Реставрація ножен Свт-40

Тема у розділі 'Реставрація знахідок', створена користувачем AlterKlim, 16 чер 2015.

1. AlterKlim

AlterKlim Obergefreiter

Повідомлення:
    100
    Доброго дня усім!Ось настало літо, пора реставрацій.Зіткнувся з проблемкою.На ножнах зтухли кріплення для ремінця, щоб не морочитись вирішив обрізати і зробити нові.Можете поміряти розміри та діаметр, які позначені на фото.(Фото не моє, взяв з інтернету)
    post-56152-0-06888100-1422287649_thumb.jpg

coman та Rudolf Ritter подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Диаметр 41 мм, тяжелый металл (латунь/бронза), фото на листе в клетку для масштаба Пересылка Укрпочт...
      8000 грн.
    2. Распродаж коллекции . Все свои лоты сам хорошо упаковываю ! Лоты разбиваю и комбинирую ! Отправлю...
      600 грн.
    3. Пенал для смертной записки. Австро-Венгрия. Первая мировая.
      55 грн.
    4. Курско-Харьково-Севастопольская железная дорога Диаметр 39 мм, цинк, фото на листе в клетку для масш...
      1250 грн.
    5. сост.на фото
      250 грн.
  3. Amadeus

Amadeus Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.593
    Адреса:
    Евразия
    не совсем понятно, диаметр проволоки 2,5 мм, высота от ножен 8-8,5 мм, расстояние между первой петлей и второй 10мм, ширина второй петли 5 мм, высота от ножен 5-6 мм, толщина 1,5-2 мм.

663, Rudolf Ritter та AlterKlim подобається це.
  4. AlterKlim

AlterKlim Obergefreiter

Повідомлення:
    100
    Дякую!Буду пробувати робити.

663 подобається це.
  5. AlterKlim

AlterKlim Obergefreiter

Повідомлення:
    100
    Привіт усім!Ось, після кількох днів роботи настав результат.Зробив нові скоби і попросив знайомого зварювальника приварити їх.Також попросив прихопити точками кришку від ножен, яку раніше вирізав. щоб почистити усередині.Деякі значення розмірів не співпадають з вище написаними, але то нічого.Ну ось і самі фото
    IMG_5353.JPG IMG_5355.JPG IMG_5356.JPG IMG_5357.JPG IMG_5358.JPG

Images:

IMG_5354.JPG
    663 та coman подобається це.
  6. AlterKlim

AlterKlim Obergefreiter

Повідомлення:
    100
    IMG_5362.JPG IMG_5365.JPG IMG_5366.JPG IMG_5367.JPG IMG_5368.JPG IMG_5369.JPG IMG_5370.JPG

Images:

IMG_5380.JPG
    IMG_5363.JPG
    IMG_5364.JPG
    663, coman та tankis подобається це.
  7. AlterKlim

AlterKlim Obergefreiter

Повідомлення:
    100
    IMG_5378.JPG IMG_5379.JPG IMG_5376.JPG IMG_5377.JPG

coman подобається це.
  8. Amadeus

Amadeus Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.593
    Адреса:
    Евразия
    Неплохо получилось. Что дальше планируете делать?

9. AlterKlim

AlterKlim Obergefreiter

Повідомлення:
    100
    Дякую!Далі планую запаяти вирізи та свищі.

10. Amadeus

Amadeus Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.593
    Адреса:
    Евразия
    MrJonsson та Rudolf Ritter подобається це.
  11. AlterKlim

AlterKlim Obergefreiter

Повідомлення:
    100
    Я б радий варити, але самі бачите який стан.Ваші ножни просто бомба, гарна робота!
    Продовжимо...Вчора вечором сів запаяв трохи, сьогодні обточив.Результат мені подобається.Далі думаю заробити найбільші свищі стекловолокном із епоксідкою.
    IMG_5391.JPG IMG_5392.JPG IMG_5394.JPG IMG_5395.JPG IMG_5397.JPG IMG_5398.JPG IMG_5399.JPG IMG_5396.JPG
    Ще одне, побачив клеймо, але не можу розібрати чи то Іжевск, чи щось інше...Допоможіть будь ласка оприділити.
    IMG_5402.JPG

Images:

IMG_5400.JPG
    663 та coman подобається це.
  12. Amadeus

Amadeus Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.593
    Адреса:
    Евразия
  13. unteroff

unteroff Oberfeldwebel

Повідомлення:
    1.479
    Адреса:
    сказка
    Вы конечно молодец,что таким занялись, но нормальные ножны проскакивают по 200грн и чтобы вы ниделали они нормальными уже не станут(то пружина держать не будет, то сквозь воронение ржавчина проступать будет,то ржавчина с самих ножен высыпаться будет), вобщем я бы поискал нормальные ножны...

14. AlterKlim

AlterKlim Obergefreiter

Повідомлення:
    100
    Скоріше всього..дякую Вам!
    Ви мене напевно не зрозумієте, ось такий я мазахіст, який любить возитись з вбитими речами)Просто вже хотілось залишити їх для штика, так сказати, рідний комплект.До речі вони цілком нормальні, пружина дуже добре тримає ніж, всередині чистинькі і нічого з них не сипиться, а воронити я не буду, задую легеньким слоєм чорної матової фарби.

Старий Похабич та 663 подобається це.
  15. unteroff

unteroff Oberfeldwebel

Повідомлення:
    1.479
    Адреса:
    сказка
    Я вас понял, но для меня лучше не родные ножны(ножны свт как мы знаем не номерные),но нормальные с родным подвесом ,чем покрашеные и с запахом акриловой краски...
    Конечно можно их реставрировать но цена вопроса в 200грн и времени уйдет вагон,сам неоднократно реставрировал каски и газбачки но потом их продал потому что дошел мысли что лучше нетронутое ржавое, чем покрашеное современными эмалями повареное и перевороненое, но это только мое скромное мнение...

16. coman

coman Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.241
    Адреса:
    Вільна Україна
    Камрад, куплю у Вас ножны для СВТ за 200грн. Нужно 2шт.

Лично мне очень нравится работа камрада. Нравится то что из УГ потихоньку рисуется конфетка. Например, я не уверен согласился бы я на такой объем работы. Кстати, красить акрилом вовсе не обязательно, можно и подворонить.

AlterKlim подобається це.
  17. AlterKlim

AlterKlim Obergefreiter

Повідомлення:
    100
    Повністю згоден з вами, недоторкане крутіше, ніж реставроване.Я б радий купити нові ножни, але зараз нажаль не має лишніх коштів для покупки,а ось матеріали для реставрації є.Та й реставроване, мені ніяк не заважає на полиці.

coman подобається це.
  18. unteroff

unteroff Oberfeldwebel

Повідомлення:
    1.479
    Адреса:
    сказка

coman подобається це.
  19. MrJonsson

MrJonsson Feldwebel

Повідомлення:
    723
    Адреса:
    Донбасс
    Доброго всем !Есть такая категория людей которой нравятся оригинальные вещи,а есть такая категория которой нравится восстанавливать .И методы все используют разные,хотя я и не все способы приветствую.Но выбор делает каждый свой.

AlterKlim та 663 подобається це.
  20. MrJonsson

MrJonsson Feldwebel

Повідомлення:
    723
    Адреса:
    Донбасс
    Я конечно извиняюсь,но ножны не дочищены с внешней стороны процентов на 20!На ваших фото видна ржа в раковинах и там целые куски.Их надо было полностью удалить,и я не удивлюсь если полного удаления на их мести будут дыры.А каплевидная часть ножен вообще жуть!

21. AlterKlim

AlterKlim Obergefreiter

Повідомлення:
    100
    Знаю, над тим як вичистити, ще подумаю.Капля в процесі.

22. MrJonsson

MrJonsson Feldwebel

Повідомлення:
    723
    Адреса:
    Донбасс
    Так надо было с начало полностью очистить,а потом пайкой заниматься.Вам же ржавчина мешает паять.

23. svk063

svk063 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.382
    Адреса:
    Россия Самара
    Хорошо бы если чертежи были с размерами , ширина скобок , расстояние между ними , диаметр шарика и так далее , конструкция устья .

24. Okrygenec1942

Okrygenec1942 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    43
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    77
    Повідомлення:
    1.049
    Адреса:
    изюм-барвенковский выступ
    AlterKlim подобається це.
  25. AlterKlim

AlterKlim Obergefreiter

Повідомлення:
    100
    Okrygenec1942 подобається це.
  26. svk063

svk063 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.382
    Адреса:
    Россия Самара
    Okrygenec 1942 , спасибо , себе в архив перекопировал ссылку .