Quasar-F3

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Коваль Дмитро, 23 гру 2020.

1. PowerShift

PowerShift Oberschütze

Повідомлення:
    16
    Адреса:
    Юкрейн
    Пробував 6.5кГц - не сподобалось, сигнали надто затяжні, та довгі, навіть зі швидшими фільтрами, справа в тому що F3 зі зміною частоти, наприклад в більшу сторону -працює швидше, в меншу відповідно - повільніше. Зі зміною частоти змінюється алгоритм роботи фільтрів я так зрозумів, нажаль це поки що не змінити, нажаль. Навіть АРМ на низькій частоті шустріший, і в АРМ фільтр згладжування має три градації з можливістю відключення, в F3 згладжування увімкнене по дефолту, і змінити, або вимкнути неможливо. Тому на мою думку від 10кгц до 28кГц працювати ще можна, але є нюанси, про які я написав вище. Моя суб'єктивна думка.

tms, FARfOR, Sashok615 та ще 1-му подобається це.
    1. Надежная,прочная и воодталкивающая силиконовая защита для пинпоинтера…подходит к моделям подобной ф...
      295 грн.
    2. Ручний металошукач пінпоінтер підводний GP-Pointer GT-110 чорний Хороша чутливість як на малі, так і...
      700 грн.
    3. Новий пінпоінтер
      1200 грн.
    4. Новый тренчик (в лоте выставлен тренчик ,без пина) смотрите другие мои лоты ,есть новые поступления
      69 грн.
    5. Плата для самостоятельной сборки всем известного пинпоинтера гном-м. Комплектующие, элементы питания...
      50 грн.
  2. Bob69

Bob69 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    163
    Адреса:
    Украина
    Это почему? Нормальное там качество.

3. PowerShift

PowerShift Oberschütze

Повідомлення:
    16
    Адреса:
    Юкрейн
    Мав в свій час справу з їхніми "виробами" а саме з датчиками. Не буду вдаватись до подробиць, але якщо коротко то Приходилось вскривати і ремонтувати, тому бачив як там все зроблено та реалізовано, який емальпровод використовується, які конденсатори, яка індуктивність та добротність контурів ТХ та РХ, якість заливки, який екран і тд. Що стосується блоків, на рахунок цього сказати нічого не можу, справи не мав, але враховуючи те що я побачив думаю ситуація не сильно відрізняється. Звичайно працювати воно якось буде, але є нюанси.

Arch подобається це.
  4. Bob69

Bob69 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    163
    Адреса:
    Украина
    Может раньше у них другое качество было, я тут не знаю, не исключено конечно что в разные периоды и качество могло различаться, по крайней мере современный тесей и их квазар вполне годные, людей знаю кто копает с ними то проблем не отмечено.

5. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.145
    Адреса:
    Украина
    За "Тесеї" не знаю, не буду нічого казати як з ними ситуація, але от Квазари від Нового горизонту(лайна) не набагато краще за деловеру. Що колись що зараз.

PowerShift подобається це.
  6. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.145
    Адреса:
    Украина
    Особливо ось це, плату розводив імбіцил лівою ногою.
    У Ф3 так само.
    IMG_20240420_212335.jpg IMG_20240420_212344.jpg

Vl_service, PowerShift та SunDay подобається це.
  7. SunDay

SunDay Leutnant

Повідомлення:
    1.080
    Адреса:
    Средняя Скифия приморская степь
    Скажи пожалуйста вы делали маленькую менее 20 см снайперску на высокой частоте ? Как будет себя вести Ф3 с моно катушкой примерно как базовая на Tesoro Compadre размер 5' дюймов ? И вообще хочется вас мастера спросить , какую частоту максимально мотали для квазара ,как он себя ведёт на частотах 20+ khz

8. Bob69

Bob69 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    163
    Адреса:
    Украина
    Я имел ввиду что они хорошо работают, а как на качество пайки без понятия - не изучали.

9. PowerShift

PowerShift Oberschütze

Повідомлення:
    16
    Адреса:
    Юкрейн
    Якби все так добре працювало - в ремонт вони б не потрапляли. Просто комусь більше пощастило, - ремонт не одразу. Комусь менше. Не я це придумав. Судячи з вище написаних повідомлень, неодному мені приходилось ремонтувати їхні "вироби".

Arch та SunDay подобається це.
  10. SunDay

SunDay Leutnant

Повідомлення:
    1.080
    Адреса:
    Средняя Скифия приморская степь
    Интресно а что ,это за производитель

IMG_20260501_010236.jpg

11. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення: