Релоад 9ра

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Kanoann, 22 сер 2024.

1. Kanoann

Kanoann Schütze

Повідомлення:
    2
    Вітаю.
    Є таке питання.
    Хочу залізти в релоад 9ра (травмат), потрібна допомога досвідчених в цьому питанні людей.
    Форт17р з нових партій.
    Дудка завод, без доробок, без розгорток, без нічого, повний сток.

Мета релоаду - більш дешеві набої для частих тренувань з "пристроєм". Наголошую, виключно для цього. За джовулями не женуся, тренування роботи по паперовим "нападникам".
    Відповідно за наявних умов: кульки 0.7гр гумка, гільзи біметал ("сертифікат")
    Цікавить кілька питань.

1) Гільзи зараз, судячи по моїм пошукам - біметал. Наскільки я розумію, максимальний цикл життя гільзи - 2-3 переспорядження до тріщини по стінкам? Збираюся брати напряму в тирах "з підлоги". Перерізати з 223 не збираюся.

2) для наведених мною вхідних даних цікавить навіска пороху для 0.7гр гумки.
    Сп - спорт:
    Сп - 3 - К:
    Можливо, хтось юзав Сп - Кабан:
    Нобелі 206 серія
    Сільвер А,Б,У

Пріоритетно використовувати СПшні порохи, дешевше буде. Знаю, що бруднять ствол, пахнуть і димлять - не проблема. Просто маю запаси СП порохів, так як займаюся релоадом 12к.
    Можливо є якісь нюанси по ним, було б цікаво послухати.

Прохання - не розводити балаган, і не перетворювати тему в поле битви, як майже у всіх темах про травмати і патрони до них.

Буду дуже вдячний за допомогу.
    З повагою.

akms1974 подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Б/У - настріл 150 патронів в тирі. Barrett MRAD (Multi-Role Adaptive Design или Многоцелевая Адаптив...
      395000 грн.
    2. Продам Savage 111 300WinMag, приціл Hawke SideWinder 4-16x50 SF FFP корпус 30, з сіткою, та підсвітк...
      69000 грн.
    3. Карабін болтовий CZ 557 Predator 30-06. Стан ідеальний. В комплекті саундмодератор, патрон холодної...
      62000 грн.
    4. Технічно М99 — це однозарядна гвинтівка з поворотним ковзним затвором, побудована за схемою «булпап»...
      715000 грн.
    5. Victrix–Італійський виробник високоточної зброї. Моделі Victrix відносяться до найкращих за якістю в...
      750000 грн.
  3. Відьмачок

Відьмачок Oberschütze

Повідомлення:
    16
    Адреса:
    Україна
    Так, дуже цікава тема, підтримую. Теж хотів би взнати рецептуру СПЗК та NS 206S під кульку 0,65 г. Може хто із знаючих поділиться.

akms1974 подобається це.
  4. Wildcat.UA

Wildcat.UA Schütze

Повідомлення:
    2
    Адреса:
    Україна
  5. berger2000

berger2000 Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків: