То коли весілля? Весь райберт буде у вас у шалаші - горілки поп'ємо, погомонимо.. Я вже буду старостою! От, тільки отой відсоток з банки мені - 80%. Консерватору нічого не давайте, - бо в нього навіть Хом'ячок на доллярах спить...
Браво,Рональд! Но почему любовь Ваша разбитая? Я так понял Она весьма достойный человек, а не "легка и безотказна, как русская трехлинейка". А для того , чтобы женщина любила необходимо напрягаться. Как сказал Кончаловский (режиссер)-женщины любят власть и интеллект(в мужчинах). Жена, которая слушала его интервью, говорит, что гад прав. Так шо все в Ваших руках, не расслабляйтесь и я уверен победа будет за Вами.
Тут на весні у одного відомого придурка теж гормони почали грати, так вже весь Світ не знає як його вгамувати! А як що серьйозно, то кажеш: За 25 років так втюхався!... Як що б ти сказав за 40 або 50, тоді це проблема.. А у Вашому випадку звичайний діагноз - Кохання! 1. Як вона (він ) ставиться до тебе? 2. Як що з явною прохолодою та зневагою, то випий горілочки, зайди на "боді массаж" та відчуй себе найкращим чоловіком, якого вона недостойна! 3. Як що вона думає.., то обережно вислови свої симпатії, але без настирливості, бо це дівок відштовхує! 4. Спочатку зроби приємний подарунок так, щоб вона тиждень думала хто це зробив. Наприклад замов їй букет квітів до дому. На роботі не показуй своїх почутів. Одягайся охайно, без рваних джинсів та маєк з написом: "Ес-Ноу" 5. Через тиждень спитай, чи подобаються їй сурпризи? 6. Як що все марно, то не переймайся та не роби дурниць. За цим трамваєм йде наступний та кращий. 7. Запам'ятай головне, тебе гідна та жінка, якій ти подобаєшся та яка тобі потрібна з майбутнім бажанням мати від тебе дітей. Просто уяви собі це?! Як що я не помиляюсь у намірах кохання. Я свою фортецю не як спецназ штурмував (бувби зворотній результат), а як розвідник завербував. 8. Був цікавий випадок з одним з моїх кумів. Він втюхався в бабу з дитиною. ПипецЬЬ, вмирав хлопчисько! А дуже мудра наша вчітелька з ВУЗу спитала його: "А на що вона тобі потрібна? А за що ти її кохаєш? А вона тебе кохає?". Вот тут було цікаво послухати кума. Виявилось, що він їй не зовсім потрібний, то за що її любити? А він просто вмирав... 9. Не роби ніяких дурниць. Запам'ятай, що кохання це псіхоз - це такий розлад у психиці людини та воно проходить, а на решті у стосунках залишається повага, прив'язаність , спільна турбота та бажання бути поруч, допомагати один одному та ДІТИ! Як що залишаються між вами лише діти, то це ... погано, у т.ч. для діточок. 10. Ну й нарешті з'ясуй чим вона захоплюється, то про те й веди мову. Перед розмовою почитай та дізнайся про зміст її хобі. То їй буде цікаво з тобою спілкуватись. Як що вона починає говорити, то більш її слухай. Вивчи штуки 3 вірша Б.Барського, але обережно, щоб не спугнути. А ще пробий ретельно по гороскопу, хоча це не 100% результат, але... Дізнайся все про її батьків (братів та сістер). У перші 3 побачення не намагайся лізти з поцілунками та обіймами, ти сам відчуєш її настрій до цього. Як що будеш слідувати чітко цій інструкції, то або вона одного ранку прокинеться у тебе вдома..., або ти збережеш свої нерви, нирки і печінку. Чем меньше женщину мы больше, тем больше меньше они нас!
Ну Друже поздравляю,"твоя попалЬ" Хотя че я зубоскалю?!Искренне желаю чтоб у тебя с ней все норм было
Но помни, что через год....... Я сижу с бокалом в баре, И безумно скучно мне. Я мечтаю о пожаре, И о девушке в огне. Как ее, собой рискуя, Я спасаю из огня, И как нежно поцелует, Скажет: "На, возьми меня". Я возьму, дрожащий нервно, Год прошел- и вот итог, Думаю, что эту стерву Я б собственноручно сжег. Я искренний такой, любвиобительный, Вам не понять, как я себя люблю. Красивый, умный, скромный, ловкий, сильный... Черт побери, о чем я говорю? Мой ум остер, взгляд иронично-тонкий, От искушений меня ангелы хранят, Когда под ноги падают девчонки, С собачьей преданностью глядя на меня... Все, как в романах: ревность, муки страсти, Мечты, фантазии, да что и говорить... Понять ли Вам: какое это счастье - Собою быть любимым и любить! Мне вчера вдруг стало себя жаль, Ничего поделать я не мог, На меня обрушилась печаль, Да такая, что я прямо занемог. Я бесцельно в зеркало смотрел И бездумно тёр свои виски, Я буквально даже постарел От щемящих лап гипертоски. Беспричинно как-то я грустил, И печаль из глаз моих текла, Нос повесил, руки опустил И смотрел на отражение стекла. А сегодня, лишь глаза открыв, Я печаль, как сон, смахнул рукой И подумал: «Как же я красив, Господи, а умница какой!» И вообще, если кохання безответное, то читай Бориса Барского. У него стихи имеют некую магию. Отпускает! И ты начинаеш улыбаться и любить Жизнь и других девок!
Камрады! Я тоже влюбился!))) но никак не встречюсь со своей любовью! DEUTER AIRCONTACT 75 + 10 Если у кого то лежит без дела, по хорошей цене, дайте знать!
Красава!)))) вот только находимся мы в другом месте!))) Просто я уже катаклизмы 25летнего возраста пережил, мне бы теперь рюкзак достать)))))
Эге ге, это Вы то попали? Завтра, мой лучший друг, имея 35 за плечами, ЖЕНИТСЯ! Наконец то - это очень мягко. На протяжении всей нашей дружбы, (а это без малого 16 лет) не было и дня, что бы я ему не рассказывал все "прелести" супружества. Ан нет, всё же он решил, и завтра свадьба. Вывод. Никакой из меня агитатор.
Да нет, по ходу не верит... Не верит тому, что тебя будут допрашивать с применением психологического (бабского) оружия: где был?... а она?... а ты?.. а чо не позвонил?... Он (наивный), думает, что пришел домой, сказал, что так мол и так, и свободен... ну ну. (наивный).
Да вряд ли. Просто пора. Пора в своей жизни найти половину, пора задуматься о детях, пора, в конце концов, остепенится. искренне рад за него, а завтра.... А завтра пусть меня выносят под марш Мендельсона. ( и пусть весь мир подождет (с)) ПС: Камрад ТС нехай не обижается, в его теме_ но по теме!!!