Отмечусь. Классный Форум и люди интересные С Днюхой! ПыСы: резерв на место возле окошка,люблю знаете ли,в поездках рассматривать пейзажи.
Ото аби пейзажі В мене проблема глобальніше - я пива не люблю, хоч баварське, хоч чернігівське. Та і не я один, так думаю. Тре Артему думати і про щось поміцніше
Значит и из списков туристов мы Вас вычёркиваем. Меня другое волнует,нужно побескоиться чтобы в транспорте был Вай-фай,чтобы мы могли между собой спокойно общаться.
Die besten Glückwünsche zu Ihrem 19ten Geburtstag! Wir gratulieren Ihnen ganz herzlich zum Geburtstag und wünschen Ihnen ein erfolgreiches und gesundes neues Lebensjahr! Adlerhorst-Hangar Design Gruop © PrÖßt!
А сколько же я мог сделать полезного вместо 12 лет втыкания в форум. Например ремонт в квартире.... Ну хотяб в коридоре...
Мій племінник Іван, малим став картавити. Роботи-йоботи, риба-либа.. Ну понятно. Завжди крутився біля мене,. Я на форумі, питає: хлесний шо лобиш? Кажу: на Райберті хочу медальку купить. Відмахнувся від малого. Пішов на кухню і каже дівчатам: хлесний на Ррррайберті сидить. Німа сцена... Скажи риба!!! Каже либа!!! Скажи рак!!! Почав плакати. Я вже прибіг. Совпаденіє? Так, савпптеніє. Тепер і роботи, і риба, і Райберт.. Все норм От така баєчка від мене. Було.. Вітаю ще раз з ДР!
Поздравляю всех форумчан. Жаль почти невозможно но было бы здорово сфоткаться всем на фоне Рейхстага.