Работа в России

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем OttoSk, 18 жов 2018.

Статус теми:
Закрита.
  1. KAISERLEMBERG

KAISERLEMBERG General-major

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Тема завмерла, оскільки немає опонетів ... а саме тих, хто б
    оправдовував москалозаробітчан ... а самі москалозаробітчани
    не хочуть тут світитися щоб їх не заплювали ... ось так ...

...

Іван Сила та Boris Pryanikov подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. АКТИВНІ НАВУШНИКИ + КРІПЛЕННЯ ЧЕБУРАШКА + ЛІХТАР. ЦІНА за один комплект . Walkers Razor Slim c шум...
      1499 грн.
    2. Пропоную Вашій увазі розвантажувальний пояс Crye Precision® "AVS™ Low Profile Belt" з ориг...
      6800 грн.
    3. Новий Розмір універсальний
      300 грн.
    4. Защита самой важной части тела от поражающих осколков FPV или… используется в британской армии, tier...
      3000 грн.
    5. Підійдуть для навідників і мехводів, а також для роботи в статиці, для саперів. Щитки захист 1-2 СВМ...
      3000 грн.
  3. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Тема змінила "сексуальну орієнтацію" із сембіозом релігійної підливи ... :D
    І усе завдяки гоміку з доміка ... :D

...

IgorSatok, Іван Сила та РОКЕНРОЛЬЩИЦА подобається це.
  4. Некто Петрович Неважно

Некто Петрович Неважно Schütze

Повідомлення:
    5
    Адреса:
    Ивано-Франковск
    Ну во-первых - "мне удобно" речь шла о языке, на котором я привык общаться. А брудершафт я с вами не пил, так что не путайте мягкое с теплым и дурака не включайте. И если вы мой ровесник, то ведите себя подобающим образом, а не как малолетка упоротая.
    Во-вторых - вы не допускаете того, что я тоже работодатель/руководитель. И с таким как вы просто не стал бы разговаривать. Ну а остальные приветливы и отзывчивы. Может, конечно, тоже шипят из-за угла, но ооочень тихо, что бы я не дай Бог не услышал.
    Ну и наконец в-третьих - вы и такие как вы развалите Украину окончательно. Но, к сожалению, вы этого никогда не поймете, даже если останетесь в границах своей галычины на правах какого-нибудь польского протектората-поставщика рабов "на клюбнику".

Останнє редагування: 21 жов 2018
    Vetal Popov, Gogi 514, vajs та 3 іншим подобається це.
  5. Чиполино

Чиполино Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.088
    Адреса:
    Україна
    гірше. правда матка.

Boris Pryanikov подобається це.
  6. РОКЕНРОЛЬЩИЦА

РОКЕНРОЛЬЩИЦА Major

Повідомлення:
    2.753
    Адреса:
    ..........
    Вы там с слове дер гномик буковку Н пропустили, meine Liebe галичанин

Images:

e36c716a8020968dc1364e59d5260203.jpg
  7. papa Muller

papa Muller Oberst

Повідомлення:
    3.499
    Адреса:
    Планета Земля
    Не всех дураков форум убил...

Andrej.An86, KAISERLEMBERG, Boris Pryanikov та 3 іншим подобається це.
  8. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Найсьмішніше те, що усі мої опоненти весь час один в один
    кажуть ту саму хрень що й ти тут написав ... !!! :D
    Особливо вже стала затертою ось ця банальна фраза ...
    "такие как вы развалите Украину окончательно." :D

Її мені на нашому форумі мінімум разів 20 вже писали,
    причому виключно прихильники гримучо-матюкального язіка ...
    Але жоден з вас так і не розтлумачив чому "такі як я?"
    Хіба це Галичани захопили Крим та Донбас ... ? Ні не ми ... це зробили
    люди які розмовляють однією із ВАМИ мовою ... :D
    То може це нас Галичан прийшов визволяти С-с-срутін ... ? Зновуж таки
    не нас Галичан а тих хто знову ж таки розмовляє однією із москалями мовою ... :D
    Тепер роби висновки сам ...

"Ну во-первых - "мне удобно" речь шла о языке, на котором я привык общаться. "
    "А брудершафт я с вами не пил"

Знову ти лише про свою сраку дбаєш щоб тобі було УДОБНО ... маєш право, маєш право ...
    А мені плювати як тобі удобно, ти ж мене не питаєш чи чені ЗРУЧНО слухати те що тобі удобно,
    то чому я не маю права до тебе звертатися так як мені ЗРУЧНО а саме на "ТИ" ... ??? Я звертаюся
    до тебе так як мені ЗРУЧНО !!! :smile_12: Тим паче що я із Галицьких упертих куркулів а твій рід
    іде із теренів де будували комунізм і усі "правильні" походили виключно від прачки та матроса,
    так що апріорі куркуль вище пролетаріата ... :oops:

"Во-вторых - вы не допускаете того, что я тоже работодатель/руководитель. "

І що з того ... ? Із пролетаріата вибився у буржуї і вже викати до тебе мають ... ?
    забув Святе Письмо де записано "не робіть із дідови (голоти) панів, бо земля цього не винесе" :D

"И с таким как вы просто не стал бы разговаривать."

звісно що ні !!! Бо на твоє привітання "здрастє" я б тільки розреготався
    і розмова б тут же закінчилася ... :D

"Ну а остальные приветливы и отзывчивы. Может,
    конечно, тоже шипят из-за угла, но ооочень тихо,
    что бы я не дай Бог не услышал."

Та не тебе вони бояться, страшилка ти картонна, вони бояться
    втратити роботу ... а хочеш знати як вони тебе "люблять", то звільни
    їх з роботи і почуєш у свій адрес таке, про що навіть не підозрюєш ... :D:beer:

На цьому, камраде, думаю вистарчить пісюнами мірятися ... ;)
    Посперечалися чемно а тепер і міру потрібно знати ... давай краба і не гнівайся !!! :beer:

...

Останнє редагування: 22 жов 2018
    Andrej.An86, rathenau, Роня та 2 іншим подобається це.
  9. Некто Петрович Неважно

Повідомлення:
    5
    Адреса:
    Ивано-Франковск
    Ну раз ТЫ перешёл на личности, то скажу одно - ты просто тупой быдлоган и дискутировать и читать твои хамские высеры - себя не уважать.
    Булькай и дальше, пока, дефективный!

OttoSk та РОКЕНРОЛЬЩИЦА подобається це.
  10. Boris Pryanikov

Boris Pryanikov Oberleutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    8
    Повідомлення:
    1.675

KAISERLEMBERG та РОКЕНРОЛЬЩИЦА подобається це.
  11. Veniaminn

Veniaminn Obergefreiter

Повідомлення:
    78
    Адреса:
    Украина
    Гарна тема, давайте бдемо полемізувати, а не переходити на особистості. А країну розвалять не ті, кому ЗРУЧНО і не ті, кому УДОБНО,а ті, хто біля керма, ну якщо пупець не розв’яжеться звісно. Начні с сєбя ми вже проходили-щось воно ніфіга не допомагає, ні, морально звісно допомагає, допоки в магазин не підеш, або рахунок за комуналку не прийде. Моя думка-треба почати всім разом, об’єднатися так, як ніколи і неважливо хто на якій мові балакає, кому зручно, а кому удобно, от тоді все буде Україна.

РОКЕНРОЛЬЩИЦА, Боб67, Boris Pryanikov та 2 іншим подобається це.
  12. Некто Петрович Неважно

Повідомлення:
    5
    Адреса:
    Ивано-Франковск
    Ну уж извините. С волками жить - по волчьи выть.

13. Некто Петрович Неважно

Повідомлення:
    5
    Адреса:
    Ивано-Франковск
    Полностью поддерживаю!

14. Мишель 777

Мишель 777 Major

Повідомлення:
    2.727
    Адреса:
    Україна.
    Олег! Тем кто работает на параше, насрать, и на Украину, и на мову, и вообще на всё и на всех, что не касается их утробы. Это хохлы. Это беспринципные глупые животные. Им главное в жизни пожрать, выпить, посрать и поспать. Такие люди есть в любой стране, независимо от национальности. Чуть выше хохлов, по уровню интеллекта, идут "любимые" тобой рогули. Это они называют твоего ребёнка москалём и требуют говорить на державнiй мовi. Но и первые и вторые абсолютно разные. Хохол ни когда не будет говорить про мову, а рогуль не поедет на росию. Общее у них только одно - глупость. Ты уехал из Луганска от одних долбо@бов, а приехал в Тернополь к другим. Но в Тернополе их незначительный процент. Просто на фоне того, что ты прошел за последние 4 года, у тебя возник обостренный, если не сказать болезненный комплекс к несправедливости. Не обращай на их глупость внимание. Хороших людей больше.

tomis42, Joker_1981, Luftwaffen та 7 іншим подобається це.
  15. Мишель 777

Мишель 777 Major

Повідомлення:
    2.727
    Адреса:
    Україна.
  16. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    "Таких людей можна зрозуміти – це одна з можливостей прогодувати дітей. Але з кожним днем перебування українців у Росії стає все більш небезпечнішим для них. Йдеться як про тиск спецслужб, так і про нетерпимість з боку самих росіян.

ФСБ постійно намагається вербувати заробітчан з України, кілька таких випадків було висвітлено в ЗМІ. Так, нещодавно мешканець Луганщини, який з 2010 року офіційно працював на об’єктах будівництва Москви та Санкт-Петербургу, під час чергової поїздки до Росії під час проходження паспортного контролю російські прикордонники відвели його в окреме приміщення, де з використанням психологічного тиску українця було допитано представником ФСБ.

Російського спецслужбовця цікавили місця розташування блокпостів та дислокація військових частин Збройних Сил України на Луганщині. Особливу увагу “гебіст” приділяв наявності в українця контактів із правоохоронними органами України. ФСБшник в ультимативній формі заявив, що для подальшого перебування на території Росії заробітчанин повинен співпрацювати з російською спецслужбою та надавати інформацію про дислокацію українських військових у зоні АТО, переміщення військової техніки тощо.

Опинившись у безвихідній ситуації, громадянин України був змушений погодитися на співробітництво з представниками російської спецслужби. Чоловіку надали завдання та канали зв’язку з кураторами. У подальшому українець повідомив правоохоронцям про всі обставини спілкування з російською спецслужбою та заявив, що не збирався виконувати вказівки ФСБ."

https://ukrainians.today/chym-ryzykuyut-ukrayinski-zarobitchany-u-rosiyi/

правильно ... підписав угоду із спецслужбами москалів і звіздєц !!!
    Якщо ФСБ тебе не вгробить то рідне СБУ посадить ...

...

Останнє редагування: 22 жов 2018
    Чиполино подобається це.
  17. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    "Гарна тема, давайте бдемо полемізувати"

Полеміки не вийде, немає ОПОНЕНТІВ а саме тих хто їздить у рашку
    на роботу... а навіть якщо вони тут є, то мовчать ...
    Єдине що може вийти так це наше "нарікання" а від них ТИША ...

"А країну розвалять не ті, кому ЗРУЧНО і не ті, кому УДОБНО,а ті, хто біля керма,
    ну якщо пупець не розв’яжеться звісно. "

Не погоджуюся ... ті що біля керма, країну будуть розвалювати нашими
    руками і не інакше ... так завжди було, є і буде ... керманичі займаються
    лише стратегією а рушійна сила це народні маси, без них стратегія дорівнює "0".
    Нас куплять кого обіцянками, кого гречкою, кого цікавими утопічними ідеями,
    ЗАРОБІТЧАН заробітками у рашці а кого і просто грішми ...

"Моя думка-треба почати всім разом, об’єднатися так, як ніколи і
    неважливо хто на якій мові балакає, кому зручно, а кому удобно,
    от тоді все буде Україна."

Ну обєднаємося і що далі ... ? А далі нас очолить черговий олігарх,
    підкупивши наших лідерів в обєднані, і класика ...

"наша пісня гарна й нова, розпочнімо її знову" ...

...

IgorSatok, Luftwaffen, rathenau та 3 іншим подобається це.
  18. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.159
    Адреса:
    Україна
    Нема смайлів, лише трохи різнокольорових літер, і вірне бачення ситуації, таке й лайкнути можу, хоча якщо чесно то загалом не фанат автора текстів, :D

IgorSatok, rathenau та РОКЕНРОЛЬЩИЦА подобається це.
  19. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    "2 січня МЗС України звернувся до Росії з вимогою підтвердити факт і роз'яснити обставини затримання у Москві учасника АТО Олега Негоди. Він наприкінці 2017 року виїхав до Саратова до сестри. У ЗМІ повідомляли, що Негоду нібито затримали у Москві 24-25 грудня."

https://ukr.media/ukrain/340033/

20. Veniaminn

Veniaminn Obergefreiter

Повідомлення:
    78
    Адреса:
    Украина
    С вашего позволения давайте проведём эксперимент: поср@ть кто на каком языке общается, кто «рогуль, хохол, сепар...»-всех нас жмут и жмут очень некисло. Все конечно относительно, кому то на новое авто не хватает, а кому то за коммуналку нечем платить.

Давайте хотя бы один день попробуем в этой теме не меряться пиписками, а набросаем своё виденье ситуации.

Я думаю, что нужно спросить, спросить за многое и у многих, начиная от местных глав администраций, меров, голов громад-почему, если земля положена АТО-шникам-она не выдаётся вовсе или выдаётся с какими то потугами, куда идут деньги с местного бюджета, почему идут именно тудой, почему отменяются школьные автобусы....И заканчивая нашими самыми «умными» депутатами, министрами-почему не соблюдаются права граждан согласно Конституции, почему нам постоянно рассказывают страшилки «путин нападе, если не поднять цену-нам киздец, дефолт, кредит не дадут..». Куда идут налоги, кто ответит за миллиардные убытки на складах МО и т.д. и т.п. Вопросов много, посыл один-как развивать страну, как сделать ее минимально зависимой от кредитов МВФ и др подачек. Вы скажете: «та кому это надо, кто будет этим заниматься»-если этим будет заниматься 20-100 человек, то да, это утопия. Но если за это спросит вся страна-это результат. Не нужно никаких мусорных баков, шин и др насилия, просто люди приходят и задают резонный вопрос: господа, вас выбрали, вы получаете с бюджета нехилые деньги, вы своего рода менеджеры-почему вы так бездарно работаете? Есть куча башковитых людей, которые смогут все эти вопросы структурировать и систематизировать. Не нужно выходить под флагами каких то полит. сил-это просто все население Украины и оно хочет знать что уже сделано и что будет делаться далее.

Это только мое мнение, хотелось бы услышать и Ваши. Если в этой теме откинуть все междоусобицы и набросать список хотя бы теоретических действий-это уже будет какая то сплочённость. А если мы и далее будем устраивать кусалово кто больше умный или дурак, то о каком светлом будущем можно дальше говорить? Как написал камрад Кундлер:- нас или завоюют или заипут.

Luftwaffen, Gogi 514 та Cladotrix подобається це.
  21. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Ти як той заробітчанин що в москальленд їздить, йому і патріотом України
    хочеться бути і грошей охота "хапнути", у результаті вже 4 роки не може
    визначити пріорітету ... :D
    Так і ти ... і лайкнути мені хочеш бо пост сподобався, і одночасно боїшся
    що камради зарахують тебе до Галицького "рагуля" через твій лайк ... :D

Чим ти тоді кращий за МОСКАЛОБАЙТЕРІВ ???!!! ;):D

Без образ !!! :beer:

...

22. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.159
    Адреса:
    Україна
    Без образ , але це до окуліста, я пост лайкнув ще до того як написав свій, мені байдуже на упереджені думки, я що маю сказати те скажу. А саме за такі пости не фанатo_O:D, щось там сам придумаєш, приписуєш оппоненту, сам сперечаєшся, звичайно виграєш і сидиш довольний що було куди натулити пачку смайлів.

IgorSatok та РОКЕНРОЛЬЩИЦА подобається це.
  23. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Звучить правильно і вірно але неможливе до виконання ...
    навіть якщо Ви об"єднаєте тих людей (в чому сильно сумніваюся),
    завжди серед них знайдуться ті хто ПРОДАСТЬ ІДЕЮ !!!
    В Ісуса Христа було всього 12 апостолів і то один виявився СУКОЮ !!!
    А серед міліонів буде з 1 000 000 СУК ... уся історія людства ними нашпігована ...

...

Veniaminn подобається це.
  24. Veniaminn

Veniaminn Obergefreiter

Повідомлення:
    78
    Адреса:
    Украина
    Я поки княпав-не бачив ваш пост. Тема вже давно скотилася не про заробітки в раші, а хто більше винен).
    Якщо лідерів купить олігарх-то об’єднуватись немає сенсу, тоді й немає сенсу щось планувати і вякати на владу. Нє, ну можна звісно дома перед телевізором, чи касирші на заправці побубніти.
    Тобто ситуація цугцванг, кожен далі пливе по течії.
    Але чи маємо ми тоді моральне право попрікати заробітчан? Я щось сумніваюсь.

25. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Правильно, спочатку лайкнув а потім оправдовуєшся ... :D
    а можна було просто лайкнути мовчки ... ;)

...

26. Магуа

Магуа Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    892
    Адреса:
    Ліга Ірокезів
    Як на мою думку - треба владу в руки на місцях, з низу - працюєш робвтником- становись бригадиром, майстром, начальником цеха та ін, гни свою лінію, а що до мови (языка)- так от стареньке відео від клясика - як у воду дивився

Статус теми:
Закрита.