Вітаю. Є таке питання. Хочу залізти в релоад 9ра (травмат), потрібна допомога досвідчених в цьому питанні людей. Форт17р з нових партій. Дудка завод, без доробок, без розгорток, без нічого, повний сток. Мета релоаду - більш дешеві набої для частих тренувань з "пристроєм". Наголошую, виключно для цього. За джовулями не женуся, тренування роботи по паперовим "нападникам". Відповідно за наявних умов: кульки 0.7гр гумка, гільзи біметал ("сертифікат") Цікавить кілька питань. 1) Гільзи зараз, судячи по моїм пошукам - біметал. Наскільки я розумію, максимальний цикл життя гільзи - 2-3 переспорядження до тріщини по стінкам? Збираюся брати напряму в тирах "з підлоги". Перерізати з 223 не збираюся. 2) для наведених мною вхідних даних цікавить навіска пороху для 0.7гр гумки. Сп - спорт: Сп - 3 - К: Можливо, хтось юзав Сп - Кабан: Нобелі 206 серія Сільвер А,Б,У Пріоритетно використовувати СПшні порохи, дешевше буде. Знаю, що бруднять ствол, пахнуть і димлять - не проблема. Просто маю запаси СП порохів, так як займаюся релоадом 12к. Можливо є якісь нюанси по ним, було б цікаво послухати. Прохання - не розводити балаган, і не перетворювати тему в поле битви, як майже у всіх темах про травмати і патрони до них. Буду дуже вдячний за допомогу. З повагою.