треба оприділитись яку наліпку хочемо. якій розмір. кому яка кількість треба. хто цим займется. Може э хтось з Киэва? там багато місць э де пичатают.
Думаю 150*150 чтобы небыла оч большой. Клеится будет на заднее стекло поэтому белого цвета. Вот как пример:
Вона вам треба та наклейка на авто, як більмо на оці? Зайве привертання уваги до копача. Поруч тема, їздив з наклейкою "віоліті", вже не їзде і не буде. Ніколи..
Для того чтобы дело пошло быстрее можем собраться 5 человек и купить партию. Потом остаток можно пустить на благотворительный аукцион. Продать по 30-50 грн и вырученное перечислить ребятам в АТО.
Я не копач а форум подобається тому наклеюють . А на Віоліті його машина була пригружена як там описано він знав мабуть куди їде , як описали його родичі у него мало бути 4 зупинки хто зна с чим він їхав и куди. "Укаждого свой вкус ,сказал индус ,слезая с обезяни вытирая х ... Банановым листом" хто Хосе хай клее ...
Раньше были образцы интересные , но тема "утиль" давно ( и камрад давно не появлялся .. https://reibert.info/threads/naklejki-s-logotipom-foruma-blagotvoritelnost.189103/#post-2462059
доброго дня.вставлю і свої 5 коп.воно наче цікаво,їдеш по городу..о камрад...помахав попікав.....ну і так далі...а ось інший бік.раніше беркут їздив біля лісів де були події по дсв.і шманали хто що копнув...недавно теж виходжу з лісу.дивлюсь поліція їде потихеньку...перечекав коли проїдуть,тай до авто...а побачилиб наліпку,можливо і зацікавились.зрозуміло що ми законнослухняні,але спілкуватись в мене особливого бажання немає.