Хочу розпочати цю тему тому що поперше я поки ще далекий в деяких поняттях і фразах, а також в релоадінгу в нарізній зброї. Було б добре щоб ви направили мене на путь істинний. Поділилися своєю практикою.
Калибр довольно редкий в нашей стране, да и не особо нужный, и не очень живучий ствол в этом калибре.
Я його маю і мене цікавить в кого на практиці є чим поділитись в цьому калібрі, а не розводити полеміку на те потрібен він чи ні.
от этой логики-купит чел чтото такое УХ-ЮХУ ,скорее сгоряча и нерозобравшись-а потом -обоснуйте яж ведь классную вещь взял,правда а пацаны?
а по Вашей логике люди имеющие данный калибр не имеют права на свою тему,поделиться секретами и наработками и пообщаться с единомышлениками? Автор темы ведь не утверждает что это суперкалибр и не говорит всем переходить на него.Есть чего сказать- поделитесь,нет-проходим мимо.
Чесно кажучи я клав купу на таке дурацьке мислення. Калібр який я придбав мене повністю задовільняє, тому що мені потрібна була зброя з якою я , по закону , маю вільно використовувати на ходовій охоті і мала хорошу потужність.