. Вы должны дложны знать какие вы ничтожества что не носите кучу хлама и краски в сумке ) и что не можете стать длинее)
У Львівській області 20-річний юнак продав нирку заради організації гарного весілля для своєї нареченої, а через місяць помер. Перед весіллям молодий чоловік нібито виїхав на заробітки, звідки привіз $15 тис., щоб влаштувати шикарне весілля, - пише Корупція.Інфо. Рідні і дружина дізналися, навіщо хлопець їздив за кордон тільки після його смерті. Як зауважили у міліції, випадки торгівлі органами відстежити майже неможливо. Найчастіше українці їдуть продавати нирку в Еквадор, Косово, Азербайджан, що ще більше ускладнює розслідування. Крім того, ті люди, які віддають свій орган, отримують лише малу частину грошей, всього 3-15 тисяч, тоді, як чорний ринок органів (де найчастіше торгують нирками, частиною печінки або кістковим мозком) оцінюють в $20 млрд.
Если вы взяли домой няню для ребенка, будьте на чеку! Няни бывают разные! А это может привести к раздору в семье!)))
Добавлю анекдот. Встретились 3 друга и рассказывают как у них машина появилась.. Первый - Иду вижу теща в ставку тонет ну я спас утром выхожу на крыльцо а во дворе новое Жигули с надписью ( Любимому зятю от любимой тещи).. Второй - я тоже Иду вижу теща в ставку тонет ну я спас утром выхожу на крыльцо а во дворе новая Волга с надписью ( Любимому зятю от любимой тещи).. Третий у меня немного другая ситуация - Иду вижу теща в ставку тонет ну я пока думал спасать или нет она утонула утром выхожу на крыльцо а во дворе новый Мерседесс с надписью ( Любимому зятю от любимого тестя)..
Просыпается мужик ночью сушняк долбит он как зомби встал протянул руки вперед и пошел на кухню..В потемках нашел холодильник открыл достал бутылочку холодного пива и залпом выпил ...От удовольствия улыбнулся открыл глаза и видит в углу теща задрала ночнушку и писает в кастрюлю с борщом... Мужик офигевший - Мама зачем вы это делаете мы же кушаем этот борщ????? теща - Злые вы - уйду я от вас....
*** Семдесятирічний граф узяв в дружини молоду фотомодель. Перша шлюбна ніч. Молоді в ліжку. Стариган дістає з-під ковдри руку і показує дружині три пальці. Модель в передчутті вигукує: - Що всього три рази ?! - Та ні вибирай яким!