Ось такі 2 пряжки попались. Але проблема із гачками - не крутяться. Чи можливо якимось чином замінити (переклепати) їх. Якщо так то яким чином (інструментом) та чим замінити залізну вставку. Дякую.
питання чи Ви самі хочете реставрувати, чи довірити майстру. В подібній ситуації мені вдалося "розробити" вусика і вони нормально рухалися. Якщо не хочете самі пробувати, вкладати штирі і т.ін. раджу звернутися до камрада Сарацин - він може і ці вусики ввести в рух, а може вилити цілком нові і навіть застарити.
думаю попробувати сам. підкажіть чим розробляли (вд-40). і якщо нові робити то з якого матеріалу? дякую за відгук.
навіщо їх міняти ? просто розробіть , так легше і краще ( бо все буде оригінал) стан в них непоганий замочіть або в бензин або в дизель чи гас чуток щіткою і буде ок
очищаете наждачной бумагой от ржи стальный клепки . греете стальную часть мощным паяльником и в воду . и так несколько раз , сушите , пшикаете вд , потом пасатижами туда-сюда .
Окрім того,щоб висвердлити залізний штир,нічого не придумаєш.Але елементарно запороти бляху,краще віддати спеціалісту.. Це якщо ви збираєтесь використовувати бляху за призначенням.Але я б лишив так як є..Для носки придумали копії...