1-є ... Тема: "робота в Угорщині" ... але замість того щоб ТС писав як він вдячний угорцям та Європі за те що дозволили йому попрацювати у цивілізованому світі, він починає хрюкати як Ні-ніф, Наф-наф та Нуф-нуф що він ще чимось не задоволений ... Мало того, його нагло заліває заздрість що до вищої раси, себто Німців ... Бач і йому унтерменшому захотілося німецького життя ... хоча він його й не заслужив ... Він ще до пенсії не дожив, а вже працювати не хоче ... І ти у тіж курчі лізеш ... куди і чого пхаєтеся ... ? "Кожному своє" - чув таку фразу ... Отож бо й воно ... німці мають те що їм належиться а ви манкурти (уламки совєтского плебсу) маєте навіть більше того, що б ви могли мати при серсері ... Так що вкалуйте тяжко, щоб чесною і важкою працею замолити перед Європою гріхи ваших дідів та батьків ... 2-є Я так і думав ... що "Крим це Україна а москаль то скотина ... " від тебе ніколи не почуєш ... ти товаріщ москалям а не Друзяка нам ... !!! 3-є А ти не флуди і не виляй - відповідай просто на запитання ... ...
Я бы не против обменять свой труд в Венгрии на такую оплату. Может кто что подскажет толковое, по теме? Есть ли хоть какая то возможность для граждан Украины?
Бездарная, тупая ересь. К тому же Вы еще и БРЫХЛО.)))))) Ну это так, к слову. Меньше бы таких гламурных паЦриотов как Вы, которые захлебываясь собственной желчью, делят страну на своих и чужих, больше было бы пользы. Но таким внука HiWi как Вы, чей дед служил и в РККА и в Вермахте (первым вы стесняетесь, а вторым кичитесь) в армиях которые воевали против бойцов ОУН и УПА. этого не понять.
Сапоги спать потопали. Детское время закончилось. Но сейчас каникулы. Можно и поп... в столь поздний час. Ну это... словесные состязания, померяться айкью, на сон грядущий ...! Камрады, без обид! Мне то уже давно за... да и пива выпил нормально. До 23:00 успел успеть!
Ото дали би діду 63-ти літньому не 1 а 10€, то може побачивши се, із Британії чи Норвегії його діти-внуки на Мадярщину повернулись назад. А так....
"... которые ..., делят страну на своих и чужих," Ти що фіалок обнюхався ... ??? Ти ніколи СВОЇМ не будеш для Українців ... ти ж навіть Українською не розмовляєш ... а лише бусурманською дикою мовою смердючих окупантів спілкуєшся ... фе-е !!! справжній москофіл ... !!! і ніколи Українці своєї України з вами манкуртами ділити не будуть ... жодної "частки" тобі, нащадку москальських окупантів, тут не належиться ... Твої предки були окупантами а ти залишаєшся чужинцем і приблудою ... "... чей дед служил и в РККА и в Вермахте ..." А ще моєму дідові довелося повоювати і у польському війську ... , це той що був батьком мого батька ... польське військо, доречі, також воювало проти УПА та ОУН ... але служачи у трьох різних військах, мій дід жодного разу не стріляв в УПІвців ... Так що БРЕХЛО - це ТИ ... !!! І ще одна думка в тему ... мій другий дід у війську не служив, він їздив у Німеччину на роботу ... так, так - працював "на німців" як висловився твій совєтскій однодумець ТопіСтартер ... і працював тоді мій дід на відміну від ТС не за євро а за рейхсмарки ... Тільки на відміну від твого каца ТС, мій дід не нарікав, бо німець платив йому за роботу гроші ... уявляєш - ГРОШІ ... окупант, фашист а платив гроші, за котрі мій дід міг собі щось купляти ... А ось після війни у ваших москальських колгоспах майже 20 років йому москаль жодної копійки не платив ... ось це і була РАБСЬКА ПРАЦЯ у тих ось колгоспах, ось цим і потрібно обурюватися а не сьогоднішньою роботою у ситій Європі за 1 000 євро ... І після війни, після розпаду смердючого СеРСеРу-усеруся, німець-фашист моєму дідові ще заплатив компенсацію марками за те що ніби експлуатував мого діда у 40-х ... дід мій сміявся і казав що то не німець би мав платити йому компенсацію за експлуатацію а москаль ... смердючий москаль жеж каже навпаки, що це ми Українці гнидам-москалям щось винні ... Тому я й запитував тебе вище, чому ти "гуму тягнеш" за смердючих свиней москалів ... ??? Не гидко тобі симпатизувати москальському гамну ??? ЧИ МОЖЕ Й ТИ САМ МОСКАЛЬ ???!!! ...
они шли к этому не один год и было в Германии всякое.почитайте историю.а главное то что там всегда жили лучше чем здесь! ну мозги у них по другому устроены плюс среда обитания.
Предсказуемая реакция. Как говорится яблонька от яблони... ))) А по поводу "москаль" я или нет, я уже Вам в других темах объяснял что к чему. Но у Вас память короткая как у рыбы..))) Ладно правильно камрады говорят что я втянувшись с Вам в спор, уподобился второму сапогу. Не хочу я быть именно с Вами KAISERLEMBERG отойду я от этого глупого спора. Будем считать что умный, в споре отступает первым. Всего Вам хорошего.
сегодня придя на работу обнаружил что на крыльце нету поручня...срезали ночью ножовкой..потом приехала полиция уже к 13:00 походила и ушла. говорят будто воров поймали. я к чему -в Венгрии думаю никто не ворует металлические поручни в поликлиниках...
"камрады говорят что я втянувшись с Вам в спор, уподобился второму сапогу." У москаля немає "камрадів" ... у вас - "товаріщі" А "другим чоботом" ти став підтявкуючи ТС ... а не спорячи зі мною ... бо який з твого боку тут спір ... ??? ти ледве встигаєш шукати гнилі відмазки ... а щоб спорити у тебе аргументів повний "0" ... !!! "А по поводу "москаль" я или нет ..." В Германии я сам решаю, кто еврей (москаль), а кто нет !!! Герман Геринг
Единственное место где Вы что то можете решать, это сидя "орлом" в нужнике.))))) Все остальное в Вашем спиче Ересь внука HiWi.)))))
Внук HiWi у тричі кращий за внука червоносракого будьонівця ... !!! Як і Українець у тричі кращий від найкращого москаля ... !!! Ось тому ти й злишся, що ти так ніколи статусу Українця й неудостоєшся москалику ... Ну це зрозуміло ... не зрозуміло інше - чому вам москалям Європа завжди стоїть у горлі, навіть коли вона дає вам роботу ... ??? ...
Точно, точно ... !!! І не просто "єресь", а Українська Буржуазно-Націоналістична єресь ... !!! https://uk.wikipedia.org/wiki/Буржуазний_націоналізм
Ні Європа, ні німці зокрема, перед тими гомо совєтікус, що там працюють, тим більше жодних гризот сумління не мають і мати не можуть ... Ну а твоє твердження може бути помилковим ... усе залежить від того : 1 - чи ти Українець чи москаль ? 2 - комуняки у сім"ї були чи ні ? Після відповідей на ці запитання ми зможемо визначити наявність та міру вини перед Європою та Україною ... ...