Ремонт поисковой техники и оборудования

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Яшка Цыган, 15 тра 2007.

1. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Дякую звісно за лікбез по MKS, але ти ж сам туди і впаяв віму МКP 4, і зелений 2j683K, теж ти впаяв на цей трьохпозиційний тумблер. Ці дві віми дістались після тебе. Зелений я так розумію редрам початково впаював, а ти його залишив, не міняв. Якось так. Редголд тобою колупаний.

2. Цікаві лоти

1. Новый поисковый магнит D75mm,H25mm,вес с болтами 930грм.без болтов 830грм смотрите другие мои лоты.....
      1258 грн.
    2. Новый поисковый магнит D94mm,H28mm..Вес с болтами 1560грм,без болтов 1460грм.…смотрите другие мои ло...
      2128 грн.
    3. Новые два магнита D 32 mm..смотрите другие мои лоты,есть новые поступления…
      289 грн.
    4. Двухсторонний поисковый магнит D94mm H28mm, + паракорд D6mm L20m + карабин вес с болтами 1560 грм ,б...
      2379 грн.
    5. Новый двухсторонний магнит D60mm.,толщина 22мм.паракорд d4mm,L20m…и карабин…есть новые поступления ....
      927 грн.
  3. solovey_2005

solovey_2005 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    В мене немає зелених конденсаторів,років 15 ! МКП 4 0,47 100 В.Хто шо кому паяв ? Правильної віми як гною.Якщо датчик редрамовський звиняйте ,банани кончились :D

4. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Соловей, а ти сам перевiряв залежнiсть емностi зелених вiд температури? Я читав, як один чел перевiряв, та був дуже здивований iхньою стабiльнiстю!:eek:
    А чому не 1500В? Раптом на 250В дiелектрик проб'е?

5. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    :D:smile_12:

6. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Ти уважно читати не вмієш? Ти його той зелений залишив, а дві віми допаяв, зробив трьохчастотний, на трьохпозиційному тумблері. Перечитай уважно декілька разів, якщо щось не ясно я повторю.
    Це ті кондери шо ти впаяв. Хлоп що перепродав підглючений редголд, запевняє що задоволений був, як він працював, після тебе, (до поломки). Явні проблеми по живленню були, і ще там всяке..:smile_9:
    Чи вона та поломка з твоїм колупанням пов'язана, чи просто він сам вграв, то вже не важливо для мене.Ти мені взагалі не потрібен, з тобою сперечатись, якби не хамив, і він не побіг до тебе, розповідати за вилетівшу збірку 4041, тим самим порушивши приватність нашої переписки та домовленності, за те що ти маєш відношення до цього редголду, не було б взагалі згадано. Я якось наче відремонтував, на цьому і пропоную припинити суперечку.

7. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Перевіряв.х.ня
    Якийсь тормоз ,поковирявся в МД після мене,я вийшов крайнім.Всі дохляки котрі попадають до мене,я людям говорю,шукай дурнішого за себе і спуль ,бо воно г-но.Простіше зібрати з 0.Чи ти важаєш що за три рублі,я маю передути ввесь МД? :D.За зелені до редрама претензії.І по КАТУХАХ туда само.:D

8. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    От бачиш,ти щоб мав нормальний датчик,і 4 про до цього осла ,ти б знав МОЖЕ ? чого.А так всім поради даєш.Правда нічого не знаєш,но 5 коп вставиш :D Наскільки мені відомо ти датчик так і ненамотав :D.При тогму розказуєш як правильно !Трохи щкода час тратити на вас.Є чи занятись.

9. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Ти як вуж на пательні, схоже я якраз тормозу намагаюсь щось довести. Я не люблю брехунів, хамів, і борзих, ти джекпот в даному випадку судячи з спілкування з людьми. Давай укладемо угоду.
    Якщо я тобі доводю що саме ти ото все напаяв шмарклями на тумблер, ти випилюєшся з цього форуму назавжди, і шукаєш лохів собі в клієнти деінде. Якщо не доводю, я випилююсь назавжди.
    Відео з блоком редголда, де ти крутиш його в руках, розповідаєш що вже переробив на трьохчастотність, і видно на сповільненні той самий зелений конденсатор тебе влаштує?? Чи може фотки плати на твоєму робочому столі ше треба з тим самим зеленим? Звісно маркування на вімі 4 не побачим, але якщо ти залишив зеленку, то і віма mkp4, ніхто б її після тебе не перепаював, залишаючи зелений.
    При поганому мобільному інтернеті мені дуууже проблематично щось грузити, навіть картинки. Але якщо приймаєш умови, я заморочусь, знайду добре покриття і заллю відео. Хлоп так хотів продати заглючений прилад, що похвалився що його переробляв сам гуру Соловей, ну і підтвердив.
    Попри все , я до нього претензій не маю взагалі, я одразу сказав що купівля глюка - лотерея, а от до тебе претензії є. Маякнеш, якщо згоден випилятись.
    Твоєму слову вірити звичайно не дуже вірне рішення, але раптом?

fedya_valki подобається це.
  10. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Чому? на Маски в мене своi датчики, на Кроти теж 3 штуки своiх, один Анатолiя, на Квазари сам мотав, а на Тесорки - тiльки сам, жодного купованого. Просто я захотiв спробувати рiзнi датчики, що були в наявностi до рiзних приладiв, вийшло непогано, я вважаю.

11. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Олександр різко розчинився в тумані. А шо такоє?:D Ай, яй ,яй.. Не прочитав пропозицію мабуть, і кудись спішив сильно. Розумію..Людина зайнята, мабуть знімає знов відос про довб**ів.
    ПС Перед тим як когось називати, дов-ом чи "ображеним", переконайся чи самого не нагнуть. Надумаєш подивитись відос з своїм копієчним по ціні деталюх відео, але не по тарифу за переробку - скажеш.

12. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Я заморився чекати на відповідь, хтось з нас брехун, а це потребує уточнення, не люблю найменших підозр в свій бік, такий вже в мене пунктик ))
    Мавроді на мінімалках, десь пропав, не відповідає, ну що ж...
    Скільки з хлопця грошей здер,наш "самий чесний збірник" хз.., хлопець не афішував , але тариф Солов'я я ще колись раніше взнавав у кількох людей. Під 2т до пенсії мабуть взяв за кілька деталей, напевне не стверджуватиму, не знаю, хоча 99% певен що помилився максимум на пару соток. Хтось сидить, впаює в плату купу смд, а тут "гуру" розповідає, що суперчесно паяє, і за кілька деталюх нічим не кращих може зрубати майже як за ще один блок. І сайту не кашляє відсоток за оголошення, і ніхто нічого не пред'явить раптом що, бо угоди в приватних повідомленнях, адміністрація не розглядатиме. А він типу нікого й не просив упрошувати його паяти в приватних, самі прийшли.
    Загальна ціна деталей ледве за сотку перевалює, ну нехай 2 сотки з пивом максимум:
    2 потенціометра Tommy(бг заглючив, я міняв, графітне поле не суцільне а сегментне, поганий контакт),
    три кондера, один редрамівський зелений, два віма вживані , з під стола мабуть виметені, на одному навіть вже маркування не видно, пошкрябаний, затертий, другий поплавлений),
    китайський тумблер трьохпозиційний,
    і можливо TL074i поклав замість редрамівської TL074с. З TL не певен, шо він паяв, можливо і сам редрам, але нехай буде шо соловей.
    Я певен, хлопець присутній на райберті і читає, може йому буде приємно що так ото все по людськи напаяно, ще й те що треба, не так як інші не чесні збірники паяють, яких Соловей ловив тут постійно на гарячому.
    Любуйтесь.
    Стрілочками для " неуважних та забудькуватих" показав на що звертати увагу.
    Початок:
    IMG_20240223_133608.jpg
    Стопкадр відео де частотами хвалиться , на вже зібраній платі . Поплавлена віма мкp4, зелений конденсатор, ледве впіймав ракурс щоб було його видно, і частотомір що є на першому фото. Частотомір важлива річ, такий лише у Майкла Джексона був, і в Солов'я, ну Джексона вже нема, тому без варіантів хто паяв.
    IMG_20240223_133511.jpg
    Ось це я вже в себе фоткав, коли відкрив блок.
    Хтось MKS2 баче? Бо я бачу зелений, і поплавлену віму MKP4
    IMG_20240223_133641.jpg
    Всі краплі припою на жаль в кадр не попали, лише одна на бг. Було ще кілька. Вже другий збірник в якого таке бачу.
    ПС Всім поціновувачам творчості Солов'я, одразу хочу сказати, або не розповідайте мені як класнюче і задешево спаяв вам чудо чудесне. Або давайте теж фото своєї плати, подивимся що конкретно вам напаяв. Бо може ви супероптимістична людина, як в анекдоті, коли до малого конячка ночою приходила.
    Я про свій конкретний блок, і конкретні запаяні деталі. Читайте перший пост теми, запаяно те що з його ж слів не повинно було бути запаяно, ві зелених 15 років і в очі не бачив, тільки в редголді

dominator343 подобається це.
  13. gans1969

gans1969 Feldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    811
    Адреса:
    Черновцы =Буковина.
    В мене мд. вид редрам,випуск 10 -тии мисяць того року.Нияких зелених конденсаторив нема.(може раниише було,не в курси).

Cladotrix подобається це.
  14. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Та різна комплектація в редрамівських блоках, залежно від часу збірки, але мова власне не про нього, паяє з чого може, а про балабольство солов'я. Ходе, до всіх доривається, і до збірників, і до копачів, хоча ніякого морального права на це не має. Тупо косе бабло на довірливих.
    Було б цікаво подивитись що він іншим напаяв.
    Свій блок я описав чесно, він мабуть з перших партій, бо аж пластик на сонці вигорів був, та і конденсатори коричневі подушечки..

gans1969 подобається це.
  15. Ярослав54321

Ярослав54321 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    9
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    14
    Повідомлення:
    2.039
    Адреса:
    Украина
    Здравствуйте, проблема с кощеем 25т. Был очень тихий звук, я поставил динамик на 8ом и резистор самодельный (оригинальный динамик 32ом) все ок работало пару месяцев, сейчас динамик вырубаеться сам по себе и случайно обнаружил что если позамыкать некоторое время некоторые детали проводами с перемычки наушников то динамик иногда включаеться на некоторое время. И еще заметил что экранчик тормозит. Может можно как то самим починить или отдать кому на починку. На фото те детали которые замыкал и динамик начинал работать. И при переключении режимов и при выключении динамик снова переставал работать, но не всегда

Images:

IMG_20240226_201353 (1).jpg
  16. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Здравствуйте. Не знаю чи це напряму впливає якось на глюки, але я б на Вашому місці першим ділом взяв щіточку, спирт і акуратно відмив би весь отой бруд з плати, на скільки це можливо, просушив, а тоді вже дивився на роботу приладу, чи глюкає чи ні.В ідеалі ізопропиловий спирт, або хоча б нормальний 96%медичний, можна змивку зробити 50/50, спирт і бензин калоша. Пайка теж наче не фонтан, краще підправити.
    Що до динаміка, то живлення іде через гніздо навушників з розмиканням чи як? Мені з смартфона погано видно. Якщо так, то Ви впевнені що в гнізді нормальний контакт? Може пластинка ослабла, чи бруд заважає, тому динамік глюкає. Зробіть ці прості речі, може нікуди і відправляти не доведеться. Ну або дійсно, самі не лізьте вже, якщо не певні в своїх силах, хз як краще..

Ярослав54321, Сергей Фирсов та Wolfgrey подобається це.
  17. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    І ще, забув написати, не завжди можна ставити динамік з меншим опором ніж стояв, без наслідків для приладу.

gans1969 та Wolfgrey подобається це.
  18. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Привіт. Є меломани в темі?))
    Паралельно підпаяний до гнізда навушників( чи динаміка) потенціометр якось впливає на якість звуку, чи це з розряду казок, і впливає лише на збільшення споживання мд? Колись дали таку пораду, але я щось з своїм слухом різниці не відчув, може вуха не музичні, може навушники не ті. Питання з цікавості) Впаяти то не важко, але хз..

19. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.376
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    На якість звуку не впливає, зменшує гучність, бо обмежує струм у лінії і гасить напругу. Ніяких спотворень не вносить.

Cladotrix та Topaz81 подобається це.
  20. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Ок, дякую, зрозумів. Схоже хлопу не було що робити, даючи такі поради.))

21. Ярослав54321

Ярослав54321 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    9
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    14
    Повідомлення:
    2.039
    Адреса:
    Украина
    Я все потом помыл там, дело точно не в это. А там между этими двумя проводами раньше была перемычка когда прибор перестал работать я залез туда и увидел что она отвалилась, но соедениение ее ничего не дало. Незнаю на счет нормальный ли там контакт , но оно же начинает работать после некоторого кз деталей. А на счет динамика я знал, и для этого резистор поставил до предельно допустимого сопротивления. Просто все динамики с сопротивлением как у оригинального ужасно тихие.

22. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Ось більш підходящий розділ де надають послуги в ремонті. Вибирайте майстра на свій смак. Для початку зверніться до Радевана.https://reibert.info/forums/sale-metaldetector-service/

Ярослав54321 подобається це.
  23. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Повідомлення:
    6.376
    Адреса:
    Україна, Дніпро
    Шановні колеги! Я не став чистити усю гілку, але прошу навіть суперечки по гострим питанням вести більш толерантно, особливо це стосується користувача solovey_2005 - вам надали цілком обґрунтовану претензію що до якості проведених робіт. Будьте ласкаві аргументовано пояснити або заперечити цю претензію. Розмови що до кількості мізків у опонента не є такою аргументацією, а лише виставляють вас у непривабливому світлі. Обидві сторони прошу утриматися від прямих образ опонента.

fedya_valki та Cladotrix подобається це.
  24. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Я розумію, що пишу на грані, але важко втриматись, щоб не понаписувати навіть більше, враховуючи запропоновану Солов'єм манеру спілкування, дістав вже. На бан , раптом що не ображусь ), не можу зовсім не відповісти на хамські випади, до того ж неодноразові та давні, та не підтверджені фактами, і так не на все реагував, стримувався. Все що я пишу, я пишу максимально чесно. Я б навіть не зміг йому нічого конкретного пред'явити те що він напаяв, якби хлопець сам не порушив таємницю переписки, мусів би терпіти не надаючи докази.
    Ну нехай вік і зір не дали акуратно все напаяти, без крапель припою що попадали з паяльника, ніхто не молодшає, хоче це теж не гут, обов'язково треба передивитись і вичистити, при певних хоч і малоймовірних умовах це може посунутись під кондери, чи ніжки мікрухи і зробити КЗ, там і так вже почав відшаровуватись графітний екран з задньої частини блоку, він давній, вигорівший, а тут ще і припій валявся. Але ж і самі кондери не ті що треба з його ж слів, та і припаяні, м'яко кажучи ненадійно. Я не вважаю надійною пайку, де ніжка встик припаяна, і тримається на краплі олова, що може тріснути, бажано нормально притулити, а тоді паяти, там де стрілочкою на віму показано, ну то таке, нехай..Потенціометр балансу грунта до речі, можливо глючив не лише через неякісне графітне поле, чи взагалі не через нього, а через не затягнуту гайку, якщо поганий контакт впливав на глюки, хоча я так зрозумів що глюки були не завжди, хлопець нормально не пояснив, типу ще й влаштовувала його робота. Я спочатку відкусив ніжки потенціометра, потім поліз викручувати, щоб поміняти, гайка відкрутилась занадто легко, я при бажанні міг би це зробити пальцями без сильних зусиль. Якщо те що я перерахував, якісна робота, за яку не соромно брати гроші, ну то я тоді не знаю, що вважати не якісною.
    Більше мені добавити нема чого, ну а нормальну відповідь що це взагалі за якість така, якою можна ще й гордитись, я навіть не надіюсь почути, бо відповіді нема в природі.. Я б за таке гроші не дер з людей, ну а деякі "майстри" як бачим можуть, ще й збірникам щось пред'являють.У мене все.
    ПС Соловей, приватні повідомлення не модеруються, захочеш обговорити мої розумові здібності, чи написати щось заборонене правилами, що не бажано писати тут, приходь.
    ППС Мені на тему солов'їного апгрейду, більше нема що доповнити, я все сказав. Відкланююсь.

dominator343 та fedya_valki подобається це.
  25. solovey_2005

Повідомлення:
    3.094
    Адреса:
    УКРАЇНА!!!
    Які претензії ? Обгрунтованні чим? Зелені конденсатори запаячні ? В мене Віми кіло в наявності.Був випадок після ремонту Плату переклали в інший корпус,і гучномовець погнули.Предявили претензії,порахував ремонт по потрійному тарифу.Хто що після мене ковиряє я не знаю і знати нехочу.А предявника тим паче .Перекупяють гавно один в одного,і десятий предявляє претензії :D .Клієнта попереджаю наковиряли до мене,шукай дурнішого за себе на ОЛХ.:D

26. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Відкланявся але повернувся:D.
    Кумедніших відмазок я ще не бачив, не витримую.:smile_9:o_O Давай з початку уточни, просто цікаво. Ти з кимось живеш хто любе за тобою перепаювати, чи хтось прокрався в квартиру і перепаяв?:smile_6: Як це було? Ти впаяв віму мкs2, ліг спати, а на ранок коли знімав відео, не помітив що хтось після тебе напаяв віму mkp4 і зелений, і так і відправив клієнту?Видно кондери на відео!!!
    Про яких міфічних пайщиків, що після тебе паяли , ти тут розповідаєш?:D Хлопець зкинув на олх ціну на цей глючний редголд, далі нікуди, в якому після тебе і він сам встиг начудити з проводами, і ще й кошти повертав з переляку, ще трохи і доплачував би щоб я тільки забрав, я не захотів цим скористатись, можеш в нього взнати.
    ПС Дуже схоже на те, що ти хочеш за рахунок суперечок,які провокуєш, щоб модератор не витримав, і взагалі видалив все з теми, щоб ніхто і не бачив твою творчість. Вгадав?
    Я вважаю, що люди все ж мають бачити твій рівень послуг, а там на розсуд модератора.

Останнє редагування: 3 бер 2024