Quasar-F3

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Коваль Дмитро, 23 гру 2020.

1. Вовк Польовий

Вовк Польовий Gefreiter

Повідомлення:
    53
    Адреса:
    днепропетровская обл
    Я на той розбаланс і не дивився і так ходив до того моменту коли товариш знайшов сигнал і каже ,,,ану провір монетний сигнал ....я провірив а в мене тишина , вді 1 ...і все ...він копа й викопує 2 коп александра ,,,я поводив над монетою а сигнала нема одиницю тільки показує ...я почав клацать настройки й бачу що розбаланс 2300 .було дуже жарко .і я розумію що катуха поїхала а вмісті з катухую поїхав мабуть і ноль по феріту ...я так думаю .бо мені ніхто не дав відповіді чому мд зніс мідь в ноль ? Мені дуже подобається ф3 і дуже радує коли товариші з дорогущими мд приносять монет менше чим я з ф3 ..а тут такий казус дурацький ,з мене досі сміються товариші що мій мд мідь не бере ,.упрікая - купи нормальний мд .мультичастотний .. у товаришів ванквіш,рутус,еквінокс і я з ф3

Останнє редагування: 13 сер 2024
  2. Цікаві лоти

1. Новый поисковый магнит D75mm,H25mm,вес с болтами 930грм.без болтов 830грм смотрите другие мои лоты.....
      1258 грн.
    2. Новый неодимовый магнит D 32 mm..смотрите другие мои лоты ..с уважением..
      158 грн.
    3. Новый магнит D48mm,толщина 18мм.,плюс паракорд L 20 m ,d4mm…плюс карабин…есть новые поступления смот...
      738 грн.
    4. Два новых магнита D 60mm ,толщина 15 мм…смотрите другие мои лоты,есть новые поступления…
      899 грн.
    5. Новый неодимовый магнит d 60mm толщина 15мм …смотрите другие мои лоты…
      498 грн.
  3. olbus

olbus Oberschütze

Повідомлення:
    43
    Адреса:
    Черниговская область
    Так все правильно у вас дуже поїхав розбаланс і разом з ним змістився і по феріту,по ф3 коли розбаланс до 1500мв то компенсатор витягує спокійно,за більший не скажу не знаю,та можна впринципі провірити,коли розбаланс десь до 700-800мв по ф3(350-400мв по арм) я компенсатор не вмикаю,ну а якщо у вас 2 300 то мабуть треба доводити феритом,і слідкувати за ним ,всерівно він буде плавати від перепадів температури,просто помістіть на ніч в холодильник (температура близько 0) і зразу провірте феріт а потім на сонце градусів на 30+ і побачите на скільки він пливе розбаланс,і знову провірте ферит,думаю якось так,на (Arch) котушці ферит на на місці,на других не пробував просто цей датчик мені сподобався більше,по формі,вазі,глибині,тай частота як на мій погляд універсальна,вибачаюсь за помилки,пишу без очків.

Arch подобається це.
  4. Олег_95

Олег_95 Schütze

Повідомлення:
    4
    Адреса:
    Київ
    Доброго дня панове! Якщо хтось знає, підкажіть що за плата така від Quasar f3?) Брав блок під переробку (було очікувано, бо ціна зовсім смішна), але розібрав, і ніде не можу знайти схему тепер, та і напаяно незрозуміло що :) 17239830343107580782883387638043.jpg

5. FARfOR

FARfOR Stabsgefreiter

Повідомлення:
    101
    Адреса:
    Херсон, Украина
    Схема з сайту автора. Судячи по платі все зроблено по ній без допрацювань.

Images:

Quasar-F3_All_page-0001.jpg
  6. Олег_95

Олег_95 Schütze

Повідомлення:
    4
    Адреса:
    Київ
    То типу перемички теж по схемі?) бо саму схему з сайту ще не переглядав

7. Олег_95

Олег_95 Schütze

Повідомлення:
    4
    Адреса:
    Київ
    Ось ці три файні перемички :) сама цікава це з контролера)

Images:

17239884011114165843041034459073.jpg
    1723988444943126815379134318146.jpg
    17239884677935013331923976793459.jpg
  8. FARfOR

FARfOR Stabsgefreiter

Повідомлення:
    101
    Адреса:
    Херсон, Украина
    Перемичка з 22 ножки контролера, то для керування двочастотних датчиків, та що на гніздо датчика, то те же для двочастотки. (якщо буде одночастотка, то можна все прибрати.)
    А 4 нога кт0803 по просто забули відразу дорожку підвести на живлення мікросхеми.

Енот рыболов подобається це.
  9. Олег_95

Олег_95 Schütze

Повідомлення:
    4
    Адреса:
    Київ
    Дякую!

10. Вовк Польовий

Вовк Польовий Gefreiter

Повідомлення:
    53
    Адреса:
    днепропетровская обл
    сьогодня прийшла нова катушка і на ній розбаланс 700мв.(вечір прохладно а на жарі певно буде вся 1000 а той більше ) хоча майстер запевняв що розбаланс в приделах 100мв .. і я так розумію що це якась проблема в блокові.(хоча прилад працює начебто норм) можливо це є поширеною така проблема ф 3 ... можливо в когось таке було ??? що порадите. викинуть його й купить інший ?? ... та я так до нього привик вже :eek:

11. olbus

olbus Oberschütze

Повідомлення:
    43
    Адреса:
    Черниговская область
    А який у вас показує розбаланс з вимкненним !!! компенсатором без котушки

12. Вовк Польовий

Вовк Польовий Gefreiter

Повідомлення:
    53
    Адреса:
    днепропетровская обл
    6-7мв. (на різних профілях датчиків де 6 а де 7 показує )по ідеї як я розумію повинен бути ноль.

Останнє редагування: 11 вер 2024
  13. olbus

olbus Oberschütze

Повідомлення:
    43
    Адреса:
    Черниговская область
    Та ні,6-7 це нормально

14. olbus

olbus Oberschütze

Повідомлення:
    43
    Адреса:
    Черниговская область
    А у вас точно компенсатор вимкнути на тому профілі де новий датчик? візьміть зубну щітку,спирт і протріть гарно контакти на роз'ємі і ще може навпаки на жарі він попливе до 0.700мв це впринципі небагато на арм це буде показувати 300-350мв,попробуйте ще на сонці в яку сторону він піде а я прийду з роботи, подивлюсь на своєму ф3,бо по жарі було теж доходило до 1000

Arch подобається це.
  15. olbus

olbus Oberschütze

Повідомлення:
    43
    Адреса:
    Черниговская область
    А ви його на штанзі не дуже затягуєте, вуха котушки не вигинає?

Arch подобається це.
  16. Вовк Польовий

Вовк Польовий Gefreiter

Повідомлення:
    53
    Адреса:
    днепропетровская обл
    новий датчик їде обратно до виробника .хоч виробника й телефон вимкнений ...10 утра поклав на сонце датчик :розбаланс виріс до 980мв я не став його довше держать запакував і повезу зараз на пошту ...ото таке воно саморобки , три роки й купуй новий ,саме гірше це привикать до нового прибору( як до жінки прям - ходиш по первах і не знаєш що під катушкою поки не викопаєш:D)

OkSamyt подобається це.
  17. PAV81

PAV81 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    334
    Адреса:
    Житомирская обл.
    Ім"я майстра та фото датчика. Можливо майстер дуже хотів вам продати датчик.

18. Вовк Польовий

Вовк Польовий Gefreiter

Повідомлення:
    53
    Адреса:
    днепропетровская обл
    та не думаю ...він торгує тут і на віоліті . він дав мені вибір датчиків я вибрав який мені потрібен.. розмір,частота, я надіюсь що пролем не буде й він поверне мені кошти ... а ні тоді вже будем писать матюки.:D

19. PAV81

PAV81 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    334
    Адреса:
    Житомирская обл.
    Так що за майстер?

20. Вовк Польовий

Вовк Польовий Gefreiter

Повідомлення:
    53
    Адреса:
    днепропетровская обл
    я не буду говорить його ім,я що б не компроментувати його ,можливо в мене просто не справний блок , тому я притензій до його датчиків не маю , я в нього вже купував раз і все було норм. я можу сказати його ім,я тільки якщо він не поверне мені кошти . а до датчиків його в мене притензій нема .

21. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.050
    Адреса:
    Украина
    Ото таке воно коли мудрий нарід іменує всіх кого не попадя "майстрами", а потім сам же від цього і страждає.
    Я Вам в особисті напишу, Вовк Польовий спочатку мені писав, але потім вибрав швидший варіант, результат очікуваний і закономірний, людині не докажеш.

PAV81 подобається це.
  22. PAV81

PAV81 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    334
    Адреса:
    Житомирская обл.
    Так ви ж писали що зводили всі датчики свої феритом.

23. Вовк Польовий

Вовк Польовий Gefreiter

Повідомлення:
    53
    Адреса:
    днепропетровская обл
    У мене ф3 від озі і два датчика від озі все працювало добре й розбаланс був стабільний ,я на нього й не заглядував часто бо було все чьотко .3 роки вже мд...купив ще один датчик у вище упомянутого майстра і він теж був хороший поки одного разу не побачив що мідь закида в чорне .почав розбиратися й виявив що баланс поїхав в датчика .поставив інший і інший теж поїхав, третій датчик 20 см теж з'їхав був 54 а став 600мв . А на сонці ще дуже їдуть без кінця . То я й приклеїв феріт щоб їх якось вирівняти поки розберуть в чому справа.

24. Вовк Польовий

Вовк Польовий Gefreiter

Повідомлення:
    53
    Адреса:
    днепропетровская обл
    знаєте арчі те що я вам писав в особисті то й повинно бути в особистих а ви поступаєте не гарно ...як бабця під підїздом

25. Arch

Arch Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.050
    Адреса:
    Украина
    А куди вже далі компрометувати? До вас приїхав "датчик" з початковим розбалансом недалеко від граничного, на "лоха" як то кажуть . В чому сенс замовчувати?
    Воно й буде в особистих, PAV81 толковий камрад, я вважаю за потрібне з ним поділитись.

Останнє редагування: 12 вер 2024
  26. Вовк Польовий

Вовк Польовий Gefreiter

Повідомлення:
    53
    Адреса:
    днепропетровская обл
    Так якщо й толковий то я сам йому скажу як вважатиму потрібним бо ви введите людину заблужденіє