Рада визнала ОУН - УПА борцями за незалежність

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Лісоруб, 9 кві 2015.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ponomarenko

Ponomarenko Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    12.604
    Адреса:
    ///

Да что вы носитесь с этой РККА как с писанной торбой? Она уже не существует давно, и только в Западной Украине ее с дрожью и ужасом до сих пор вспоминают и панически боятся, что вернется :D:D:D. Не бойтесь, не вернется, нет ее уже. Можете спать спокойно и вылезать из схрона.

Oleksiy, прорицатель, Горняк та 5 іншим подобається це.
    1. Штаны для костюма летнего полевого (КЛП). Входит в состав боевого единого комплекта военнослужащих В...
      150 грн.
    2. Штани піксель,НАТОвського покрою,Китай,дуже гарне б/у (майже нові),хороша тканина,розмір на бірці.
      420 грн.
    3. Штани ззовнішні КВВЗ 54/4 Зручні та надійні. Декілька разів використовував.
      750 грн.
    4. Размер и внешний вид подробно представлен на фото.
      150 грн.
    5. Продам свій китель з комплекту в розмірі 54/5. Нова річ.
      520 грн.
  2. Oprishok

Oprishok General-leutnant Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    31
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    52
    Повідомлення:
    10.770
    Адреса:
    Bandershtat, Urzad Galiciya, Charnogiria,Jabie
    Погано цікавились, пропоную уважно і проскіпливо прочитати профільний розділ https://reibert.info/forums/nacionalnye-partizanskie-formirovanija.169/

slawuta5 подобається це.
  3. WroclawZiemniak

WroclawZiemniak Hauptmann

Повідомлення:
    1.381
    Адреса:
    Поля
  4. KAISERLEMBERG

KAISERLEMBERG General-major

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    А хіба Ви ДРУЖЕ не читали ... ???
    Називається "Історія СеРСеР" ... !!! :D:D:D
    Та другий том "Щасливий шлях до комунізму в окремо взятій країні " ... :D:D:D

Dietrich88, WroclawZiemniak та Oprishok подобається це.
  5. Ponomarenko

Ponomarenko Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    12.604
    Адреса:
    ///
    Где я писал про РККА как борца за независимость? Вы там пасхального вина перепили? Такое ощущение, что общаешься здесь с какими-то зомбированными ватниками, которые как фанатики твердят "дедывовевали". УПА прекратило свою деятельность в 1953 году. Украина получила независимость в 1991. Задам риторический вопрос - как борьба УПА повлияла на завоевание Украиной независимости в 1991 году??? Такого бреда мне даже студенты двоечники не рассказывали. Почитайте серьезные работы о ситуации в Украине в момент развала СССР, чтобы глупости откровенные тут не постить, а не статьи в патриотичных блогах в стиле "Вклад УПА в принятие декларации о независимости Украины 24.8.1990".

Так как тема ни о чем, то можно ее закрыть.

6. Ponomarenko

Ponomarenko Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    12.604
    Адреса:
    ///
    Тему решил открыть так как - зрада!!!! Судите сами: Порошенко готов поспорить о роли России во Второй мировой войне! Казалось бы, что тут плохого? Но посмотрите, сами, какие аргументы приводит президент - 4 Украинских фронта, советский ас Кожедуб и ни слова - про героическую борьбу УПА!!!!!
    Хочется процитировать известного спортивного комментатора: "Как же так?"

http://fakty.ua/198349-poroshenko-gotov-posporit-o-roli-rossii-vo-vtoroj-mirovoj-vojne-video

7. kot-begemot

kot-begemot General-leutnant

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Пономаренко, я готов поставить Вам 5 лайков, Ваши замечания весьма обоснованы, но, пожалуйста, не портите людям двойной праздник, и Пасху, и признание УПА. Вы же знаете, историю пишут победители. И классика-горе побежденным. Сейчас в Раде карта легла так...Скоро местные выборы.

8. консерватор

консерватор General-leutnant

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    незаробив ТИ щоб на ви зверталтись. зрозуміо.

ZioViktor подобається це.
  9. Andrew Harris

Andrew Harris Schütze

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    2.405
    Адреса:
    Vinneapolis
    Ясно. Вкотре розчаровуюсь в людях. І вкотре розумію, що поки всі 40 000 000+ не змінять свою свідомість - толку не буде. А цього ніколи не станеться, тому що це утопія. Тому простіше просто звалити звідси і забути все це як страшний сон. А всім неосовкам - щиро бажаю побудувати комунізм/рускій мір і т.п. муйню.

ZioViktor, vortexx та Oprishok подобається це.
  10. Oprishok

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    31
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    52
    Повідомлення:
    10.770
    Адреса:
    Про яку дрожь ви говорите шановний? Ваша РККА драпала в 1941 році з наших теренів з такою скорістю, що вермахт її догнати не міг. А в 1944 році пробігла транзитом за німцями, так що толклм її ніхто і не бачив. А НКВДешниками з 1944 по 1956 рік тут так добре землю удобрили, що смереки і полонини ще не одне тисячоліття буяти зеленню будуть.
    Каку у нас гуцули добре знають, кожного дня с стайні виносять а рккаку ні. Шо її бояться?

ZioViktor, Kruz5, slawuta5 та ще 1-му подобається це.
  11. Ponomarenko

Ponomarenko Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    12.604
    Адреса:
    ///
    Не постіть відвертої чуші, шановний. Ви хоча б знаєте які бої тосились в Західній Україні і як німці там запекло билися. То читайте книжки з військової історії, по кампаніям Вермахту, їх зараз багато і вони легко доступні. Хоча дійсно - може ви маєте рацію, бо вояки УПА і поховались в схронах, щоб під час наступу РСЧА не потрапити під гарячу руку і не вступати в бій, і тому їх і не побачили.
    Але навіть сам пан Президент нещодавна з повагою згадав про РСЧА, про яку ви так зневажливо пишите.

прорицатель, Горняк та Comandante Che подобається це.
  12. Oprishok

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    31
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    52
    Повідомлення:
    10.770
    Адреса:
    1. Вам не подобається наш президент?
    2. Ви хочете сказати що другу світову Росія виграла сама?
    3. До чого тут УПА?
    4. Вам не подобається державний устрій України, що ви так плачете за совєтами.
    5. Ви любите Україну, якщо ні то що ви робите в цій країхні?

KAISERLEMBERG та slawuta5 подобається це.
  13. Ponomarenko

Ponomarenko Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    12.604
    Адреса:
    ///
    Я не зрозумів, чому саме ви зробили такі висновки з мого посту. Насправді, ви були повинні обуритись словами президента і почати його критикувати, що він не згадав УПА, а ви почали звинувачувати мене в тому що я не люблю Україну. Таке враження, що ви або ідіот, або провокатор.

І ще - покажить мені, де я плачу за советами. З конкретною цитатою будь ласка. Якщо цитати не буде - вимагаю публичних вибачень. Або бан - обирайте самі.

vajs та Comandante Che подобається це.
  14. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    И Вас с празником Воскресенья Христова! Христос воскрес! "Прости им, ибо не ведают, что творят..." (с).

15. Oprishok

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    31
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    52
    Повідомлення:
    10.770
    Адреса:
    Шановний, ви або викиньте свої московські методички або не пишіть дурні тут. Ви будете мені розсказувати про бої у моєму районі? Ви тут живете чи я?
    У в землі мого району гниють одні нквдешники і ястребки. Регулярні частини РККА тут не воювали а тільки пробігли за німцями. А НКВДшники до 1953 року носа свого з райцентру не показували.
    Про успіхи доблєснай РККА будете на прикладі свого міста розказувати, а мені свої казочки не пхайте. Я тут живу і історію свого краю знаю добре

Kruz5, slawuta5, KAISERLEMBERG та ще 1-му подобається це.
  16. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Пожалуй, Вы погорячились. Просто люди склонны размышлять, а не принимать на веру разные лозунги.

Милочка подобається це.
  17. Ponomarenko

Ponomarenko Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    12.604
    Адреса:
    ///
    І ви по історії свого локального району зробили висновок за всю Західну Україну???? Ви голову включати не пробували??? Я йому про запеклі бої на території Західної України, а він - про якісь московські методички. Ні, це вже діагноз.

Чекаю цитату яка підтверждує мою тугу за совком протягом півгодини. Якщо не буде цитати - то вибачення. Не буде ні того ні іншого - бан на тиждень за відверту брехню і провокації. Зараз на моєму годиннику - 12:52. Маєте час до 13:22. Відлік пішов.

Останнє редагування: 12 кві 2015
    vajs, прорицатель, Штурм та ще 1-му подобається це.
  18. Oprishok

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    31
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    52
    Повідомлення:
    10.770
    Адреса:
    Про "плач за совєтами" вибачаюсь публічно, згоден не правий.
    Але вимагаю від вас вибаченя за порівняння мене з ідіотом і провокатором. Я ж не робив такого порівняння в вашу сторону через те що ви не поділяєте мою думку.
    На рахунок Порошенка, то ваші запитання не доречні - він дав відповідь путлєру на його заяви, що Росія перемогла би Німеччину без України і Білорусії.
    І УПА тут ніяким боком.
    І поясніть мені чому ви розпочали дискусію про "злочинність чи не злочинність" УПА в цій темі, якщо для цього є профільний розділ.
    І не потрібно лякати мене баном, це по крайній мірі не гарно з вашої сторони

Kruz5, slawuta5 та KAISERLEMBERG подобається це.
  19. Oprishok

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    31
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    52
    Повідомлення:
    10.770
    Адреса:
    За совка я вже вибачився. А тепер по темі - ви сказали, цитую " и только в Западной Украине ее с дрожью и ужасом до сих пор вспоминают и панически боятся, что вернется". Покажіть мені тих хто "с дрожью и ужасом до сих пор вспоминают и панически боятся, что вернется" ваша РККА в Західній Україні?
    Цією фразою ви плюнули в мій "город" і не тільки мій і я сказав вам, що ан моїх теренах це не так. Ви з Західної України - ні! То чому пишете те чого не знаєте?

Kruz5, slawuta5 та KAISERLEMBERG подобається це.
  20. Ponomarenko

Ponomarenko Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    12.604
    Адреса:
    ///
    Вибачення прийняті.

Я вас не порівнював, а вказав: "таке враження", тобто це припущення. Но але ладно - пробачте, що допустив стосовно вас таке припущення.

Ці заяви Путіна прозвучали ще роки 3-4 тому. І враховуючи, що в нас тепер УПА борці за волю України офіційно - то дивно, що він не згадав про них, а згадав про РСЧА, символику якої заборонив нещодавно.

Я взагалі не писав ні слова про злочинність УПА. Де ви це побачили? Я просто скептично висказався на збочені пости форумчанина Кайзерлемберга, які ображають вояків РСЧА і вихваляли УПА. А ви всі чомусь почали звинувачувати мене в скорботі за совком. А я просто з повагою ставлюся до вояків РСЧА.
    Ось і все.

slawuta5 подобається це.
  21. Oprishok

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    31
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    52
    Повідомлення:
    10.770
    Адреса:
    Не так зрозумів вас, тому й така реакція.
    Забудем образи:beer:

Kruz5, slawuta5, Comandante Che та ще 1-му подобається це.
  22. Ponomarenko

Ponomarenko Oberst

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    12
    Повідомлення:
    12.604
    Адреса:
    ///
    slawuta5 подобається це.
  23. dpts

dpts Leutnant

Повідомлення:
    3.026
    Адреса:
    Ukrainian
    дістали!
    Може досить тут чвари розносить, про родичів, москалів, якісь історичні наукознавці б..я, у кожній країні є свої герої та антигерої, хтось їх признає хтось ні, наприклад я за УПА. Так мало чого знаємо, мало інформації (кругом одне і те саме) пан Пономаренко, Ви авторитетний військовий дослідник, чи як Васа там, то дослідіть цю тему та видайте книгу, думаю грошима люди допоможуть.
    Краще привітайте або сусіда, або родича який пов'язаний так чи інакше з УПА, з тим що вони тепер не політичні вигнанці, а такі самі ГЕРОЇ (тепер навіть і офіційно) як нинішні захисники Батьківщини.
    Слава Україні!
    ЗІ: без образ.
    ЗІ2: Слава Україні!
    ЗІ№: Взагалі ми країна парадоксів, от наприклад на вулиці +20, а батареї в Хаті хоч яєшню піджарюй, ну і так далі.

Останнє редагування: 12 кві 2015
    Kruz5, Oprishok, honda_1 та 2 іншим подобається це.
  24. KAISERLEMBERG

KAISERLEMBERG General-major

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Ну Ваш погляд - це всього лиш Ваш погляд ...:oops:
    Він не може мати статусу ЕТАЛОНУ ... :D
    А у Верховній Раді інший погляд і аргументи вагоміші ... :oops:

... та і населення має зовсім інші погляди ніж Ви !!! :oops:
    Що не голова, то свій розум ... !!! :D :beer:

Oprishok та vortexx подобається це.
  25. vortexx

vortexx Leutnant

Повідомлення:
    1.896
    Если бы не Западная Украина , нюхали бы ми тут в Киеве и дальше этого зека припарашного и "отмечали" бы "день победы". Слава Героям !

Ланкастер, Царан, Jakes та 6 іншим подобається це.
Статус теми:
Закрита.