Та то таке, життя, але ж по всім темам вже розлізлись бабоненависничати, ше тіко в карбюраторній не було. Ніколи жонату бабу не чіпав поки сама не вилізе,і то не за першим разом, все одно когось знайде, то наслухався і об'єктивних причин бл@дства і надуманих. Підловлювали мене п'яного і пользувались сволочі, і позор моїй сім'ї.
Я Вам одну очень умный вещь скажу, чтоб дружить организмом с замужней жемщыной, жениться совсем не обязательно.
дія незавершена,потрібно гепнуть кулаком по столі,чи дверима виходячи після певних дій від замужньої женщіни
Рекомендую прекратить...Это шо-ж получается, вся шваль , шо кинет чарку к Вам на безотказную случку прилазит?
так а шо,есть альтернатива,от которой невозможно отказаться,бросить,изменить.Теперь все,это неистребимо,Кстати,намного дешевле от тех,лохматых и симпатишных созданий.Даже если это новый Кадиллак Девилль или как там то извращение назвали.
Та то я чорт його зна чого в тему залетів, вибачаюсь, був неправий , а то скажуть шо всю тему спортив, сиділи тихенько нікого не трогали а я приперся.
Перепрошую, ну тут тіко половина правди. З життя, моя однокласниця до речі, на 6 років старший хлоп забрав її відразу після школи, чи вже й жили разом в 9му класі, не пам'ятаю. Суть не в тому, більшої суки годі знайти, хто тіко ту фільончату доску не шліфував, він її бив смертним боєм, тягнув за коси по селу, коротше жах. Там скіко приколів за неї тілько ххх то ніззя , забудьте про "жінку з дитячого садка" , як на мене то вже нехай до заміжжя трохи гульне, ніж прорве після