна горизонтальна. А така не подобається. Мабуть, фломастери на вкус все таки різні. https://namushke.com.ua/item/9014-kral-np-02-pcp Щось картинку не можу вставити..