iury Ну во первых я вам не тыкал, ни к Европе Ни к маскалям к вашему сведению я вообще не имею никакого отношения. А что касается моего утверждения так оно касается только меня лично, и в отличии от вас я других не сужу, да к тому же абстрактно не зная их. "Ну во первых я вам не тыкал" А відколи це звернення на "ТИ" стало образою ... ??? "ни к Европе Ни к маскалям к вашему сведению я вообще не имею никакого отношения. " Тоді чого ти сам відповідаєш на запитання котре я поставив москалям що недолюблюють Європу ... ??? Раз ти сам назвався "грибом" - лізь у борщ ... "А что касается моего утверждения так оно касается только меня лично" тоді чого особисте виставляєш на привселюдне ... ??? "... и в отличии от вас я других не сужу" Ну молодець, Ваня, чемний з тебе хлопчик ... візьми собі булочку на верхній полочці за це ... ...
Але навіть собака не кусає за руку, котра її годує ... А воно сидить у Європі, там працює, їсть їхній хліб і замість вдячності СЕПАРСЬКИЙ СМОРІД РОЗВОДИТЬ ... Гамнюками однако москалі по світі славляться !!! ...
Ну тож собака, а то москаль, видчуваетэ ризныцю... Ну их тоже можно понять, диды ваивали, а тут опять в шесть утра слышат знакомое: арбайтэн, русиш швайн и бухать на работе не дают...
Так ось у чім проблема - бухати не дають ... ??? "Дурні" ті європейці, вони не розуміють що москалю, можна зарплати не давати ... але свинячого москальського напитку водкі, позбавляти не можна ... ...
От не врубаюся ... !!! Хтось щось гавкне проти Європи - ти підтримуєш ... криве слово у бік москаля (окупанта) - ти бісишся ... Ти шо реально - МОСКАЛЬ ??? ...
.... але якщо у вас , пане ТпкСттр , є зайві декілька тисяч ненавистних клятих буржуйських еуврів - з радістю дам номер банківської карти , на яку можете з полегшенням їх перерахувати прямо в тому єесі. Можу вас запевнити що грошенята підуть на благоє дєло й вам зарахується й на цім і на тім світах .
та мізки тут ні до чого , та й нема різниці жити в середу чи в шабат . Просто вони люблять свою Батьківщину переважною своєю більшістю , а не меншістю в сто з лишнім тисяч з сорока з лишнім мільйонів .
ВИШИВАТНИК – це ворог України, який показово вдає з себе патріота України, використовує символіку України та неявно робить шкоду Україні. Вишиватник - це російськомовний у вишиванці. Вишиватник (від «вишиванка та ватник»), сленговий неологізм та інтернет-мем в українській мові. Збірний образ. визначенню найкраще відповідають ті, хто не готовий нічого змінювати стосовно себе і вважають, що патріотами їх робить жовтоблакитний чи червоночорний прапорець чи хіпстерська майка з тризубом в кислотних кольорах. Вишиватник, це ватник, котрий вчепив собі кокарду з тризубом і глаголить: “исторически так сложилось, деды воевали, какая разница на каком языке” і тому подібне та продовжують нас тягнути в “русскій мір” та користуватися російською Вікіпедією. ...
"... я в полнейем шоке что мы должны работать в Восточной Европе до усрачки ..." ............ ............... І у результаті ... " ... а немцы позволяют себе кататься везде ... " І ЧОГО МОСКАЛЬ НЕ БАЧИТЬ РІЗНИЦІ ... ??? МОЖЕ МОСКАЛІ СЛІПІ ВІД НАРОДЖЕННЯ ... ???