Доброго дня спільнота!!!Відреставрував три м35!!!Прибули до мене від різних людей.В усих різні виробники.Один м35 64-го розміру,завод NS,номер D257,був вермахт,але просили зробити без декалей.Другий м35 був пофарбований і намальована від руки декаль)))коли зняв фарбу,виявилось що купол латався,і було чимало свіщів,66-й розмір завод SE,номер 3317,попросили зробити під сс.Третій м35 теж 66-го розміру,завод Квіст(Q)номер 183,попросили зробити піхоту в зимовому перекрасі.В усих колір рал 6015.Всім вдалого початку тижня!!!
Ничего плохого не скажу,но все шлемы в первой теме и в этой как один.Покрашены одной краской,старение у всех один в один,подшлемники выглядят так как будо на голове вовсе не бывали.Надо искать другие варианты старения и не зацикливаться на однообразии.Хотя если на заказ и заказчика устраивает то наверно и так пойдет,удачных реставраций!!!
Дякую.Два шоломи підуть на рекон,і попросили з підшлемами нічого не робити взагалі.Я вказав що в усих трьох один колір рал 6015.І ви праві,те що мене просять те я і роблю.З повагою Старіков.
Больше на чердачный сохран похоже, для реконструкций ржавчину применять не стоилобы ИМХО. Даже если предположить что в фронтовых условиях каска юзается зимой или в сезон дождей она врятли поржавеет, скорее даже наоборот, отполируется и будет блестеть как малированый горшок. А в целом все сделано гуд.
Дякую.Зимовий просили зробити саме таким)))А як він впишеться в оточення,я не уявляю)))Я помітив давно,що в усих свій почерк в зістарюванні.В одних бачу плюси,а в інших навпаки.Ваш м42 крутий,але підпис і курка люфтова ріже око,тобто не відповідає структурі фарби.
Доброго Вам дня. Скажите пожалуйста, Вы после механической чистки каски, используюте какие-то химические растворы для удаления ржавчины в раковинах?
Вітаю.Звісно.В першу чергу це преобразовувпвч іржі,і не в один слой,в залежності від стану пацієнта.Але буває що після цього ще в лимонній кислоті купаю.