Quasar-F3

Dieses Thema im Forum "Техніка для пошуку" wurde erstellt von Коваль Дмитро, 23. Dez. 2020.

1. Фiрмачi якось з цим питанням дуже не паряться, й випускають окремi датчики до своiх приладiв, якi пiдходять та не зменшують пошуковi характеристики, та нiхто з них не вимагае вiдправки блока для виготовлення датчика чисто для цього прилада! Ну ось до Деуса, наприклад, або до Терок.

Аle_ks, флегМАТ und solovey_2005 gefällt das.
    1. Новый скуп заводского изготовления из нержавейки 1,5мм. Размеры: длина 290мм Ширина 200мм Вес 1кг Г...
      1500 грн.
    2. (в наличии 1 шт.)
      Плата металошукача Fortune M3/M2 Плата призначена для самостійного складання металошукача Fortune M...
      99 грн.
    3. Якісний щуп з автомобільного торсіону і привареної на кінці кулі Міцний, преварена ручка з металевої...
      1500 грн.
    4. Новый старательский лоток D38cm..и неодимовый магнит ..смотрите другие мои лоты…есть новые поступлен...
      449 грн.
    5. Новые старательский лоток D38cm и сито D20 cm высота 5см…
      629 грн.
  2. Brave Ukrainian people

Brave Ukrainian people Oberschütze

Всіх вітаю на цьому форумі. Вітаю камради. Купив нарешті свій перший пристрій Квазар ф3 від Миколи Полюховича. Дуже їм задоволений, вже були виходи та без монет не повертався: Австрійські, Чехословацькі ітд. Ходив на прошивці 1.3.2 в принципі все добре, навіть поріг виставляв на 0.25 з slow чуйкою дуже глибоко бачить цілі. Так сьогодні вирішив спробувати нову прошику 1.3.3. Автор пише що є покращення.
    Питання:
    1) Хтось вже пробував цю прошивку?
    2) Чи треба скид повний робити, та переналаштовувати?

tms und InstruCtorS gefällt das.
  3. VVS-7

VVS-7 Stabsgefreiter

Вітаю. Тих хто поставив нову прошивку 1.3.3 на квазар Ф-3, прошу поділитися враженнями,звісно якщо вони є ?

4. Brave Ukrainian people

Добрий день! Чесно кажучи вона мені не сподобалася, щось вона не стабільна та шумна, як на мене, навіть 1.3.2 краща. Там хоча б можна на чуйці 1 ходити, а тут навіть 5 не сильно спасає. Грунт баланс якось виставляє високий, при авто налаштуванні виставлявся 13, через раз 9, а якщо увімкнути авто, то взагалі опускається до 5 ти. З прошивкою 1.3.2 такого не було. То мені взагалі порекомендували перейти на 1.3.0 і реально вона по озвучки цікава та стабільна в роботі.

5. Brave Ukrainian people

Ще таке було: ферит на новій прошивці сам налаштовувався без фериту :)

6. А в Квазарах, ще починаючи з АРМiв так i е - усi налаштування зберiгаються в окремiй пам'ятi, прошивка на нову не збивае попереднi налаштування. Якщо датчик той самий - то й ферiт повинен бути на мiсцi, частота також.

Brave Ukrainian people gefällt das.
  7. Davinci

Davinci Schütze

Можливо прошивка проміжна, сам її ще не пробував але є надія до її поправлять. Прибирання бар'єра 0,50 та 0,25 як на мене не вдале рішення. Ходиш собі спокійно на 1 бар'єрі хочеш більше глибини опусти до 0,50 або підбери ток краще під грунт. Хоча один позитивний відгук про 1.3.3 я бачив людина прошилась з нуля все налаштувала і по його словам все нормально, відмітив більш цепкість трошки більшу глибину, ну і звісно зміщення бар'єра те що було 1 тепер 3-4.

8. Brave Ukrainian people

Ходив я і з 1.3.0 і 1.3.3. На Прошивці 1.3.3 реально ходити на барʼєрі 3 не нижче, бо сильно на полі навіть, балаболе. По знахідках все одно вона бачить добре, іноді здавалось може і навіть краще, за інші прошивки. Прошивка 1.3.2 здається сама адекватна, прилад тихо працює. Ходжу із двох частотним датчиком - 12/25. У 25 кГц гарне розділення цілей, те що на 12 кГц бʼє в чорне то 25 показує колір і там на справді колір. Хоча Динарій підіймав з одно частотним датчиком 14 кГц і сигнал був дуже середній, закидував у чорне, як маленьку монетку. Глибина десь була 25 см. Потім я той Денарій кинув у ту же ямку, і сигнал вже був чіткий, десь 69-74.

Davinci gefällt das.
  9. Brave Ukrainian people

З приводу озвучки то пробував я ходити на 4ій, на чорний метал в неї довгий такий звук, але на 5ій трохи підхрюкує. Не дуже мені зайшла 4а. Кажуть що 4 озвучка трохи зміщує шкалу вді, я так і не зрозумів як вона працює.

10. Davinci

Davinci Schütze

Там наче тільки останній сектор чорного звонить в колір. На рахунок 3 бар'єра думаю залежить ще від самого датчика і грунту де ходити.
    3 бар'єр прибор балаболить але в межах доступного?
    Я так розумію 0,50 та 0,25 змістили і додали типу ще одну градацію. Да прошивці 1.3.2 нічого не бракує але якщо автор якимось чином зробив так що між фільтрами різниця в глибині зменшилась думаю воно того варте, вийшло щось рівноцінне прошивці 2.5.6 на Арм де 3 бар'єр ходовий. Дуже кортить протестувати цю прошивку але взагалі можливості немає

11. Brave Ukrainian people

так цілком було комфортно з барʼєром 3 ходити, та ще під ЛЄП. Тоді датчик був 14кгц. Я все ж таки ще раз спробую нову прошивку, мені все одно здається що вона краща по глибині та розділення цілей. То що вона трохи шумна, ну я ж кажу ходив під ЛЄП на 3 барʼєрі та багато було знахідок: монет.

Davinci gefällt das.
  12. Brave Ukrainian people

Ще хочу додати що 25 кГц дуже гарна частота. Цілі які 50 на 50 колір - чорне , на 25 кГц це колір чіткий. По глибині різниця є але не думаю що це проблема велика. Я ходжу або на 12 кГц якщо є сумнівний сигнал, перемикаюсь на 25 або навпаки.

13. Brave Ukrainian people

Ще забув додати, навіть з прошивки 1.3.2, прошив на 1.3.3 то зробив повний скид налаштування. Я трохи порівняв в домі як балаболе на 1 порозі, то 1.3.2 вона тихіше балаболе ніж 1.3.3, але ре критично. Налаштування зробив однакові. Модуляція 2, озвучка 5. Може спробувати ще модуляцію 3

14. Davinci

Davinci Schütze

Можна спробувати і 3 модуляцію явно менше фантомів буде але я всеж схиляюсь до 2гої.
    Власне я ходжу на на 2 схемів ( три тони )
    Чорне - до 10 в навушниках датчики різні але більше всього люблю 20 блондинка в мене є.

15. Brave Ukrainian people

А це ж я з вами переписувався у вашому ютюб каналі. А у вас є телеграм?

16. Davinci

Davinci Schütze

Ютуб каналом це важко назвати так декілька відео.
    Так телеграм є

17. Artem Poiskovik

Artem Poiskovik Gefreiter

Доброго дня ,хто копав по металопластиці з ф3?як себе показує ?краще арм?

18. FARfOR

FARfOR Stabsgefreiter

Звісно краще, але для цього потрібен датчик на 25 кГц +/-.

Airborne und Arch gefällt das.
  19. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Доброго дня
    Якщо порівнювати наприклад Квазар АРМ 2.6.5 18.75 кГц і Квазар Ф3 18.75 кГц то різниця є , хоч не велика , але є перевага у Ф3.
    Якщо вже брати Ф3 на 22.5 кГц , або на 25 кГц то звичайно перевага дуже відчутна.
    Але власники деусів плачуть і від Квазара з 18.75 кГц.
    Проте , головне що слід розуміти, це те що Квазар Квазару величезна різниця, не все можна назвати Квазаром.
    "Не все сегодня могут сделать адекватную високочастотку на Квазар, мало кто ето может сделать"
    Messenger_creation_8936802D-2C73-4264-84C2-B603E8377090.jpeg Messenger_creation_81B3E863-6C09-4B8F-8491-E8B320E08608.jpeg Messenger_creation_D5FA0712-BA03-4C9C-96A0-A5E751094F53.jpeg Messenger_creation_6403ACFB-87A5-4B5E-B5AF-2DA19F99BC82.jpeg

Airborne, Bono777 und gunslinger888 gefällt das.
  20. Brave Ukrainian people

Всіх вітаю, радий бачити Артема(Arch), дуже приємно читати пости.
    Ходжу з квазар ф3 двочастотним датчик 12/25. Більшість ходжу з 25 кГц. Частота просто прекрасно справляється з цілями, та до речі по глибині гарна. Тестував у черноземі, після дощу, то 25 кГц цілі краще бачила ніж 12 та 14 кГц. Тільки є нюанс що вона іноді реагує на ЛЕП.

Arch gefällt das.
  21. Artem Poiskovik

Дякую за відповідь ,просто вагаюся з вибором ф3 чи x-terra pro:rolleyes:

22. Artem Poiskovik

Скажіть по якості такого ф3 від Івана Тараненка?

Images:

IMG_1120.png
  23. gunslinger888

gunslinger888 Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    2
    Доброго дня. А як з глибиною якщо чернозем, буде перевага у 25 кГц над 18.75 кГц

24. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Якщо будуть проблеми з грунтом ( таке рідко, але трапляється) , то зазвичай в тих місцях будуть проблеми і на 18 і на 25 кГц, і проблеми виникають навіть і в мінелабів.
    По звичайних чорноземах 25 кГц ефективніше, глибина +/- однакова, супер пупер вау результатів очікувати не варто, як буває дехто бере для добивки місць, але власники деусів пускають сльозу регулярно.

Wolfgrey und gunslinger888 gefällt das.
  25. Brave Ukrainian people

Артем дайте пораду: для Динарій яка частота краще 12,14, 25? Це датчики які в мене є. Двохчастотний 12/25 (28 на 28) та одночастотний 14 (27 на 27)