Разрушительная система...

Тема у розділі 'Вогнепальна зброя та боєприпаси', створена користувачем Den1991, 15 гру 2015.

1. Hamer2109

Hamer2109 Hauptmann

Повідомлення:
    2.964
    Адреса:
    УкраЇна-Центр
    Як було сказано в одноме кацапському фільмі: «Научить человека стрелять из автомата можна и за 5 минут. А штобьі научится пасти овец нужньі годи.»
    П.С. Досі вчуся стріляти.

Kovach85, Mad Max Subaru, akms1974 та 4 іншим подобається це.
    1. Оригінальний стволік на Сіг Зауер п320 під затвор з довжиною ствола 3,6 дюйма (саб компакт) з різьбо...
      15000 грн.
    2. TRYBE Defense AR-15 Mil-Spec 5,56 мм Повна збірка . Для AR 15 5.56/223/300 Покриття: Нікель та бор Б...
      6000 грн.
    3. Продам бланк 5.6
      5000 грн.
    4. Предлагаю боевую личину затвора систем AR-15! В комплекте всё что на фото! Состояние новое!
      5000 грн.
    5. Затворная рама с затвором для Систем AR15,M4! Cal.223 Производитель Daniel Defence! Состояние новое!...
      13700 грн.
  2. Р а д і с т

Р а д і с т General-major

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    Нема ніякого нормативу на кількість лекцій. Є матеріал, який можна вчити на лекції, можна самостійно. Я попередньо скачав матерівли з інтернету, детально з ними ознайомився, записався на екзамен, взяв методичку, за кавою її переглянув, пішов на екзамен, відповів письмово на всі питання, поспілкувались з двома лекторами, стрільнув 5 залікових пострілів, витратив на все про все близько двох годин, через три дні отримав довідку. Що хто порушив? Навіщо давати хабар, якщо можна просто вивчити?

Savoy13, akms1974 та Hamer2109 подобається це.
  3. Р а д і с т

Р а д і с т General-major

Повідомлення:
    5.409
    Адреса:
    Київ
    Буває

akms1974 подобається це.
  4. Billy Phelan

Billy Phelan Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    1.034
    Адреса:
    Одесса
    Просвітить мене будь ласка по такому питанню. Якщо я вирішив придбати рушницю в іншому місті на руках, як це робиться? Тобто взагалі, якщо я купую тут на форумі в когось, як ми повинні це зробити правильно?

akms1974 подобається це.
  5. Kovach85

Kovach85 General-major

Повідомлення:
    5.358
    Идете вместе с продавцом девайса к его разрешителю, и снимаете с него карабин . Потом с карабином едете по месту жительства своего, на его постановку на учет.

Savoy13, Billy Phelan, akms1974 та ще 1-му подобається це.
  6. Billy Phelan

Billy Phelan Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    1.034
    Адреса:
    Одесса
    Зрозуміло. Тобто в магазин не треба. Отже, треба знати, коли приймає дозволювач в його районі. А рушницю треба з собою мати? До речі, то не карабін... Карабін вже є, хочу помпу.

Hamer2109 та akms1974 подобається це.
  7. Kovach85

Kovach85 General-major

Повідомлення:
    5.358
    Да продавец должен взять с собой оружие которое будет продавать к своему разрешителю.

Savoy13, Barrett2.2, akms1974 та ще 1-му подобається це.
  8. stasp41

stasp41 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    195
    Адреса:
    Украина
    Всегда лучше через резрешителя - магазин комиссию снимает в разнице цены между ценой, за которую покупаете вы и ценой такого же девайса у них в магазине.

akms1974 та Billy Phelan подобається це.
  9. Fly88

Fly88 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    704
    Адреса:
    Kiev, Ukrain
    Да ладно...это, как договоритесь, или у них есть определенная "такса" за процедуру переоформления.
    Я так травмат когда-то покупал б/у и переоформляли в оружейном магазине, тогда это стоило аж 50 грн. (были времена...)

stasp41, Hamer2109 та akms1974 подобається це.
  10. Billy Phelan

Billy Phelan Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    1.034
    Адреса:
    Одесса
    Возникла проблема. Хочу купить ружьё, буду это делать в другом городе. Насколько я помню, даётся 10-дневный срок на переоформление. Проблема в том, что я буду там по работе почти две недели. А продавец уезжает через несколько дней после моего прибытия. Всё выходит впритык. Положение осложняется ещё тем, что разрешитель работает не каждый день. Если, к примеру, я покупаю ружьё в субботу, а к своему разрешителю попадаю в следующий вторник, т.е. через 10 дней, а не скажет ли он, что уже 10 суток прошло и пошли 11-е? Т.е. какая логика у мусоров, если 7-го числа я купил, 17-го могу поставить на учёт или нет? Считается, что я купил 7-го в 00:00, и 16-го в 23:59 последний срок, или всё-таки по здравому смыслу?

Или, может быть, можно сразу договориться официально увеличить срок на несколько дней в силу моих обстоятельств?

Останнє редагування: 1 жов 2017
    akms1974 подобається це.
  11. niko4art

niko4art Stabsgefreiter

Повідомлення:
    407
    Не заморачуйтесь, якщо рушниця варта Вашої уваги і грошей, - не встигли за 10 днів зареєструвати, складуть на Вас ст.192 КУпАП і все... відмажетесь легким переляком і адмінкою (штраф або попередження) і станете щасливим власником рушниці, там не повинно бути ніяких проблем.

akms1974 та Hamer2109 подобається це.
  12. Billy Phelan

Billy Phelan Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    1.034
    Адреса:
    Одесса
    А не отберут? Мой разрушитель зело говнистный и наглый тип, от него можно ждать любой подставы.

«Придбана громадянами зброя, пристрої протягом 10 (десяти) днів з дня придбання мають бути зареєстровані в органах внутрішніх справ з одержанням дозволу на їх зберігання, носіння.»

Понять бы, как считаются эти десять дней, включительно или невключительно с днём приобретения. Причём дней, а не суток.

akms1974 подобається це.
  13. niko4art

niko4art Stabsgefreiter

Повідомлення:
    407
    Краще рахуйте перший день - день покупки

14. stasp41

stasp41 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    195
    Адреса:
    Украина
    Там штраф по-моему 80 или 90 грн (узнавал у разрешителя в августе)

15. Radius

Radius Oberleutnant

Повідомлення:
    1.923
    Адреса:
    Алкоголик из Витебска.
    У меня нарезняк 14 дней без документов лежал в сейфе и ездил в машине.
    Разрешение было на продлении....праздники, срачка, некому подписать.

akms1974 подобається це.
  16. niko4art

niko4art Stabsgefreiter

Повідомлення:
    407
    Так то Ви мабуть написали заяву на реєстрацію і очікували поки Вам видадуть дозвіл на носіння і зберігання. Цей період не має перевищувати 30 днів.

akms1974 подобається це.
  17. Radius

Radius Oberleutnant

Повідомлення:
    1.923
    Адреса:
    Алкоголик из Витебска.
    Это было продление действующего разрешения. Тут допускается пробел ?
    Никакого документа мне не дали, только разрешение забрали и скащали приходить после праздников, отпуска хера-начальника.

Hamer2109 та akms1974 подобається це.
  18. niko4art

niko4art Stabsgefreiter

Повідомлення:
    407
    Заява на продовження розглядається впродовж 30 днів згідно Наказу 622 та ЗУ "Про звернення громадян".

akms1974 подобається це.
  19. Radius

Radius Oberleutnant

Повідомлення:
    1.923
    Адреса:
    Алкоголик из Витебска.
    Нормальный ход.
    Я, как вменяемый человек, подразумеваю, что на время рассмотрения нужно или ствол сдавать на хранение или временное разрешение получать опять же на время рассмотрения.
    Всё по украински. Мусорка как она есть.

Mad Max Subaru, Hamer2109 та akms1974 подобається це.
  20. niko4art

niko4art Stabsgefreiter

Повідомлення:
    407
    Цей період ніде не описано, "предмет" обмежений в побуті і потребує спеціального дозволу, фактично Ваш, але без права користування. Це прогалина в законодавстві. Я вважаю краще зброя в цей період буде в мене в сейфі під наглядом, ніж в сейфі чи кабінеті в дозвільній системі, тому такий варіан для мене є прийнятним.

ADJoey, Hamer2109 та akms1974 подобається це.
  21. Mad Max Subaru

Mad Max Subaru Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.826
    Адреса:
    Ангола
    Так нема законодавства. тільки мусорські бумажки якими вони самі і підтираються коли їм треба.

akms1974, Hamer2109 та Умка подобається це.
  22. niko4art

niko4art Stabsgefreiter

Повідомлення:
    407
    Ви праві, закону про зброю не має, але є хоч якийсь документ, що дає право пересічному громадянину придбати зброю. Краще так, ніж взагалі ніяк

akms1974 подобається це.
  23. ADJoey

ADJoey Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    812
    Адреса:
    Україна
    А с какого ляда я должен отдавать кому-то на месяц купленную мною вещь?
    Нет уж, спасибо, такой вариант не вариант вовсе.
    Временное разрешение это да, но там никто по этому поводу не парится. Зато парятся, если нет отстрела. Как же так, платную услугу да проигнорировали, не выполнили и не заплатили.
    Где и в каком месте произошла реформа "разрешительной" системы я уже наверное 2й год понять не могу...

24. Radius

Radius Oberleutnant

Повідомлення:
    1.923
    Адреса:
    Алкоголик из Витебска.
    В стране сейчас действует "особый период". Оружие могут изъять, если поступит распоряжение.

akms1974 подобається це.
  25. Kovach85

Kovach85 General-major

Повідомлення:
    5.358
    Да иногда они делают такую х....ню.

akms1974 подобається це.