Мої вітання. Купив знак в нашого форумчанина Тараса .Як оригінальний, провірив все магнітиться рамка оригінал все як має бути. Мав такий вигляд .
Відправив на реставрацію для поліпшення стану серединкі. В процесі роботи ,майстер скинув фото що свастика відпала і цифри , тому хз . В оригіналі походу вона ніби штампована але і в копії її теж роблять монолітно , а не причіплюють потім. Тож сам в шоці. Попросив майстра припаяти назад як було ,він причепив її криво тому довго сперечались , виправив як було але цифри не дуже попав . . Отримав роботу як на фото вжахнувся , ну і мусив обдерти її. Але суть теми , це якість реставрації . І ЯК БУЛО КРАЩЕ до чи після ? Ось на фото приїхав реставрований . Який за твердженням майстра КРАЩИЙ за той , що був до роботи. А я думаю , що знак зіпсований щей 500 гривень за це заплатив.
Я думаю він виглядає тепер краще ,ніж після реставрації. Я на місці реставратора маючи совість вернув гроші. Закривши це питання бо видно, що робота незроблена . Але нажаль вона є мабуть не у всіх, бо людина впевнена , що зробила гарно . На фото знизу , що я отримав від реставратора , три верхні фото , що зробив сам. До всіх з повагою.А.
Він не продається . Тема про те , що я з реставратором розійшлися в думках, щодо якості реставрації середини. Він стверджував , що зробив її гарно і якісно .Я стверджував , що середина стала, ще гірша. В лічку я запропонував зробити обговорення серед людей. Реставратор не заперечив. Проте так ніхто не написав , що робота була зроблена якісно. Потім я те все зчистив і сам зробив серединку . Зачистив, пофарбував і застарив. Знак робився під себе .