Не "РУСЬКОГО" а москальського художника ... "если шо"... Я ж не фото Рєпіна пропоную на РОБОЧІЙ СТІЛ ... До речі, для москальських патріотів Рєпін також намалював заставку на робочий стіл москаля-патріота ...
Та і у школу я ходив, і про Яворницького чув ... і про те що він там зображений знаю ... я ж не москалюга якийсь безграмотний ... ...
Взагаліто, велікій розсійський художнік, має цілком украЇнське походження https://uk.m.wikipedia.org/wiki/Рєпін_Ілля_Юхимович
Так, Друже, у москалів усі видатні люди обовязково є ІНОРОДЦЯМИ ... а що ж робити ... ? самі москалі ж лише бухають ... їм ні не до науки, ні не до мистецтва ... ОРДА ОДНИМ СЛОВОМ ...
ЕКСКУРСОВОД ПРО ПАМЯТНИК ХМЕЛЬНИЦЬКОМУ У КИЄВІ. - Історія така, - почав екскурсовод, - розгромив Богдан ворогів наших і повернувся з перемогою в місто. Піднявся на коні на гірку, а навколо тисячі людей. Він витяг перед собою булаву і мовив: - Здоровенькі були, панове Українці! У відповідь прозвучало: - Здравствуй, товарищ Богдан! Тут він і закам'янів ...
Чергова п.здьож москальська ... «Русский стандарт» водки придуман не Менделеевым Дмитрий Менделеев не изобретал водку. Идеальная крепость в 40 градусов и сама водка были изобретены до 1865 года, когда Менделеев защитил докторскую диссертацию на тему «Рассуждение о соединении спирта с водою». Про водку в его диссертации нет ни слова, она посвящена свойствам смесей спирта и воды. В своей работе учёный установил пропорции соотношения водки и воды, при которых происходит предельное уменьшение объёма смешиваемых жидкостей. Это раствор с концентрацией спирта около 46 % веса. Соотношение не имеет никакого отношения к 40 градусам. Сорокаградусная водка в России появилась в 1843 году, когда Дмитрию Менделееву было 9 лет. Тогда российское правительство в борьбе с разбавленной водкой установило минимальный порог — водка должна быть крепостью не менее 40 градусов, погрешность допускалась в 2 градуса. http://www.aif.ru/dontknows/about/c...ndeleev_10_faktov_iz_zhizni_russkogo_uchenogo Та і сам Мєндєлєєв не факт що москаль ... може бути угро-фіном, мордвином чи ще якоюсь поміссю підкоеного татарина та нащадка хазарського ... ...