Доброго дня!! Сьогодні проводили щорічну " Реконструкцію " Людей мало форма гавно,на форумі по моїм записах ніхто невідгукнувсь нащот форми та амуніції (Якщо ви щось побачили на фото та маєте такеж і воно вам нафіг нада нежлобіця продайте або подаріть нам цінна кожна річ ) і тому невсі солдати були нормально вдягнені !!!Якщо комусь буде цікаво викладу ще фото ...
.....на форумі по моїм записах ніхто невідгукнувсь нащот форми та амуніції (Якщо ви щось побачили на фото та маєте такеж і воно вам нафіг нада нежлобіця продайте або подаріть нам цінна кожна річ ) і тому невсі солдати були нормально вдягнені !!!... камрад невсім форма з неба впала, за неї кошти платились і не 10-20 грн, притом реконструкцію в деяких пройшла, ..а своя рубашка ближе к телу.. тай 50 -100 грн зараз кошти. Можу подарити погони рка, вам підуть , на рекон ні діагональ не та. каски нажаль я всі роздарив. щодо форми то її валом. https://reibert.info/forums/repliki.113/page-2 як варіант купуйте обичну х/б СА або афганку, до баби Параски хай перешиває. ось правильний обвіс ряд. РККА http://www.reenactors-krim.info/threads/ehkipirovka-rkka.256/ зберіть піонерів, трусніть старі хати, пройдіться по посадкам, річку почистіть, назбираєте гарантія тону мета ось і кошти.
Форма внас така шо чорт ногу зломе !!Зелені зорочки ГДР чи які , пришіти пігони самокльопи ну або вдекого нормальні !Фігня я назвав тому що , зара почнеця шо форма нетака ідт тому зразу і писав !! Амуніція то вопше капець деякі шось мають по СА те і беруть !!!Навряд хтось купить гімнастерку на 41 рік за 500грн так як я сам з неохотою хочу її купляти !
100% теж саме хотів сказати. І по шмайсаку пластиковому і буде гуд.В мене знайомі так починали поки не підзбиралися.
...купить гімнастерку на 41 рік за 500грн так як я сам з неохотою хочу її купляти... ви самі дали відповідьна ... на форумі по моїм записах ніхто невідгукнувсь нащот форми та амуніції ..... так на всяк випвдок, бабі Параскі викройки, http://lebedinajpesnja1.blogspot.com/2013/04/1950.html і той, хоч зірочку причепіть на пагони, младшим лейтнантом будете типер, ми підвищили Вас в звані! ви до голови сільради підійдіть, потолкуйте, розкажіть що у вас звязки в Германії, хай кошти виділить на папір, типу листа написати камрадам. а так вперед , дерзайте, головне політінформація про ситуацію в державі, p/s компаса хоч малим покажіть і як ним користуватись?
Та вже нічого немає ...Ніхто нічого нехоче купляти , деякі є шо більш менш мають нармальну форму і все !!Порозїжалися усі один з Львова другий з Києва ше пару з сусідніх районів а так то всі місцеві
да да так шо ви з словами поакуратніше а то як наш наш реконструктор з вашого міста то прийде вночі і кулимета забире
пан К. вже бачу провів з вами політичну роботу, але дивіться він мстливий, якщо щось не так зразу за клуню. отакоєот.
Сначала прочитав название подумал что уже покемонов начали реконструировать Но у Вас больше на зарницу похоже. Робота с детками это хорошо,правильное дело.
главное что все трезвые и никого с сигаретой в зубах , а вот когда выростут , зарегистрируются на Райберте , купят нормальную правильную форму , соответствующее оружие , но ......... на фото все будут курить аутентичные сигареты , и пить шнапс из горлА, станут завсегдатаями темы "Как бросить пить" . А сейчас у них всё порядок и что гимнастерка из пижамы нормально и что мосинка со стволом из водопроводной трубы то же нормально.
Оператору 5+ гарно знято(принаймі перші 5 хв) не гірш Бондарчука Хлопчина з Гітлерюгена взагалі порадував
Ну він внас в УПА але тут зіграв німця ,, Та ідей багато є але техніка на яку іде зйомка слабенька....