А вот это очень просто проверить: замером ремня. Клеймо стоит - 100. Если длина соответствует, значит никто и ничего не обрезал. А вот если нет - то дискуссию можно продолжить.
Якщо частина ременя була зрізана, то що ж тоді могло залишитись, з того, що все життя було вигнуто в інший бік ?
Ок, давайте и такой вариант рассмотрим. Тем более, что многие реконструкторы в курсе, есть даже темы на форуме, где описывается процесс "огерманивания" игреков, ремней, сухарок.
Нажаль, не має можливості потримати в руках цей ремінь, тому напишу, що мені в ньому подобається: - бачу оргінальний зацеп, та оригінальну прошивку, що свідчить про те, що він там був завжди; - бачу клеймо виробника, яке пробито автентично, бо свіжобите виглядало би геть інакше; - бачу чорнильний "сборочный" штамп, що теж відповідає "німецькому" походженню; - по фото не бачу слідів перекрасу шкіри, зовсім. Виходячи з побаченого, я і зробив свій висновок
Зрозуміло. Про прошивку - більше щось казати не бачу сенсу, якщо вона для вас невдала, хай буде невдала. Про інше також не бачу сенсу далі говорити. В мене лише одне питання до вас, стосовно "покраски" - ви стверджуєте, що в чорний колір була покрашена внутрішня сторона чеського ременя, після чого він став "неоригінальним німцем". Тоді просто уважно придивіться до першого фото в темі, і скажіть, що ви бачите ?? Ось це фото.
Так судячі з вашої логіки це була зовнішня сторона "чеха" Це звичайні сліди правильної експлуатації, а не які не "вигнули проти шерсті".
Наш камрад з Естонії, все прочитає, проаналізує, і зробить свій правильний висновок. Я своє бачення підтвердив аргументами і досвідом - далі щось тут писати не бачу сенсу
Зате якби воно було копане і вбите наглуго, то просили б посидання, бажали б вдалих торгів і старт з низького фінішу. Правда в реалі , ніхто б навіть і гривні ставки не зробив. Бачив на практиці разів сто, а може і більше
На вашому скрiншотi сліди "правильної експлуатації" та стану шкiри P.S. Я свою думку озвучив, аргументи оприлюднив,тож, на все добре)
Приветствую Как-то ваш пост не заметил сразу, поэтому сделаю сейчас небольшой комментарий Нету смысла в этой проверке, ведь следуя аргументам "чехов", это размерное клеймо, как и клеймо производителя - не оригинально, ибо стоит на внешней стороне " чеха", а внутренняя сторона (где оно должно было быть) покрашена в чёрный цвет . "...Внешнюю часть дали внутрь а внутреннюю окрасили в чёрный цвет..." (с) .