Доброго дня громадо , попалась от така річ на металоприйомці,хлопці казали дідусь здав на метал питали від чого каже уже не памятає але каже з військової техніки якоїсь , раніше в дідуся стояв на млинові, зараз викинув виглядає на стареньке, клейма теж не радянські, допоможіть будь"ласка оприділити можливо хтось впізнає з чого це. З Повагою
ну що ж , трохи почистив місця де мають бути клейма , повідкручував все лишнє що було нацепляно, і розібрав кришку подивитиь що там робиться і от що з цього вийшло, в середині все в мазуті, з однієї сторони навіть трохи засохше є... мабуть на бокові лежав, пробував крутити за довгий важіль бокові два також крутяться а все інше постарався вказати на фото.
Жодних проблем, зроблю відео, тільки незнаю чи тут його можна загрузити на форум, хоча вайбер є і всім кому цікаво буде можуть написати мені в лічку і я поперекидаю відео. Зроблю відео і ще візьму ВД і розкручу все що торчить в боки щоб компактно можна було відправити, добавлю свіжих фото і тоді уже виставлю на аук. З Повагою
Доброго дня громадо, трішки повідкручував щоб зробити компактнішим для відправки, і так .. знайшов надщерблення зуба одного на фото вказав , також коли розкрутив хрестовину то побачив пропалені дирки ( ну виглядає на те що пропалили) ну і зробив ще пару додаткових фото того як все зараз виглядає. так.. записав відео, загрузити так і не знайшов як сюди, а в соц сетях не сиджу майже ніде нажаль,тому зробимо по старинці ...кому цікаво подивитися пишіть до мене на вайбер з проханням скинути відео по редуктору. 0931407147 Мішаня. Сьогодні на вечір виставлю редуктор на аук. ссилку сюди закину. З Повагою
Наивно думать, что Он будет годен к работе на авто после стольких лет работы «млином». ГП в мусорку. Поэтому дед и отправил его утиль. Так бы еще молотил
Так Шановні форумчани не судіть строго , создав спеціально акаунт на ютуб щоб заливати подібні відео, Ось ссилка на редуктор . ( поверхневий огляд внутрянки) З Повагою