День добрий шановні комради є таке чудо залишки браунинг хотів поцікавитись на рахунку відновлення затвору і рами По затвору більше менш цілий тільки згнила втулка втулка де пружина підскажить як її можна відновити також є проблема з витягування бойка і єкстрактора По рамі ще більше запитань гнила думаю розрізати по магазину щоб було зручно варити і зачищати питання як відновити перед рами місце під запобіжник, фіксатора магазину взагалі не розумію як зроби
Доставая вже таким пробую варити нажаль прогорає метал думаю вирізати частинами і міняти на нові вкладки
Я б рекомендував спочатку все залізо поварити в лимонній кислоті (після нейтралізувати в розчині соди), а вже потім щось відновлювати
Вітаю вас в вашій справі. Маю кілька порад і надіюся вони вам пригодяться. Я особисто наварився вже такого замученого заліза і виробив для себе де які хитрощі. Коли робите вставку таку як на фото, тоді ваша помилка та що ви вирізаєте вставку в розмір і приварюєте. В такому випадку згоряють де які елементи (фото 1). Вирізайте вставку більшу ( фото 2) і коли варите, запалюйте дугу на вставці і тягніть на старий метал. Після зварки лишнє відрізайте чи спилюйте. Так буде все акуратно і надійно. Для вірності можите вставочку робити з чуть товстішого металу потім шліфанете.
Такі елементи теж старайтеся робити більшими вставками. Не обовязкомо проварювати по усій довжині а просто міліметра два в одну та другу сторону. Лишнє спиляєте. Діло в тім шо в металу раковинки з двох сторін і насправді не все так крепко як думається. Зварка це легко пропалює. Знову ж вставку можна чуть товстішу і перетягати дугу з нового на старе. Такі ребра дуже важко наплавити без вставки, через втомлення металу.
Зрозуміло підкажіть як відновити перед рами розумію що треба різати весь шматок з переду яле як вигнути правильно не знаю і як краше зробити не вистачаючі частину біля запобіжника і саме цікаве питання як зробити перед рами так зване корито також цікавить ваша думка як під фіксатор магазина є прорізі на фото пізніше покажу як її відновити
Варю флюсовою проводкою на мінімальному тоці яле всерівно прогорає. Я думаю взагалі розрізати її навпіл щоб бів кращий доступ
Ось пророблена робота задню частину варив єлектродот 2 мм швидше заплавлюя добре шо є взіреці оригіналу так взагалі не зрозуміло як вигладалоб знайшов чертижи до нього але для мене китайка грамота
Такі отвори навіть не старайтеся заплавити, дуже важко. Краї отвору котрі дуже тоненькі спиляйте до чуть товщого металу. Виріжіть вставку по формі отвору, знову ж можна чуть товщу. Лишня товщина вставки повинна виступати назовні ( так легше потім зачищати на верху). Обовязково з середини зробіть підставку з міді чи алюмінію, так щоб вона плотно прилягала з внутрішньої сторони. Підставка братиме на себе трохи температури і не даватиме прогоріти металу і зновуж проплавлений метал не потече в середину а залишиться на свому місці, як задумано.
Добряче ви вже попрацювали. Думаю чуть форму потягнуло. Потрібно підварювати по чуть чуть і провіряти форму. Інколи при таких великих проварах рукоятка може скоротитися в два міліметри а то і більше. Це вилізе боком коли магазин спробуєте вставити.
По затвору там взагалі трубку привабили думаю вирізати алє поки наращюю товщину затвору плюс поки невитянув Боек ней де фіксатор