Я собі одного разу сидів на парі і думав чим зайнятись, бо мені набридло одному відповідати на парі, і тоді у мене в голові виникла ідея створити спір з вчителем на тему, чи зможу я створити реферат обсягом 15+ сторінок на тему написану в заголовці, вона погодилась, тому я прошу вас допомогти мені з пошуком літератури і не тільк літератури. Буду дуже всім вдячний за допомогу. Теми що в мене в рефераті: 1. Вступ: короткий огляд нацистської Німеччини та її вплив на світову історію. 2. Структура та організація нацистської Німеччини: 2.1- Партія націонал-соціалістів (нацистська партія) та її лідер Адольф Гітлер. 2.2- Гестапо та інші секретні поліцейські органи. 2.3- Система концтаборів та репресивних органів. 2.4- СС (Штурмові війська) та їхня роль у нацистській Німеччині, з вираженим акцентом на:14-ту гренадерську дивізію СС «Галичина», 3-ю танкову дивізію СС «Тотенкопф» («Мертва голова») та 36-ту гренадерська дивізія військ СС «Дірлевангер». 3. Військові підрозділи та окупація: 3.1- Вермахт (німецька армія) та її роль у розгортанні Другої світової війни, окрема увага приділяється 7-й танковій дивізії «Третій Рейх» 3.2- Окупація країн Європи та їхнє включення до нацистської системи. 4. Економіка нацистської Німеччини: 4.1- Воєнна економіка та мобілізація промисловості. 4.2- Примусова праця та експлуатація зайнятих територій. 4.3- Роль нацистської економіки у плануванні та здобутті ресурсів для ведення війни. 5. Расизм та геноцид: 5.1- Ідеологія націонал-соціалізму та її вплив на політику в Німеччині та окупованих країнах. 5.2- Геноцид євреїв, циган, особи з інвалідністю та інших "непридатних" елементів суспільства. 6. Роль СС (Штурмових військ) у нацистській Німеччині: 6.1- Функції СС як елітного військового підрозділу та органу поліції. 6.2- Участь у здійсненні геноциду та репресіях проти політичних опонентів, зокрема 14-тою та 36-тою дивізіями 6.3- Роль СС у системі концтаборів та масових вбивствах. 7. Падіння нацистської Німеччини: 7.1- Завершення Другої світової війни та перемога союзників. 7.2- Правосуддя Нюрнберзького процесу та засудження злочинців нацизму. 8. Висновок: підсумок впливу нацистської Німеччини на світову історію та сучасність, зокрема її вплив на воєнну діяльність, репресивну політику та геноцид.
А працювати повинні камради на Райберті. Какой хитрый человек (с) ЗІ.Тут на форумі матеріалу-огого.Цілу бібліотеку можна організувати,не то шо реферат на 15 сторінок.
Скопируйте первую страницу Курилки и подсуньте преподователю . Поломанный мозг гарантированно , про реферат забудет .
Це не теми, а розділи. Але кожен ваш розділ тягне на дисертацію. Такий об'єм інформації на 15-ть аркушів? Це вже не реферат. Реферат пишеться на якусь тему. Тема це два-три розділи. Тому вважаю, що ви занадто емоційно поставилися до цього питання. Треба заспокоїтися, та зважити, чи ви готові. Готові на таку працю?
Знаю парочку форумчан,так вони такі реферати пишуть-закачаєшся. Але беруть за послуги : -перший "грубі гроші" - другий коньяком. Контакти у @Boris Pryanikov або @Cladotrix
Роман Пономаренко "Галицькі добровольчі полки СС". Дуже грунтовна праця, рекомендую, бо сам за освітою історик.
Все что заявлено в теме на 15 страниц? Обьять необьятное. Там на любой из пунктов можно 15 страниц и больше написать. А чтоб спорить с учителем хорошо прочитать с 10 десяток книжек на тему второй мировой. С разных взглядов. Разных авторов. Кинул пару книг и рефератов. Про СС можно скачать книгу . Семенов К. Дивизии войск СС. История организации, структура, боевое применение Только по ней можно реферат на 15 страниц накатать. Не кинул, не лезет по размеру. А если серьезно хотите все пункты. То только Википедия. И название реферата - Вторая мировая война по версии Википедии. Ctrl C ----Ctrl V . P.S. за рефераты из интернета от преподавателя не ожидайте положительных оценок Если нужна какая либо книга с сайта https://www.twirpx.com (книги, учебники, журналы, стандарты, метод. литература) по данной теме маякните. Скачаю. Но на украинском языке там книг мало. Дарю, цитата на эпиграф к реферату по второй мировой «Передовые газет были ужасны — лживые, кровожадные, заносчивые. Весь мир за пределами Германии изображался дегенеративным, глупым, коварным. Выходило, что миру ничего другого не остается, как быть завоеванным Германией. " Эрих Мария Ремарк. «Ночь в Лиссабоне» ---------------------------------------------------------------------------- Добавил ссылку на книгу Семенов К. Дивизии войск СС. История организации, структура, боевое применение
... эпиграф, предопределяющий суть всего реферата. Так дальше тогда можно и не писать ничего... Ох уж мне эти послевоенные, "лояльные" очерки современников...