Релоадінг в калібрі 22-250 .

Discussion in 'Вогнепальна зброя та боєприпаси' started by ЯНА та ОЛЕГ ЛЯСКОВСЬКІ, Dec 27, 2016.

1. Хочу розпочати цю тему тому що поперше я поки ще далекий в деяких поняттях і фразах, а також в релоадінгу в нарізній зброї. Було б добре щоб ви направили мене на путь істинний. Поділилися своєю практикою.

2. Интересные лоты

1. (в наличии 9 шт.)
      Латунна гільза 7,62х38(Наган)з капсюлем,зроблена з гільзи .223Rеm. Працездатність перевірена.
      260 грн.
    2. (в наличии 17 шт.)
      10 гільз у лоті. Мита у ротаційній мийці. Гільза обжата матрицею. Капсюльована. Краще рішення для бі...
      140 грн.
    3. (в наличии 95 шт.)
      Кулі хорнаді TBHP 178gn тридцятого калібру (308win, 30-06 та інші). Поштучно. Ціна вказана за штуку
      30 грн.
    4. (в наличии 300 шт.)
      Обережно вийняті депуллерем. Вага: 4.08 - 4.03 g / 61.8 - 63.0 gn
      25 грн.
    5. (в наличии 4 шт.)
      Чаша для пороха и дробу "Универсальная". Подойдет как для гладкого так и для нарезных РАЗН...
      115 грн.
  3. M.ZLO

M.ZLO Stabsgefreiter

4. M.ZLO

M.ZLO Stabsgefreiter

5. Дякую. Але цікаво на практиці хто що приміняв.

6. Фон Манштейн

Фон Манштейн Feldwebel

Калибр довольно редкий в нашей стране, да и не особо нужный, и не очень живучий ствол в этом калибре.

7. M.ZLO

M.ZLO Stabsgefreiter

В наших реалиях - он нам нужен?

8. M.ZLO

M.ZLO Stabsgefreiter

-зачем Вам этот калибр? есть же интереснее , чем этот гемор,с уваж.

9. Фон Манштейн

Фон Манштейн Feldwebel

Не... мне ненужен.:) меня 243й устраивает

Mad Max Subaru likes this.
  10. M.ZLO

M.ZLO Stabsgefreiter

Извините, я к создателю темы:)

11. Я його маю і мене цікавить в кого на практиці є чим поділитись в цьому калібрі, а не розводити полеміку на те потрібен він чи ні.

12. M.ZLO

M.ZLO Stabsgefreiter

:smile_10::smile_10::smile_10::smile_10: от этой логики-купит чел чтото такое УХ-ЮХУ ,скорее сгоряча и нерозобравшись-а потом -обоснуйте яж ведь классную вещь взял,правда а пацаны?:smile_8:

13. айболит

айболит Stabsgefreiter

а по Вашей логике люди имеющие данный калибр не имеют права на свою тему,поделиться секретами и наработками и пообщаться с единомышлениками?
    Автор темы ведь не утверждает что это суперкалибр и не говорит всем переходить на него.Есть чего сказать- поделитесь,нет-проходим мимо.

14. Чесно кажучи я клав купу на таке дурацьке мислення. Калібр який я придбав мене повністю задовільняє, тому що мені потрібна була зброя з якою я , по закону , маю вільно використовувати на ходовій охоті і мала хорошу потужність.